- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
Onderon #5784 üzenetére
Én X3-at vettem Patomi javaslatára, meg úgy a pozitív vissza jelzések miatt is itt a topikból.
1 db-ot, rendeltem úgy jó másfél hónapja és pont ma jött meg még 1 db X3, nem azért , mert baj lenne vele, hanem ellenkezőleg.
Annyira megszerettem azt a roppant jól eltalált mély+magas hangzást benne ,hogy muszáj voltam be rendelni még 1-et ,hogy még mielőtt kifutna a széria legyen itthon egy tartalék készletbelőle.
A megfelelő gumi haranggal a füledbe dugva annyira kényelmes ,hogy észre se veszed ,hogy fülesből jön a zene , mintha egy "hifiből szólna mögötted"
- Merülés utolsó 10%-a környékén jelez egy pittyegő hang ,hogy töltés kell neki.
- Ha már nagyon messzire mentél a telefontól ugyan úgy pittyegő hang figyelmeztet ,hogy gyenge a jel
- A ható távja úgy 10-15 méter +/- 1-2 méter
- a tokon és a füleseken van egy pici led ami jelzi ha töltöd - működés közben azt hiszem kéken jelez a füleseken, ha merül akkor piros szín jelez, a tokon pirosan jelez a led ha töltöd
- Független rendszerű, vagyis működik külön a jobb és bal fülhallgató is ha a másik a tokban marad.
- kb 40 perc alatt fel lehet tölteni 80% fölé
(Nem mértem le ,de igen csak rövid idő alatt használhatóra lehet tölteni ami hosszabb ideig kiszolgál )
- Telefon mutatja ,hogy mennyire van feltöltve az akkumulátora a fülesnek
( Honor Play-el használom )Aliexpressen szállítással együtt 9200 forint... Ennyi pénzért nagyon jó eszköz
Én inkább X3-nál maradtam, mivel az X5-ben kevesebb a basszus , és jól döntöttem
Minőségi hanganyaggal megtámogatva , mintha egy Jbl hordozható hangszóró lenne a füledbenNem bántó a mély hanem pont elegendő!
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest