- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
nem mindent, hanem a programokat külön particióra és a játékokat is másikra. Az értelme pedig az lenne, hogy win reinstall esetén, kényelmesen csak a wint kéne telepíteni bár ez néha nem megy, mert sok program ezt a registry nevű borzalmat használja, ami repül megy a reinstallal, de szerencsére a legtöbb program nem ilyen gáz, viszont emiatt rendszer + hibernálófájl + 4 giga particiót kapott a win, amit ugye szép lassan, hónapok alatt bekebelez (kikapcsolt recoveryvel, shadow copyval, disk cleanuppal tisztítva, tempeket másik partición elhelyezve) nem tudni mire, így azon a partición nem maradt ennyi hely.
A program files másik particióra linkelésére én is gondoltam, de egy win szerű instabil és kiszámíthatatlan rendszernél már nem merek ilyeneket megpróbálni, uh linkeltem az installers mappát másik particióra, meg átraktam a page file-t, majd resize-oltam a particiót (persze ezt is külső programmal, mert a win7 beépített particionálója is rendkívül gagyi, és korlátolt képességű). -
Sanyix
őstag
Ez a visual studio tényleg ekkora gáz, hogy kijelölöm hogy települjön az i particióra, ahova rakna 100 megát, de a c-re is rakna 2,1 gigát (?
-
Sanyix
őstag
.net-es program, indítás:
"System.Security.SecurityException: Request for the permission of type 'System.Net.SocketPermission, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed.
at System.Security.CodeAccessSecurityEngine.Check(Object demand, StackCrawlMark& stackMark, Boolean isPermSet)
at System.Security.CodeAccessPermission.Demand()
at System.Net.Sockets.Socket.Bind(EndPoint localEP)"Azt mondja hogy nincsenek meg a jogosultságok, és hogy a .net configuration tool-al lehet adni.
1. ez net 2.0-ás program, és a 2.0 nem rakott fel ilyen toolt
2. Mióta kell ennek jogosultság? Eddig csak felraktam, és mentek a programok.Mit kell ezzel csinálni hogy menjenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest