- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
(VS 13 .net 4.5)
Iskolai projekten belül kell csinálni egy kisebb beadandót , amiben a program tök mind1 ,hogy mit csinál de minden metódusra kell írni unit testet (nem túlzottam érzem eddig :\) ..Már egyszer megírtam az egyik metódusra a tesztet:
[TestMethod()]
public void stringToBitmapImageTest()
{string kep = Environment.CurrentDirectory + @"/Fajlok/Icons/icon.png";
Uri uriKEP = new Uri(kep, UriKind.RelativeOrAbsolute);
Assert.AreEqual(GlobalSettings.stringToBitmapImage(kep).ToString(), uriKEP.ToString());
BitmapImage imgTEST = new BitmapImage(uriKEP);
Assert.AreEqual(imgTEST.UriSource.ToString(), GlobalSettings.stringToBitmapImage(kep).ToString());
}Itt a GlobalSettings.stringToBitmapImage methodomat teszteltem ami már volt futtatva elég sokszor ..
De most újra akartam testeltetni és folyton feldob egy "System.TypeInitializationException"t (a methodra!) és már szépen lassan eret vágok tőle .. Mert a durva (legalábbis nekem) az az ,hogy a főprogramban is ugyanígy van meghívva a GlobalSettings.stringToBItmapImage method és olyankor meg nem dobja fel
Tehát mükszik..Valaki tudna helpelni :3 Előre is köszi !

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Varanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4577
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát mükszik..