- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
Aktív témák
-
vistanal volt olyan, hogy kuldtek eredeti telepitomediat.
Felhivod a supportot, bediktalod nekik a kulcsot es a szamlat elkuldod mailben, vagy faxon, elm ondod hogy mi a problemad. Ugygondolom ezutan kuldenek, max neked kell fizetned erte. Vistas idokben ez 5k volt pkval egyutt. -
Brutforsz
senior tag
Csak azért citáltam ezt, mert a topikot ezzel a felütéssel kezdted:
"Nemrég vettem meg a 32bites Win 7-et."(#6) hunfatal: én a linkelt szöveget úgy értelmezem, hogy a telepítőlemezen mindkét bitváltozat szerepel, az viszont lehet, hogy furfangos módon ők a "csomagolt" alatt csak a dobozos változatot értik.
-
Szkeptik
tag
A probléma az, hogy én a 32 bites verziót az egyetem honlapjáról töltöttem le, mert valami Microsoftos megegyezés miatt ez járt az egyetemistáknak. Onnan viszont választani kellett, hogy a 32 vagy 64 biteset töltöm le. Február végén ez a megegyezés lejárt és már nem lehet elérni, szóval nekem csak 32-bites van.
@hunfatal: A telefont megpróbálom hétfőn, de én a Microsoft honlapján nem láttam olyan letöltési lehetőséget ahol a kulcsot megadva szedheted le a programot.
-
Brutforsz
senior tag
Ha torrenttel szeded le, akkor warezolsz (jogszerűen nem töltheted le onnan, ráadásul egyúttal még meg is osztod), attól függetlenül, hogy utána magát az operációs rendszert jogszerűen használnád.
De valószínűleg letöltened sem kell sehonnan, mert:
"A kereskedelmi forgalomban kapható minden csomagolt Windows 7 kiadás (kivéve a Home Basic) tartalmaz 32 bites és 64 bites verziót is..." [link] -
fatal`
titán
Szia! Ez elfért volna a windows 7 topicban is, de azért válaszolok:
Nem tudom mit mond a liszensz, de a kulcs működik a 64bites verzióval is, sőt még a nyelv sem számít csak a kiadás verziója (prof, home premium stb.) szóval KELLeni biztosan nem kell új wint venned.
-
Szkeptik
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a 32bites Win 7-et. Később kiderült, hogy a gép bővítésre szorul, de a 32bites rendszer nem tudná megcímezni az összes ramot. 64 bitre kéne váltani, és én -naívan- azt gondoltam, biztosan van valami upgrade lehetőség a Windowsban ahol egyszerűen át lehet telepíteni a 64 bites verziót, ha kell. Azonban semmi ilyet nem találtam és a netes keresgélés után is egyre inkább úgy tűnik hogy nem lehet ilyet csinálni.
Szóval ezek szerint új Windowst kell vennem ha 64 bitesre akarok váltani?
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest