Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
válasz Kantorpe #1707 üzenetére
ha az os = operating system
akkor még nemtom win7 nekem jó lenne, mindig is win es környezet volt körülöttem előttem....
olvasgattam ez ügyben vmi freenas nevű dologról, linux is meg fordult a fejemben, de mivel van 1 flash elt xbox360 am és szeretném néha neten lanba kötni pár haverral ezért 1enlőre a win a nyerő, de mivel olyan ritkán játszanék lehet tartanék vmi vacak gépet erre a célra v. arra az időre akár leállatinamám a seedelést nemtom majd ahogy igényli a gépet a netes lan /olyasmi mint a hamachi állítólag, még semmi konkrét infom nincs csak1 haver tudja a mikéntjét./
celeron 300A volt az első procim vhogy mindig sikerült megoldanom a problémákat sok olvasással......, raidet nem csináltam még soha xal lehet h lessz pár hc pillanatom de ha semmi izgalom akkor minek él az ember :S
ha nem lessze külön vinyo akkor is gondoltam 1 külön partcióra az os nak, azt már vagy 10 év csak úgy használom mondjuk a raides ismereteim közelítik a 0 alulról xal még semmi nem biztos
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
szabz
tag
válasz Mr.Skynet #1701 üzenetére
sajna nem támogatja ezért oprendszeres vmi lessz,
csak ezt a takarékos lapot találtam amin 6db sata van /5 sima 1 esata/
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
szabz
tag
remek tipp thx
amúgy én is gondolkodtam vmi hasonlóban mert van pár db plusz vinyom 1tb, 2tb, 400 mb
mind 7200 asok, és azon töprengtem h 1 dokkolot v rackot teszek a 6.ik esta csatira pont a torrentezéshez mint ahogy javasoltad,
játszani meg ha évente max 3szor használom a pc ét azt is csak nosztalgiából S:
van xbox is itthon de azt sekapcsolom be havonta 1-2 alkalomnál többször
köszönöm azu építő jellegű hozzászólást
-
szabz
tag
azért irogatok ide mert nem vágom a témát, csak sejtéseim vannak ezzel kapcsolatban..... xal pls ne kérdezzetek hanem mondjátok a véleményeteket. én majd jól elgondolkozok rajta, és megfogadom, de minek kéne gyorsabb?
-
szabz
tag
válasz Mr.Skynet #1696 üzenetére
24/7 ben menne a seed miatt 25/5 megás netem van, /thome/
+ ami még fontos, hogy dune hd base 3.0 nek lenne hátértár, állt bd25 ös filmjeim vannak amik rengeteg helyet foglalnak,
a vinyok max "5-6 wattos működési és 0,5 wattos készenléti állapot" 5400 as ecogreen ek
azért 5db, mert most lehet elég lenne 3 db a raid 5 höz, de ha lehet nem törlök le semmit
és ha tele lenne a 3db akkor tuti vennék még 2öt és pakolhatnám újra az egészet, inkább most 1be megveszem az összeset és nem nyúlok hozzá lehetőleg évekig, (a mostani gépem is legalább 5 éves )mindennapi netezős dolgokra használnám játék szinte semmi, abból is max cz, v. cs, filmnézés is minimális, szövegszerkesztők, kitömörítés, nagyjából ennyi.
azért ezt a lapot gondoltam mert tényleg keveset fogyaszt, ha ilyen tudású normális nas t vennék csak vinyók nélkül lenne 130-140k, + 5 vinyó.
az alacsony fogyasztás meg relatív, akkor inkkáb úgy írom h "minimális" fogyasztás
amúgy mivel nem pestről veszem a könnyű gari miatt bruttó 180k amiket leirtam duálos íróval :S
ja a raid azért fontos mert volt 2 lemezes nasom 2db /elég idétlen, és hosszú történet h miért lett 2 xal azt nem részletezném/, wd vinyókkal, 1 hónapon belül eldurrant 2db 2tb os tele filmekkel, nem voltam vidám és ezért szeretnék 1 lehet drágább, de remélhetőleg biztonságosabb megoldást itthonra.
[ Szerkesztve ]
-
szabz
tag
válasz Mr.Skynet #1693 üzenetére
a raid re gondolsz?
az azért fontos mert az elmúlt 1hónapban elszál 2db 2tb os wd eco vinyom
és utáltam h nemtok adatot menteni róla... xal ment a levesbe mindende minden építő ötlet érdekel.....
-
szabz
tag
válasz Kantorpe #1690 üzenetére
a kérdés csak annyi h mi a véleményetek erről a konfigról mint seed server...
gondolom ennél kissebb fogyasztás nem játszik
na és mondjuk h milyen tápot lenne érdemes mellé tenni
[ Szerkesztve ]
-
szabz
tag
üdv mindenkinek.
szeretnék 1 db 24/7 es gépet összerakni itthon....,
fontos lenne h. ne zabálja ki az áramkészleteimet, stabil legyen,
netezésre használnám a filmekbe max csak bele néznék, arra van dunnehdbase 3.0, játékra nem használnám arra meg box ot vettem ráadásul azt is alig alig kapcsolom be xal ez se mérv adó.
lap nak ezt ajánlották Asus E35M1-M PRO Micro ATX (tetszik is ), ramból gondoltam min 4gigára
vinyóból 5db 2 tb és lenne raidbe csak az adat vesztés miatt /4 tárnak 1 biztonságinak../
6odik helyre lehet betennék még1et v 1 dokkolót még nemtom
a dune hez is használnám háttértárnak, nagyjából,
szünetmentesem van mondjuk azt hallottam h zabálja az áramot erről vmi vélemény?
előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest