- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz
Roland8622 #7583 üzenetére
Nyugi, teljesen jó választás volt. Mi baj lenne a magasakkal? Nem is értettem/értem.
-
patomi
őstag
válasz
Roland8622 #3569 üzenetére
Grat, jó döntés szerintem. Tölthetett bármivel, úgyis annyit vesz fel, amennyire szüksége van. Én is ilyen kis kemény tokban hordom, hálós részen, kicsit védve legyen. Nekem csak ubtr van, de a fényes felületet nagyon érzékenynek látom. Jól jöhet ilyen tok rá.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Roland8622 #3529 üzenetére
Szokásos akkulottó, az enyém 2+ éve gond nélkül elvan, mostanában autós kihangosítóként. Kolléga meg ezalatt kettőt elhasznált, arra tippeltünk, hogy több műszálas cuccot hord, és rendszeresen áthúzó íves kisülést tud a füle és a fülhallgató között produkálni, és ez a sok voltos impulzus naponta párszor, évekig jobban megviseli. Még csak nem is az akku, hanem valamelyik chip döglik nála.
Én meg pusztán a minősége miatt ugrottam feljebb, a BTR3 a Samsung S9 DAC-jához képest nem igazán előrelépés, pusztán a telefon szabadságát biztosítja. Persze ehhez hozzájárul, hogy a Samsung és az LG lényegesen jobb DAC-okat használ, mint az átlag egyéb telefongyártó.
-
patomi
őstag
válasz
Roland8622 #3517 üzenetére
Gari miatt, talán megéri itthon venni, ha belefér a keretbe.
-
fericske
addikt
válasz
Roland8622 #3511 üzenetére
Ha továbbra is adsz a szavamra, akkor Lypertek Tevi tws
[link]
Hangminőségre nem hinném, hogy lenne panaszod rá. A Tennmakot megugorja, a Bosshifit nem, de azért nem rossz.
Személyes ajánlott hangzás receptem hozzá; Kikapcsolt Aptx és Sony hibrid (epex 10) illeszték.Hamár kikapcsolt Aptx, akkor az újabb Lypertek Levi is szóba jöhet, amiben nincs is Aptx, nem kell kikapcsolni
Hangra eléggé ugyanaz amúgy, viszont ennél már van ambient mód, ami jól tud jönni szerintem, hasznos funkciónak tartom. [link] -
Roland8622
aktív tag
válasz
Roland8622 #3516 üzenetére
Kicsúsztam az időből. 5e Ft csak a különbözet az itthoni forgalmazó és az Alis között. Nem jól kalkuláltam a dollárral.
-
patomi
őstag
válasz
Roland8622 #3514 üzenetére
Esetleg fiio ubtr, méginkább btr3(btr3k ha belefér) nem kell a kábelest elengedni.
Vagy ha marad a tws, Mifo o5 (GeekBuying, jelenleg még jóáron) 1 armaturával. Edifier x3 (ali) olcsó, szerintem piszok jól szól, de nem prémium az anyaghasználat. -
patomi
őstag
válasz
Roland8622 #3511 üzenetére
Akkor pakolj mellé még pénzmagot [link] . De mostanában kéne megjelennie a Sounpeats h1- nek is, ami (remélhetőleg) hozza a kellő szintet. KZ armaturás fülesei szvsz inkább kerülendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest