- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vistanal volt olyan, hogy kuldtek eredeti telepitomediat.
Felhivod a supportot, bediktalod nekik a kulcsot es a szamlat elkuldod mailben, vagy faxon, elm ondod hogy mi a problemad. Ugygondolom ezutan kuldenek, max neked kell fizetned erte. Vistas idokben ez 5k volt pkval egyutt. -
Brutforsz
senior tag
Csak azért citáltam ezt, mert a topikot ezzel a felütéssel kezdted:
"Nemrég vettem meg a 32bites Win 7-et."(#6) hunfatal: én a linkelt szöveget úgy értelmezem, hogy a telepítőlemezen mindkét bitváltozat szerepel, az viszont lehet, hogy furfangos módon ők a "csomagolt" alatt csak a dobozos változatot értik.
-
Brutforsz
senior tag
Ha torrenttel szeded le, akkor warezolsz (jogszerűen nem töltheted le onnan, ráadásul egyúttal még meg is osztod), attól függetlenül, hogy utána magát az operációs rendszert jogszerűen használnád.
De valószínűleg letöltened sem kell sehonnan, mert:
"A kereskedelmi forgalomban kapható minden csomagolt Windows 7 kiadás (kivéve a Home Basic) tartalmaz 32 bites és 64 bites verziót is..." [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest