- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
Szkeptik
tag
A probléma az, hogy én a 32 bites verziót az egyetem honlapjáról töltöttem le, mert valami Microsoftos megegyezés miatt ez járt az egyetemistáknak. Onnan viszont választani kellett, hogy a 32 vagy 64 biteset töltöm le. Február végén ez a megegyezés lejárt és már nem lehet elérni, szóval nekem csak 32-bites van.
@hunfatal: A telefont megpróbálom hétfőn, de én a Microsoft honlapján nem láttam olyan letöltési lehetőséget ahol a kulcsot megadva szedheted le a programot.
-
Szkeptik
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a 32bites Win 7-et. Később kiderült, hogy a gép bővítésre szorul, de a 32bites rendszer nem tudná megcímezni az összes ramot. 64 bitre kéne váltani, és én -naívan- azt gondoltam, biztosan van valami upgrade lehetőség a Windowsban ahol egyszerűen át lehet telepíteni a 64 bites verziót, ha kell. Azonban semmi ilyet nem találtam és a netes keresgélés után is egyre inkább úgy tűnik hogy nem lehet ilyet csinálni.
Szóval ezek szerint új Windowst kell vennem ha 64 bitesre akarok váltani?
Aktív témák
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest