- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Egy 150 ezres telefon volt az üzlet tárgya, végülis a márka teljesen mindegy! Viszont ez a fajta magatartás még egy sufni gsm üzlettől is a legalja! Számomra az az érthetetlen, hogy ha tényleg a futár cég (fáma futár amúgy) a hibás, akkor miért nem rúgják p.csán őket? És miért nem adnak egy címet ahova én vissza tudom küldeni? Valószínű, mert csak hülyének nézik az embert és meg sem rendelték a felvételt tőlük! Én már régen lejöttem a falvédőről, szal majd a hatóság elődönti most ilyenkor mi a helyzet!
Csak nem értem, hogy miért vállalnak be egy fogyasztóvédelemi panaszt, ahelyett, hogy rendezték volna az ügyet, aztán mindenki mehetett volna tovább a dolgára! Arról nem én tehetek, hogy a magyar jogalkotók lehetővé tették a 14 napos elállást! Ezt beszélje meg velük, de ne rajtam keménykedjen, ha neki ez nem tetszik!
-
PeteePeti
őstag
Volt egy elállásom náluk! Egy hónapig hitegettek, hogy küldik a futárt a telefonért! Folyamatosan csak azt írták, hogy értesítettek a futárcéget! De persze a futár nem jött! Kértem tőlük címet, hogy majd akkor én saját költségen visszaküldöm, de nem voltak hajlandóak címet adni sem a többszöri kérésem ellenére sem! Egy hónap után aztán ment az ügy a fogyasztóvédelem felé! Mikor ezt megírtam nekik, akkor is csak annyit válaszoltak, hogy nyomatékosan kértek a futárcéget a felvételre, ami persze azóta sem történt meg! Az ügy még folyamatban van, ezért nem tudok többet írni! Telefon azóta is nálam, pénzem lóg a levegőben náluk! Szal egy sumak semmirekellő banda! Bele se merek gondolni, hogy egy garancia akkor hogyan működhet náluk!
Jah telefonon is képtelenség elérni őket! Emailra legalább válaszoltak, mondjuk csak a sablon dumát nyomták végig! Szóval isten őrizzen mindenkit tőlük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest