- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz
bszilvagyi #17814 üzenetére
Samsung-ról, a sima Buds3 természetesen.(Pro-t nem is dícsérik annyira, meg az In-Ear kialakítású)
-
csakany2001
senior tag
válasz
bszilvagyi #17800 üzenetére
Nem akarom reklámozni egyik gyártót sem. De most lett teljesen eladva az Airpods 4 ANC-m, a Buds 3-ért. Én azt nézném meg.(írtam összefoglalót, pro-kontra összehasonlítást)
Freebuds 5-el nincs tapasztalatom, de annak hosszú a szára és elég szokatlan kialakítása van. Érdemes mindenképpen kipróbálni valahol.
De igazából vedd olyan helyről, ahol visszaveszik. Rendeld meg mind kettőt(vagy hármat) és próbálgasd. Másképpen nem lehet dönteni, én sem úsztam meg ezt a tesztelést.Airpods-n nincs hangerőszabályzó, ha nem csak Apple terméked van nehezebb párosítani. Kevés Codec-t támogat(AAC-t csak kb.) és való igaz szépen szól de nem ér annyi pénzt a konkurenciához mérten. ANC része kimagasló, de mivel nem próbáltam a Freebuds 5-t, nem tudom ahhoz hogy viszonyul. Buds 3 is bőven jó a mindennapokra, ha ennél több kell akkor nem a klasszikus earbuds irányban keresgélünk amúgy sem...
-
csakany2001
senior tag
válasz
bszilvagyi #17757 üzenetére
Szerintem a Galaxy Buds3 simán versenyképes, szokott demo lenni mediamarkt-ban így ki is lehet próbálni.
-
Janaboy
veterán
válasz
bszilvagyi #17757 üzenetére
Akkor Huawei Freebuds 5, nyilván ezek a félig nyitottak nem fognak úgy szólni, de ez kifejezetten jól szól a kategóriájában.
Bár ez a 100 EUR-os határon felül lesz szerintem.Half in-earban még ami ott van az Oppo Enco Air3, de az kb pariban van a Huawei Freebuds SE 2-vel.
Ha pedig agybadugós, akkor (bár nem írtad konkrétan milyen telefonnal):
Oneplus Buds 3
Huawei Freebuds 6i
Samsung Galaxy FE
Esetleg Sony WF-C710N, de a Sonyknál korábban sok panasz volt az akku halálra, nem tudom, hogy azt javították-e azóta. -
Janaboy
veterán
válasz
bszilvagyi #17753 üzenetére
Mármint agybadugósat szeretnél?
-
válasz
bszilvagyi #17703 üzenetére
Bowers & Wilkins Pi8 használok egy ideje. Sosem volt még ennyire jó fülesem szóval bátran ajánlom.
Próbáltam a Sennheiser MTW3 és MTW4-et valamint a Sony XM4-et is, de azok vagy nem voltak elég kényelmesek vagy a hangzás annyira nem jött át.
AirPods 2 Pro volt még ezeken kívül ami drágábbnak számít, de amint mondtam a Pi8 szerintem mindet veri! -
-NoVa-
veterán
válasz
Érdekes, a Bose Ultra Open kifejezetten jól csinálja az immersive módot. Aztán zenefüggő is, jellemzően élő, hangszeres felvételeknél tetszik, elektronikusnál nem feltétlenül, néha igen. Alapból kikapcsolva használom, de ha bekapcsolom, hajlamos vagyok úgyfelejteni, és nem zavar.
A Technics AZ100 jó, érdemes ráhallgatni, az XM5 több hangsúlyt rak a felső-középtartományra, mint a basszusra. A zárt Bose QC Ultra gráfja nem tetszik, de nem hallottam, fene tudja.
-
Janaboy
veterán
válasz
Technics AZ100
Sony XM5Ezeknek is nézz utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest