- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadams
tag
A virtualdubbal nekem csúszott a hang, viszont ezzel a nandubbal nagyon fasza lett, THANKS for ALL.
-
Arnold2
őstag
Bővebben: link
A #199HSZ-tól ajánlom figyelmedbe,de olvasd végi ameddig írtam ill válaszoltak nekem!
Sok sikert! -
sadams
tag
Köszi a gyors válaszokat megnézem ezt a virtual dubot.
A movie makert kihagynám. -
Arnold2
őstag
Szerintem egy ugyan az a biztonsági másolatunk van és gondunk is egyben
Ajánlom a NanDubot. Nekem az bevált. Van is egy topicja (VirtualDub vagy mi). Abba írtam és ott le van írva pontosan hogy hogy kell vágni és mit kell beállítani hogy menjen (tudom nem könnyű,de keres meg engem ill Hsz-omat).
Egy picit macerás,de egyáltalán nem nehéz? -
sadams
tag
Hi all!
Olyan gondom van, hogy a jóbarátok nem fér ki egy dvd-re, a túlírás nem sikerült ezért gondoltam levágok egy kis részt az utcsó pár rész elejéről vagy végéről. Tudd valaki ehhez ajánlani valami jó kis progit?
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest