Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hallari
üzenetére
"Ez az irat "csak" 27 könyvvel áll szemben. Ez önmagáért beszél. Plusz a Jézust feltámadva látók, plusz az emberek személyes hitével szemben."
Jézusnak hány tanítványa volt? A Bibliában hány apostoltól szerepel bármi?Egyébként mindig viccesnek tartottam a több=igaz elvet.
Én továbbra sem hiszek el semmit.
"Egyértelmű, hogy bűn volt, de az amerikaiak ezért hatalmas szabad területekkel is kárpótolták őket, valamint mindegyiküknek lehetősége van a prosperáló társadalom részévé válni. Más országok meg sorban állhatnak zöldkártyáért."
Őőő lol? Elvesszük ami a tiéd, megöljük a családodat/népedet, majd visszaadjuk a föld egy részét és kvittek vagyunk? Ehh.
Nem nézel te kicsit sok Hollywood filmet?A Mikulásért bocs. Azt hittem tudod.

(#12265) kymco: Lehet hiányosak az ismereteim.
Júdás nem Jézus tanítványa volt?
(#12273) malac012ko: Engem beírattak egy iskolába, ahova odajött az egyház és nyomás alá helyezték a szülőket. A 28 fős osztályból 1 gyerek szülei vállalták be, hogy a gyerek ne járjon hittanra. 10 évesen óriási ráhatásom volt erre.
Az ima hasznosságát nem vonom kétségbe, de kötelező jelleggel 0 értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- BestBuy topik
- Packeta
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest