Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Egy nap hasznalat utan a pixel 8 pro megmutatta magat. Tudni kell hogy eleg heavy programokat hasznalok gps es adat allandoan porog. A telefon melegszik, kb annyira mint Belzebub hatso fertalya. A kepernyo nem reszponziv neha 2x kell tapintani, elhuzni. Neha laggot tapasztaltam.
pro: fotok nagyon jok, eleg vilagos a kijelzo, tiszta android rendszer. Eleg hangos hangszoro de az s23tol elmarad.A telefon nekem csalodas. tensor 3 leven elvartam volna egy porgos rendszert mint pl az s23 ultra.
dolgozni nem jo, csak hetkoznapi hasznalatra. -
ghiottone
nagyúr
Nem egyben küldi az amazon
[link] - Ha megrendeled a német amazonról, akkor elküldik a telefont és kapsz egy promóciós kódot , amit a vásárlást követő 15. naptól 30 napod van beváltani. Itt kell rendelésszám, imei szám, cím, stb. És elvileg itt is a google csak oda postázza ahol forgalmazz a telefont. -
Leshrac
csendes tag
Sziasztok!
Ha a német amazonról rendelek magyar címre, akkor az ajándék órát is megkapom?
Köszi a választ! -
gulb
őstag
Nah😛 kicsit elszabadultam a melotol...
1. Kijelzo fenyero bingo 100+ pont a p6p egy fatyolos szar a 8p hez kepest.
2. Az 50mp kepet kicsit lassan kesziti el de a eredmeny nagyon meggyozo! Meg lehetne rajta kicsit finomitani de a tonusok szinek elethubbek!
3. Ha maxba fotozol es nincs jo tererod mint ahogy nekem🤣 ugy merul a telefon mint a tegla😛
4. Wifin elvab mint a befott nagyon gyors es jonak tunik a fogyasztas is de errol majd par nap mulva
6. Arcfelismeres pfff pixel4xl emben nem volt ilyen jo😛 oke sotetbe meg nem probaltam ott azt mondjak fos..Ps : p8 at meg ki se bontottam
-
kerobi
senior tag
Porcelan , kek mous tokkal. A gomboknal sullyesztett.
kep enhanced fotoval
2x makro egy kb 3cm atmeroju ermerol.
A kepek nem teljes felbontasuak, kb 160kb meretuek de meg igy is szep.
-
Yeffy
veterán
válasz
tomboy0013 #174 üzenetére
Jo, nem grafit szurke, akkor feketes szurke (Obsidian).
Majdnem ugyanaz. -
gulb
őstag
-
gulb
őstag
Nah elso pillantasra nagyon tetszik..
P6p be volt kapcsolva es elkezdtem a setup erre felvillant hogy hello atmasolok mindent a p6prol csak QR kodot olvass be es neki is latok- mondom uccu neki.. nagyon szepen vegig vezet a folyamaton.
DE E-sim -eket nem tudja atmasolniszoval amit 2eve betoltottem Marokkoban az ugrott.
A kijelzo pereme lathato es nekem furcsa a p6p utan de nyilvan ilyen minden non-curved telefon.Elso es legnagyobb problemam!
CALL Screening nem mukodik !! hogy a budos .......... tudta ezt megcsinalni a google hogy UKben ami eddig mukodott azt most nemAHHHHHHH
-
gulb
őstag
3-4h es itt lesznek a kicsikek
DPD most irt
-
TaylorPro
addikt
És jöjjön a fő kérdés! Ki milyen tokot?
Én rendeltem egy Alza saját márkást. Úgy is mind besárgul. Ha majd lesz Silkase mint a hetesemre attól nincs jobb.
-
Rotate
veterán
nah, az enyém ma meg is jött Németországba órával együtt, holnap kézhez is kapom otthon.
kiváncsian várom
-
Rotate
veterán
válasz
Tarisznyarák #153 üzenetére
nekem 210€-ert számolta be a Google Store-on a P6-ot...
-
válasz
Tarisznyarák #153 üzenetére
Szerintem az teljesen korrekt ár.
-
Tarisznyarák
tag
A német Saturn 150 Eurót adna a P3a telefonomért P8 vásárláskor.
-
TaylorPro
addikt
válasz
tomboy0013 #145 üzenetére
-
bryan159
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném előrendelni a Pixel 8 Pro-t az ajándék okosórával, de még sosem csináltam ilyet. Van esetleg valamilyen útmutató, hogy mire kell figyelni, és honnan érdemes venni? (Amazon vagy Google Store)
Vagy ha valaki tudja ezeket, szeretnék kérdezni pár dolgot.Van Németországi ismerős szállítási címnek, de a végső úticél Magyarország lesz.
(Illetve még egy dologról nem találok infót: valamelyik pletyka ultrahangos ujjlenyomat olvasót ígért, most végül milyen került a telefonba?)
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes most 7-est venni vagy várjak egy kicsit és fog lefele menni az ára a 8-as miatt?
Előre is köszi! -
Yeffy
veterán
orulj neki, en allandoan szukolkodok rajta. en is syncelem a cucaimat, de attol még jo, ha van rajta tarhely. nemreg jottem haza egy videki (SW) kirandulasrol, jo par helyen nem, h 4G, abszolut semmi terero nem volt. es ez nem a vilag vegen volt. majd ha "mindenhol" lesz fullosan elerheto 4G legalabb, majd akkor raerek kisebb tarhellyel venni.
irta valaki feljebb, h agyal az 512-es verzion, en is hasonloan vagyok. kar, h a kekbol nincs akkora. na majd megnyomkodom oket eloben, aztan megalmodom, melyik legyen.
-
fcbarca
őstag
sziasztok. meglehet jelenleg vásárolni a telót ajándék okosórával Magyarországon?
-
Squirrel
őstag
Mi 2014-ben eljöttünk Angliából, de már akkor is durva csomagajánlatok voltak. Csucstelókat szinte "ingyen" adták az előfizetésekhez, amik szintén elég barátiak voltak. Emirátusokban ahova utána költöztünk már nem voltak ilyen ajánlatok, utána meg jött Svájc, itt meg lókaki csomagajánlat sincs. Kötöttem egy lebenslang előfizut(de bármikor lemondható) wingo-val, 45 chf, unlimited hívás, sms, internet Svájcban, Európában, Törökországban plussz Kanadában, USÁban. De készülék az semmi nincs hozzá.
On: én még erősen győzködöm magam, hogy megér-e 1200CHF-ot az 512-es változat a 8 Pro-ból. Egy Oneplus8T keresi az utódját, a kameraképesség a legfontosabb számomra, pár évig ki kellene szolgálnia, ezért váltanék.
-
-
Yeffy
veterán
válasz
bedibazsa #120 üzenetére
latom lett egy kis UK magyarok osszeroffenes.
hehe, a jo kis haggling. az korrekt ajanlat, nekem £16 az 50 GB netes csomi a vodanal 2 evre, EU roaminggal.
neztem tavaly EE-t, de mivel ok voltak itt az elso tetvek, akik kivezettek az EU roamingot, a legtobb birka meg ment utana, igy egyelore skippelem oket.
na de en sem offolok tovabb. -
Bati0501
őstag
válasz
tomboy0013 #106 üzenetére
Köszi szépen a tippet!
-
gulb
őstag
válasz
bedibazsa #120 üzenetére
Nekem 2 eve volt roaming included csomagom nyar ota nem mukodott a roaming Hollandiaban;( deletelnem kellett a telefon beallitasait ami a networkre vonatkozott oda lett minden wifi jelszo stb akkor met 1 hetig.. most jottem haza 2 voltam ott es megint nem mukdott semmi sms vagy hivas - net volt🙃😜 elozo 2 evben ugyan ezzel semmi gondom nem volt;( tudom , hogy pro6 nem a legjobb signal es egyeb fronton de hivni nem tudtam rola..
-
gulb
őstag
válasz
TaylorPro #103 üzenetére
Hat remelem szep lesz mert lanyom nagyon varja..es a buds pro az kulon orom. ( az iskolaba mar akkora az iphone orulet, hogy kinexik egymast ha nem iphonos...DE Pixel7pro volt Love Island be es igy talan a Google telefonnal nem lesz annyira megkulonboztetve.. - en miota az essemet tudom HTC win mobile majd Andro...es mint a tuztol ovakodtam az Appletol😂)
-
HUNgabus
senior tag
válasz
tomboy0013 #95 üzenetére
Igy van, az én Pixel 7 céges számlás, 3 év Magyarországi garival, és azonnali készülékcserével vettem Tőlük.
Eladni is konnyebb lesz igy (talán), amint kicsit jobb aron lesz náluk a 8as széria. -
korner83
tag
egy 100-al olcsóbbnak kellene lennie
-
Technoman
őstag
Egyébként érdekes ez a zöld manós áruház, mert a bejelentéskor már előrendelhető volt náluk a 8-as család, november végi szállítással. ....
...amit már le is vettek. -
tomboy0013
veterán
válasz
Bati0501 #105 üzenetére
Március-április környékére beesik az Alzánál is 400 alá ha a forint is úgy akarja. Be kell állítani náluk az e-mail-es értesítőt és egyből lecsapni ha adnak neki egy jó árat, mert folyton változik a Pixelek ára náluk. A P7 Pro-t így vettem meg 300 alatt fél éve az Alzánál, jött az értesítés, 1 db készletre került és vettem is. Azóta egyszer esett be arra az árszintre náluk pár napra, de azon kívül mindig drágább volt ahogy most is.
-
Bati0501
őstag
Köszönöm szépen az infókat!
Ha mondjuk vmikor majd itthon 400 körül lehet majd kapni a pro-t, sajna az sem lesz vmi jó deal, mert akkor az csak "magában" lesz a telefon, nem pl. az órával. Na nem mintha vágynék bármilyen okosórára, de akkor is csak van értéke.
Kár, mert erre a telefonra beruháztam volna, ha -mai viszonyok között- elfogadható keretek között elérhető lenne.
-
K82
őstag
Európában nem nagyon szokott változni az eurós ár, az előző szériát se akciózzák mai napig se. Általában előbb vezetik ki minthogy jelentősen olcsóbban adnák. Black Friday/Cyber Monday esetleg, de az Atlanti-óceán innenső felén nem szokott durva leárazás lenni. Itthon a forgalmazás kezdetekor vannak elszállva az árak, jobban jár az ember ha kiugrik Ausztriába - legalább nem kell már Németországig menni (nyugati megyékben élők előnyben, én is előbb vagyok Bécsben mint Budaörsön).
Bundle akció előrendeléskor van. Utána nem emlékszem h lett volna sem az EU-ban, sem az USA-ban.
-
Aryon87
félisten
Nagyon adja nekem az a babakék szín.
Kíváncsian várom a Pro tesztjét, bár szerintem újat nem fog mutatni. -
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Én is erősítem azok táborát, akik csalódottak az árat illetően, mivel ha maradt volna a tavalyi, 200 eur-ral alacsonyabb ár, rányomtam volna én is az előrendelésre, Pro változatra.
Ugyanakkor korábbi Pixel-ekkel nem vagyok tisztában, korábban nem követtem mélyebben az eseményeket.
A kérdéseim ezért ezek lennének:- várható hogy mondjuk még az éven "normalizálódik" az ár?
- előrendelés utáni időszakban szokott még lenni bundle akció?
Köszi!
-
KismAji
tag
válasz
tomboy0013 #95 üzenetére
Szerintem alzáról így sem érné meg megvenni, főleg, hogy ajcsi sem járna úgy hozzá. Családtag osztrákoknál dolgozik, meg is tudnám oldani, hogy hozzá rendelem meg, ő meg elhozza nekem. 450.000 + óra vs 520.000 only teló, nagyon nem mindegy
Egyébként eddig egyszer sem kellett visszaküldenem telefont, pedig azért 1-2 megfordult nálam, remélhetőleg ezt sem kellene, maximum akksi csere miatt
-
seven7
aktív tag
Elég szívás a gariztatása, idézet ghiottone-től
A garancia közvetlenül a Google-hez szól, akik IMEI szám alapján tartják nyilván a 2 éves időintervallumot. A saját leírásuk alapján csak azokba az országokba postáznak vagy vesznek fel visszaküldendő árut, ahol ténylegesen elérhető a Google Store. --> Ezért számolni kell azzal, hogy ha elromlik a készülék, akkor nem biztos, hogy küldenek Magyarországi címre dhl cimkét a szervizbe juttatáshoz, így neked kell eljuttatni hozzájuk, vagy olyan országba ahol jelen vannak hivatalosan + van ismerős és az ő címén fel tudják venni a csomagot.
Legutóbb - pár hete az egyik kolléga Pixel 3a-ja esetén nyert megerősítést, hogy tőlünk nem veszik fel a csomagot, így ő osztrák ismerőshöz juttatta ki. Én a német mailboxde-t tudom ilyenre ajánlani, ha gond lenne.
-
KismAji
tag
Sziasztok, gondolkodom, hogy oneplus-ról váltsak pixel-re, viszont van némi félelmem amiatt, mert nincs hazai support. Valakinek van tapasztalata esetleg e téren, meghibásodás, akksicsere stb stb?
-
Decske
senior tag
válasz
LurkerSheik #89 üzenetére
Az ízlés egyéni dolog, de nekem a P5 volt a korának legszebb telefonja. Jó volt ránézni, kézbefogni, a kameralyukat nem nézve szimmetrikus volt a kijelző kerete. Azóta viszont nagyon nem jön be a Pixelek dizájn irányvonala.
Szvsz a Lumia 930 volt a telefon formatervezés csúcsa, azt nem nagyon tudják megközelíteni azóta sem.
-
Tewe013
őstag
válasz
tomboy0013 #90 üzenetére
+1, a 7 Pro-t imádtam élőben, mellete a 13 Pro-m csak egy közepes valaminek nézett ki.
-
tomboy0013
veterán
válasz
LurkerSheik #89 üzenetére
A 6-os óta már eljött. Szerintem a legszebb telók a piacon. Főleg a saját 7 Pro-m jön be a legjobban, de egyre jobban tetszik a 8-as széria is.
-
Egyszer eljön az idő, hogy jól fog kinézni egy Pixel.
-
Squirrel
őstag
Milyen fóliát lehet rendelni hozzá? Amazonon csak sose hallott márkájút láttam.
-
kerobi
senior tag
Kigúvadt szemekkel, osszeszoritott ajkakkal nyeltem egyet: "glukk" es raboktem a pre-order gombra. 12-en itt lesz.
szupervekony kek mous tok
256 gb ram, pro modell
porcelan szin
ajandek earbuds
iphone 14 pro beszamitva.Igy lesz £440 ami kb 200e ft.
Remelem jo vasart csinaltam... Az earbudsot megprobalom bontatlanul kb £150-ert eladni. igy "csak" £290 lenne a telo ami kb 130e ft. -
moma
őstag
Szerintetek mennyiért reális az ajándékokat könnyen eladni?
-
K82
őstag
Alapból a G2 is csak a 64 bites appokat futtatja, annyi különbséggel h rootolva még képes a 32 biteseket is futtatni. Lassan egy éve h megvan a P7, nincs olyan app amit régebben használtam de már nem tudok. Illetve ha van az azért mert évek óta nem nyúlt hozzá a fejlesztő.
-
kerobi
senior tag
Engem meg az erdekelne, hogy rendelt mar valaki google storebol es van-e penzvisszafizetesi garancia bontott termekre? Kulonosen ha telefont is beszamitottak?
-
T. I.
senior tag
Azoktól kérdezem, akik instant vennék a telót vagy már kosárba is rakták a preordert: Ti nem tartatok attól, hogy a TensorG3 már hardveresen is csak 64 bites appokat fog tudni futtatni? Ezzel most mi van...32bites appok már nincsenek is a store-ban? A P7 még csak tesztelte ezt, de a P8 már élesben küldi, 32bites appoknak kaszáltak rajta. Vagy nem jól értesültem?
-
toyasoslecho
tag
link
link
link
Ha magyar cimre rendeled amazonról,akkor csak a telefont küldik,promóciós kodot kapsz amit 45 napig lehet aktiválni,a vásárlás után két héttel.Rendelésszám,imei szám,stb.A google csak oda postáz ahol forgalmaz.A feltételek között,tiltott a továbbpostázó cégek .Ismerőshöz ,rokonhoz lehet rendelni az ajándékot,ha kint lakik.Majd ő eljutattja neked -
ztoldy
senior tag
Alza már listázza, sajnos elég húzós áron. 360 eFt és 500 eFt lesz, várhatóan novembertől. Bocs, közben látom valaki már a pro-t linkelte korábban, de hátha jól jön valakinek.
Edit2: Amazonról ÁFA-val előrendelésben 860 euro-ra hozza sajnos. -
Gstyler
senior tag
Mivel itthon hivatalosan nem lehet hozzájutni a promó ajándékokhoz, ezért ez most releváns téma sok vételen gondolkodó kollégának (nekem is).
Szerintem minden elméleti és főként gyakorlati tanács jól jön ezzel kapcsolatban. Köszönjük -
TaylorPro
addikt
Többet nem offolok. Hazel Pixel 8 és Porcelán Buds Pro ami jön nekem. Jövőhét vége felé kézbesítik. Kb jövő hét kedd-szerda lehet nálam. Amazon korrekt de az ajándék nekem ott bizonytalan.
-
TaylorPro
addikt
Csak hogy tisztázzuk! A telefont a választott ajándékkal küldik ki a Store-ból. tavaly így volt. Hogy az amazon ezt hogy kezeli le már más kérdés, de elvileg egyben kapja meg az amazon is a pakkot. Tehát úgy lenne logikus hogy úgy is küldik tovább.
-
enginev3.0
félisten
Na jó... nekem EZ úgy kb azonnal kellene
Az istenért nem tudják behozni kínálatban a szolgáltatók, rohadt google, istenemFúúú de nagyon el lennék vele évekig, omg
-
Zada
tag
Valaki tudja, hogy ha a német amazonról rendelném meg akkor az 1100 EUR miért lesz 1172 EUR fizetéskor? i
Illetve ha onnan rendelem meg akkor az ajándék órát is küldik vele együtt Magyarországra? -
Hadeska22
aktív tag
Pontosan. Van egy rakás készülék a családban amire már jóideje nem érkezik semmi. Persze lehet babrálni custom ROM-okkal, de megmondom őszintén, ahogy az évek telnek egyre inkább nincs kedvem hozzá. LG G7-re pár hónapja tettem Pixel Experience -t és habár sokkal jobb user experience -re képes de az akksit is jobban meríti. Anyós használja, amíg az akkumulátor meg nem adja magát.
Ha a Google tudja tartani a szavát és ténylegesen képes alkatrészekkel ellátni a partnereit akkor ez valóban akár hosszabb távon is tud működni.
-
Decske
senior tag
Azért azt hozzá kell tenni, hogy hivatalos gyári alkatrészek elérhető a Pixelekhez az iFixittől, illetve a 7 év szoftveres támogatás mellé ígérik az alkatrészek elérhetőségét is ugyan ennyi időtartamra. Szóval akár tényleg reális is lehet a 7 évig tartó használat.
Főleg amilyen drágák már a telefonok. Plusz a hardveres fejlődés lelassulása sem indokolja annyira a gyakori(bb) cserét. Vagy, ha valaki annyira cserélni szeretne, drágábban tudja eladni vagy nyugodtabb szívvel adja oda egy családtagnak, aki utána még évekig tudja használni.
-
Yeffy
veterán
Nekem tetszik a kek, bar valoban lehetett volna kicsit sotetebb. Emlekeztet vmelyik korabbi szifonra, talan XR-nek volt hasonlo kekje.
Az en bajom vele, h abbol nincs 512-es. 😒 De egyelore kivarom a teszteket, nem hajt a tatar. Meg nekem egyik tartozekra sincs szuksegem. Plusz mindig szoktam varni legalabb nehany hetet, miutan elindul a production.
-
mhydas99
senior tag
válasz
Hadeska22 #51 üzenetére
Jol hangzik a 7 ev tamogatas de hiaba mert ahogy te is mondtad -es ez a standard- az emberek max. 4 evig hasznalnak egy telefont. A legtobben 2 a huseg miatt. 7 ev aligha. Plusz addigra 3szor gatyara megy az akksi. Az oled kinelzo 2szer kuka. A kijelzo csere a telefon ertekenek a fele. Ha megbontjak a keszulekhazat, akar hivatalosan is maris ugrik a gari es a vizallosag. 7 ev mulva mar a 256 gb hattertar is keves lesz. Az apuba epitett AI chip nagyon idejet mult lesz, nem lesz kepes realtime a magyar beszelgetesekre es parancsok kivitelezesere. Addigra mar 200 wattal toltenek majd a nagy markak is es nem li-ion akksi lesz bennuk. Egy szoval 7 ev mulva teljesen mas lesz a mobilpiac mint most. De mar 5 ev mulva is uh az ertekallosaga ennek a 8-nak erosen megkerdojelezheto. Szerintem.
-
Atee94
tag
Én most húztam be egy használt Pixel 6-ot munkástelefonként, mert az Iphone SE2020 után a Samsung A52S annyi adatot kért be a google által hogy rosszul lettem.Felment rá a GrapheneOS, és annyira megtetszett, hogy ha majd nem lesz az I13 minire biztonsági patch, a következő telefonom biztos hogy pixel lesz.
-
doooo
veterán
Kinézetben romlott (meg árban), de minden másban érdekesnek ígérkezik (a Pro). Kíváncsi vagyok a tesztekre.
-
kerobi
senior tag
Ahogy latom, frekisavokban es gps-ben visszalepes. De mierthh??
Az Iphone 14 promat £660-ert akarjak beszamitani, tekintve ugysem tudnam eladni ezert belemegyek. Ti mit valasztanatok karorat v. a buds-ot?Szinben nekem a porcelan jon be, az a kek elbirt volna egy kicsit melyebb arnyalatot.
-
Hadeska22
aktív tag
Ezt a részét én már rég elengedtem és maximálisan igazad van. Nem egyedi, hogy bizonyos feature-ök nem kerülnek bele a régebbi modellekbe, bár ha nem tévedek ez iOS-en is így megy egy jó ideje. Emlékszem, amikor a 6/6S-ra kijött az utolsó frissítés abban tényleg csak minimális változás volt inkább olyan "tessék-lássék" jellegű.
Hardveres limitációk miatt, stb értelemszerűen nem gond (nem fogom zokon venni legalább is), ha nem jön rá az adott feature drop. Van egy rakás kis dolog ami "under the hood" zajlik és szerintem tök jó, hogy azok viszont bekerülnek. Gcam és társai fognak frissülni és új funkciókat kapni, na meg majd élvezhetem, hogy megint átvariálják a wifi ki/bekapcs gombot (
) . Amit meg nem kap meg, hát ez van. Nem hiszem hogy használtam valaha is tovább mint 4 év egy készüléket, viszont ez a 7 év SW update ígéret tényleg amiatt fontos mert
1. a Pixelek használt piaci ára a béka valaga alatt van nálunk (2-3 hónapos P7 /P7 Pro-t simán lehet 200-300 euróval kevesebbért kapni). Nem feltétlenül azért mert "nincs rá support", mert van, de ha a telefonod 7 év után is 100% "biztonságos marad" az igen is a készülék időtállóságát és értékét növeli. Ha az iPhone-kra is 2-3 frissítés jönne, hidd el, hogy szignifikánsan kevesebb eladott modell lenne évente és lényegesen nagyobb értékamortizáció lenne
.
2. Ez egy hosszútávú terv. Nem most fog kifizetődni, de ha a Google ezt hírdeti akkor innentől kezdve az nyer aki többet ígér / ad. És remélhetőleg olyan gyártók mint az Asus és Sony meg összekapják maguk különben szépen lassan kiesnek a versenyből.
3. Hosszú support az üzleti szférában is jól jön, hisz oda azért a biztonsági frissítések igen is fontosak. Ezzel lehet cost-cutting-olni ha nem 3 évente vesznek telefont hanem 6-7.
Nem gondolom, hogy a P8 duó majd megváltja a világot, viszont remélhetőleg majd P8A-ra is 7 év frissítés lesz bejelentve és az pedig általában 450-500 eur áron mozog. Abban az árkategóriában pedig nem lenne neki ellenfele : - )
-
utomi
senior tag
válasz
Peterzon94 #10 üzenetére
Én sehogy sem találom az Alzán, vagy csak én vagyok a hülye, vagy már nincs fent.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #47 üzenetére
Persze nem tudja helyettesíteni a 13 ultra tökéletes leosztását és minőségét.
erről beszélek.
-
joey04
titán
Most a 3 és 10x között szar a minőség. szóval vagy igen, 3x és 5x kéne, vagy olyan fasza 3x ami a kínai csodafónokban van és akkor kompromisszummal maradhatna a 10x. akkor már tényleg szubjektív dolog, hogy melyik lenne a jobb, 3x és 5x, így a kisebb zoom jobban meg lenne oldva, 10x felett viszont már nem lenne jó a dolog, vagy izmos 3-3,5x és 10x, így 5-6 x felett 10-ig kompromisszumos lenne, viszont extrém zoomban meg jó lenne. Persze lehetne tripla zoom is, de maradjunk a realitásoknál.
-
Fabela
csendes tag
válasz
Hadeska22 #25 üzenetére
Félreértesz
Jöjjön sok frissítés, ez egy jó dolog valóban! Én amit nem tudok hová tenni jelenleg az az, hogy az eventen ki volt emelve, hogy 7 évig feature droppok és ai újdonságok is meg fognak jelenni a Pixel 8-ra, de a mai újdonságok nagy részét már a Pixel 7 sem kapta meg. 1 év után. Akkor milyen feature droppokra lehet számítani 7 év múlva?
-
joey04
titán
az a bajom mint az új szifonnal. nincs dupla zoom.
ami nem egzotikus kínai, és van dupla zoom, az csak az s23 ultra, de ott meg a leosztás nem jó, meg eleve gyenge a kategóriához képest. talán az s24 ultra. de félek csak papíron lesz oké az is.
-
vodrosjozsi
addikt
Nagyon baba a Pro, éppen gondolkoztam, hogy iphone-ra váltok de ez sokkal szimpatikusabb.
-
Gstyler
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE #19 üzenetére
Vajon az órát is megkapnánk magyar címre az Amazontól?
-
Squirrel
őstag
Utólag meg lehet adni az ajándék órának német címet? Mert akkor semmi gond, megrendelem ide Svájcba, regisztráció után google store-ban meg német postafiókra az órát. De félek így nem megy. Azért 1175 Euro jobb ár az 512-esért, mint az 1300...
Átfutva gyorsan az apróbetűt, nem fog így menni. Vásárlásnál be kell jelölni az ajándékot és úgy leadni a rendelést. Amazonról rendelve nem lehet órát hozzáadni.
-
Squirrel
őstag
Amazonrol Svájcba rendelve 994, 1050, 1175 Euro a pro. Így hogy lehet hozzá a watch2-őt megkapni? Gondolom nem mellé csomagolva szállítják
-
Yeffy
veterán
Tetszik a Pro, de a 256-osert az £1059 kisse eros... 🙄
512-esrol nem is beszelve.Na mindegy, varom a hosszabb tavu teszteket.
-
edward2
addikt
válasz
Elit3Zotya #17 üzenetére
Szerintem €1100 euró 500k hufért egész baráti. Sokkal pofátlanabb átváltásokat szoktam látni.
A telefon amúgy drága és googleben annyira nem bíznék, hogy ennyi pénzt kiadjak. Max ha a watch2őt el lehetne adni 300+ euroért...
-
Hadeska22
aktív tag
Szerintem nagyon is üdvözlendő dolog, hogy 7 évig, ha nem is minden feature-rel, de támogatva lesz a készülék. Ugyancsak ebben a 7 évben nem is feltétlenül az OS frissítés a lényeg, hanem a biztonsági patchek. Ez - ahogy az iPhone-k esetében is - megnöveli az értékét az adott készüléknek, hisz nem lesz unsuported 2-3 év múlva.
Jelenleg Zenfone 9-t nyúzok, kijött Android 12-vel Android 13 bejelentése előtt, majd amint 13 megjelent pár hónapra rá én is megkapjam a frissítést ezzel is letudva egy főverziót. Jelenlegi helyzet szerint az én ZF9-m 8/256-tal és SD 8gen 1-gyel A14-t fog megkapni és semmilyen biztonsági frissítést jövő évtől. Őszintén nagyon szeretem a ZF9-t, viszont tudván azt, hogy semmilyen biztonsági frissítés nem fog jönni rá jövő év közepétől eléggé lehangoló. Szerinted tényleg "2 évre" (nevezzük másfélnek 1.5 android verzió upgrade miatt) kell egy ilyen telefont tervezni? Tényleg nem bírná el a hardver még mondjuk 2-3 Android verzió + security patchek megjelenését?
Fejlesztői Pixel 6-m meg még egy jó darabig támogatott lesz. Amint mérséklődik az ára a P8-nak be is fogom rendelni. i15 pro amerikai árához képest mondjuk tényleg nem versenyképes de nálunk pl. $500-zal kerül többe az amerikai árnál a 15 Pro. Ahhoz képest pedig €800 (és az tényleg €800) ha nem is jó, de jóval barátibb. Tisztában vagyok vele, hogy Pro-t pro-val kellene hasonlítani, de nálam P8 Pro a mérete miatt kiesett.
-
Pár év és talán felvesznek egy normális designert is
-
asr27
tag
Nem lett rossz a 8 Pro.
-
T. I.
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE #19 üzenetére
Jajj, nee, egy amazon link... meg az alza is listázza... minden magyar hálózaton működő VoLTE.... ha az 5G is menni fog 14 stabilon, akkor vajon mire hivatkozva fog vészkolompolni a mobilaréna?
Nyilván, ha a google storeból nem lehet közvetlenül rendelni, akkor az már csak a vasvillával üldözendő (majdnem illegális) szürke import lehet.
-
kapal
tag
Kéne. Bármelyik jöhetne. Ha lenne rá lóvém...
-
SaMURaIDrAkE
tag
[link] Német amazon szállít ide és óra is van.
Az ára így is meleg....
-
kerobi
senior tag
Szerintem csak kockaztatnak 7 evig senki nem tartogat telefont. Ugyis tonkremegy akksi, kijelzo, stb. Ez csak nagyotmondas. Na meg 2030 ra milyen architektura lesz?
Az AI kepjavitasnal mar feszegeti a hatarokat, hogy az most a te keped vagy nem?
Az ar sokkolo, azt hittem apple mintara ok is olcsositani fogjak. Mindenesetre a google team nekem rokonszenvesebb mint az almas -
Fabela
csendes tag
Világosítsatok fel, de mire jó a 7 év szoftverfrissítés, aminél kifejezetten ki lett emelve, hogy feature droppok és jövőbeli Ai funkciók is meg fognak jelenni erre a telefonra, de már a Pixel 7/7 Pro sem fog megkapni csomó mindent az újonnan megjelent dolgok közül? Nagyon királynak hangzik ez a 7 év frissítéses dolog, de a fő dolgokat úgy néz ki 1 év után se kapja meg az előző generációs telefon. Sőt, hiába a G3 chip, az alapmodell meg se kapja a video boost featuret, csak a Pro. Holott ugyanaz a chip
Nagyon elájfonosodtak a gyártók
-
Vikooo
addikt
Aqua is forgalmazza a 7/7Pro -t. Gondolom a 8/8Pro is bekerül a kínálatba.
Előrendelni Mo-ra lehet valahonnan?
Köszi, Alza megvan. 500k HUF 😪 ezt most offolom...
-
tomboy0013
veterán
Baromi jó lesz a 8 Pro. Remélem a jövőbeli feature drop-okban csurran-cseppen 1-2 kamerás funkció a 7 Pro-ba is.
-
LosBlancosRM
őstag
Super Actua HDR LTPO OLED... Dolby Visiont is kiíthatták volna még.
-
seven7
aktív tag
Ha jár hozzá Pixel Watch 2 akkor azért nem olyan borzasztóan rossz deal ez. Meglátjuk.
-
thomas92
aktív tag
A bemutatón 7 év OS update-et mondtak.
-
Pár hónapon belül lesz 5G támogatás is!
A legfrissebb 14 QPR Beta verzióban már van és mindhárom magyar szolgáltatónál működik az 5G!
Csak ha valaki kérdezné. -
rdt89
addikt
Kajak, ha lenne benne irda és 3D arcazonosító elől, nagyon elgondolkodnék rajta, ez most kifejezetten minden téren adja, s majd a tesztek megmutatják, mennyire is jó.
-
bedibazsa
senior tag
Nálunk, Angliában a sima 100, a Pro 150 fonttal drágult. Sok szerencsét az eladásukhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest