- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Feljebb írod az int trackértéket.
a programba teszel egy public static int trackertek változót, azt folyamatosan tudod majd írni, olvasni.
De, ha nagyon tudományos akarnék lenni, akkor egy csak olvasható property-t tennék oda, ami mindíg kiolvasná a trackbar értékét.
Még pontosabban a formon csinálnék egy olvasható public property-t, ami ugyanezt csinálja.
Viszont én meg azt nem tudom, hogy ha a program tetszőleges részéről el akarom érni a form1-et, akkor azt hogyan tudom megtenni? Nem a class-t, hanem az abból létrejött példányt. Mert ehhez az kellene. Delphiben tudom, mert ott minden form ojjektumhoz fel volt véve egy, a nevével megegyező változó, és amikor létrehoztuk a formot, akkor abba az objektumba tároltuk le.
De C#-ban nem így van, ott a form úgy indul, hogy new Form1(); , oszt csókolom, nincs sehova lerakva az objektum.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest