Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
nem mindent, hanem a programokat külön particióra és a játékokat is másikra. Az értelme pedig az lenne, hogy win reinstall esetén, kényelmesen csak a wint kéne telepíteni bár ez néha nem megy, mert sok program ezt a registry nevű borzalmat használja, ami repül megy a reinstallal, de szerencsére a legtöbb program nem ilyen gáz, viszont emiatt rendszer + hibernálófájl + 4 giga particiót kapott a win, amit ugye szép lassan, hónapok alatt bekebelez (kikapcsolt recoveryvel, shadow copyval, disk cleanuppal tisztítva, tempeket másik partición elhelyezve) nem tudni mire, így azon a partición nem maradt ennyi hely.
A program files másik particióra linkelésére én is gondoltam, de egy win szerű instabil és kiszámíthatatlan rendszernél már nem merek ilyeneket megpróbálni, uh linkeltem az installers mappát másik particióra, meg átraktam a page file-t, majd resize-oltam a particiót (persze ezt is külső programmal, mert a win7 beépített particionálója is rendkívül gagyi, és korlátolt képességű).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Gainward 5070 Python III
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Kingston DDR3 ramok 4GB/8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest