Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én a VS-t nem használnám "másolgatva", telepítés nélkül. okozhat kellemetlen perceket fejlesztés közben. mindenben ilyen bonyolultan gondolkodsz?
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény. 
-
x007
tag
Gondolom igényed oka messzemenőbb, minden programot külön partícióra akarsz telepíteni. (Most tekintsünk el attól, hogy én ennek semmi értelmét nem látom
) Ezt szerintem érdemes alacsonyabb szinten megoldani, hogy az ilyen jellegű szívásokat elkerüljük.A Program Files dirt linuxosan egy külön partícióra kéne mountolni.
Lépések:
0: Legyen egy szűz partíciód (drive legyen most E: )
1: SysInternals ProcessExplorer letöltése
2: Goto csökkentett mód
3: PE-vel nézd meg, hogy milyen servicek / processek fognak Program Files dirben lévő erőforrást, ezeket lődd ki
5: Program Files tartalmának másolása D-re
6: Program Files tartalmának törlése
7: E: mountolása a C:\Program Files dirhez
8: Restart
9: EnjoyVirtuális gépen most kipróbáltam és teljesen jól működött. Dev rendszer copy, szóval nem sok minden volt rajta, ezért szívás se volt semmi. (A csökkentett mód nagyon sokat könnyít a dolgon)
Hosszútávú megbizhatóságról nem tudok nyilatkozni, de elvben nem kéne, hogy probléma legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény.