Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz <Adamsky> #16686 üzenetére

20k azért már nem a legalja, asszony fele ennyibe kerülő Motorola fülese élhetőbb, de tényleg.

Ez olyan, hogy amikor a közép vagy a közép alsó felében sok a hang, akkor úgy csinál mintha túl lenne vezérelve, egyszerűen torzít, recseg. És nem a basszussal van gond, az mély hangok igazából sokkal élhetőbbek. Pl aminél elborultam, mert hallgathatatlan, az Eminem Shake That című száma: ahogy az elején felépül a zenei alap olyan 10 sec körül gyakorlatilag csak valami olyan recsegő, csattogó hangot ad elő, ami szinte elnyomja a szöveget is. Viszont pl itt ~38 secnél, ahogy megjön a mély rész, azt gond nélkül lehozza.

Futok vele egy kört, leírom nekik, hogy felőlem akár ráfizetek valami másikra, de ez abszolút egy csalódás ennyi pénzért, pedig nem vagyok egy nagy audiofil és nincsenek többszázezer, milliós cuccaim.

Patomi: hát, én csak az ajánlott oldalt néztem, sok időm nem volt választani, ott titkos befutónak írták, a márkával pedig nem volt rossz tapasztalatom. Hát , nem befutó, az tuti. :B

• CactuS

Arcképgyáros

Sziasztok!

Elolvasva az összefoglalót és scarbir tesztjét vettem egy Edifier TWS1 Pro 2-t. Edifier hangfalam van/volt, alapvetően szeretem a márkát, vannak jó cuccaik, különösen ár per értékben. Mint utólag kiderült, eleve nem AAC, hanem SBC codec-et a leírással ellentétben és én őszintén nem tudom, hogy mit hallott a tesztelő a scarbir.com-on, de ez egy hulladék.
    Sajnos céges vásárlás volt, így kétlem, hogy vissza tudom küldeni az iponnak, de használhatatlan. Zenehallgatásnál simán csak recsegni kezd, ha telített egy dal, hangerőtől szinte teljesen függetlenül. A hangszín az EQ sémák ellenére szerintem nem túl jó, de ez szubjektív, beszélgetéshez használva is némi kívánnivalót maga után, többször mondták, hogy nem hallanak rendesen. Szóval csak azt akartam írni, hogy aki esetleg rákeres, az kerülje el ezt típust, mert szerintem nem éri meg a pénzt, amit kérnek érte - közel sem. :B

Új hozzászólás Aktív témák