Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy haveromnak nyáron lesz az esküvője, megkért, hogy csináljak neki egy weboldalt, ahol a vendégek vissza tudnak jelezni, illetve van egy oldal, ahol tudnak zenéket kérni. Nem egy túl bonyolult feladat, de csak pár hónapja foglalkozom ezzel, úgyhogy nem tudom mennyire jó amit csináltam.
ASP.net MVC-ben csináltam meg, kicsit lehet overkill, de mivel munkahelyemen is ezt használom, ezért erre esett a választásom. asphostpage.com-on fogom hostolni, az lenne a kérésem, ha van egy kis időtök, nézzetek rá a repora, hátha van valami, ami nagyon nem úgy működik ahogy kéne.
Van egy admin felület is, itt most admin/admin a user/pass, az éles oldalon nyilván nem ez lesz, illetve most google smtp-n keresztül megy az email küldés, ezt majd változik az asphostpage-re, most csináltam gyorsan egy ideiglenes fiókot, a jelszó megvan adva web.configban, de ez nem lesz használva később.
Szöveget/képeket mindenhol placeholderre illetve lorem ipsumra cseréltem, amúgy viszont minden ugyanaz, mint amit az éles oldalon tervezek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest