- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- A Honor profi iPhone másolásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
válasz
trisztan94
üzenetére
hello!
1, egyetertek Karma-val
2, amik egy gyors atfutas utan szurtak a szemem:
- totalisan keverve van az angol es a magyar (getMagyarSzavak, isInMondat, stb.)
- nincs egyseges notation hasznalva. egyik osztalyban kisbetus (camel case) a metodus parameter(public void setMagyarSzavak(string[] magyarSzavak)), a masikban meg alahuzas + pascal case (public static void setMondatok(List<Mondat> _Mondatok))
- nem ertem, hogy miert van public (nem readonly) field-eknek kulon set-ter es get-ter irva. ha ezeket leszamitjuk, akkor a HasznalhatoMondatok osztalyod egy csupasz List<Mondat>, aminek nincs sok ertelme
- ne egess bele konkret tipusokat a kododba, ha nem muszaj. pl.: string[], List<Mondat> helyett siman IEnumerable<T>-t hasznalnek (lazabb kotes miatt)valoszinu, hogy vannak benne meg hibak (tervezesileg mindenkepp), de gondoltam ezeket megirom, hogy lasd mennyit kellene meg kalapalni rajta (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest