- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
-
I_Am
veterán
Meg nem mutat egy jópár valóban létező trójait sem.
Mind1 ne vitázzunk. Pár héttel ezelőttig Én is tökéletesen meg voltam elégedve az Ad-Aware-el, aztán bemászott egy trójai (ct1dll.dll file-nak álcázva magát) és Ad-aware észre sem vette. Norton frissités után riasztott és hijackthis kapta el. Még Spybot sem tudta irtani, de legalább már az is észrevette. -
I_Am
veterán
Bocsi, hogy fikáztam, de futtas egy ad-aware-t és utána pl hijackthis-t vagy spybotot és elemezd a különbségeket. Szemmel látható lesz. Ad-aware max a Gator ellen jó.
Felőlem mindenki azt használ amit akar. (tudom, hogy érted a windowsos dolgokat, soha nem is mondtam, hogy nem, de tedd meg a kedvemért, hogy lefuttatod és értékeled a programok közti különbségeket)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest