- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
Petzval #9742 üzenetére
Szia!
Az a helyzet, hogy cseréltem volna más márkára, de nem nagyon hajlottak a dologra. Rám akartak sózni egy CM Elite Power 500 tápot, ami finoman szólva sem túl jó, és még volt egy chieftec iArena, esetleg még volt LC Power (de az itthon is van), és egyéb sok sok gagyi cucc, így a legjobb megoldásnak ez bizonyult. Nem tudok sok infót mondani a CoolerMaster GX450-ről, mert én nem ismerem ezt a tápot, a tesztek alapján ezt ajánlották nekem a másik tápos topicban a srácok, tehát nem tudom, hogy milyen védelmek vannak benne... de végül is eddig jól üzemel, csak vannak vele ilyen "problémák", és mint látjuk ez nem egyedi eset, szóval én már biztosan nem fogom senkinek sem ajánlgatni a gx450-etEgyébként a régi GX450 ami erőteljesen adott sokféle hangot, az elég stabil feszültségeket adott le. Gondolom akkor ennek sem az a baja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest