- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kantorpe
tag
Milyen OS t kivansz hasznalni ?
Biztos atsiklottam felette, de nem lattam leirva.
Alaplapos fake raideket en elkerulnem, nehez vele kezdeni barmit ha kidoglik alola a lap.Alapvetoen ez nagyon sima liba ugy, ha erted amit csinalsz, 0 rol ez eleg HC.
A felvetett kulon diszk otlet jo javaslat, de esetedben felesleges, a terheles amit kaphat a gep az minimalis.
[ Szerkesztve ]
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
Erdemes lenne egy fogyazstasi celiranyt megadni.
Amit itt leirtal, az idle is 60W kornyeken fog kostolni nagyjabol, ennel csak tobbet.Termeszetes, hogy van veszteseg a szunetmentesnel, ez tipustol fuggoen 5% kornyeke, de ennel kevesebb csak ritkan, de ez elenyeszo.
Egyebkent mi a kerdes ?
-
Kantorpe
tag
Ne vergodj vele, nem fogja megerteni.
Varom mar mikor fogja beirogatni a mindenki genyo, etc... postjait amikor atdobjak mint szart a palankon.
Tele a net hasonlo kepessegu titanokkal, es kezdem megerteni azokat akik kihasznaljak oket.
Nem csalok ok, hanem joszandeku tanitobacsik/nenik, akik felkeszitik a nagytudasuakat a valo vilagra.Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
5 ezerert ilyet ?
Ha talalsz akkor ,a, szolj nekemis
b, verd a segged a foldhoz ugy orulj5k az a 6 mega az orulj neki, ennyiert nem talalsz jobbat.
Amit te irtal az also hangon kettes szorzo osszegben.Keresgelhetsz, de
a, nem fogsz talani
b, uton utfelen atbasznak majd
c, szopni fogsz kemenyen, mert le is fognak huzniaki ennyi penzert neked igeri ezt, az csak iger, es lehuz....
Aztan majd jossz sirni, hogy milyen genyok, de nem am te vagy a hulye, hogy bedolsz, mert fogalmad sincs a realitasrol.
Ez az en ajanlasom.
-
Kantorpe
tag
Kerdezem en, ha akarod privatba valaszolsz, de mennyit fizetsz ?
Mivel amit itt amit leirtal infot, es tenyt az szogesen ellentmond egymasnak...
Ha osztott diszkes csomagon tenyleg ilyen feltoltesi sebesseged van akkor szerintem orulj
Az az atlagos 1-2 az egy shared diszknel teljesen ok, fokent 3 felhasznalo melett, ha ennel tobb akkor elozoleg leirtam, orulj neki.
Amit leirtal, az havi 3-5k dij korul teljesen realis, es ar/ertekileg sem tul rossz, mert...
a, Mukodik
b, Nem dobtak at a palankon es csak a penzt huztak le rolad
c, Aki ennel csillivillibb csiliardgigabitbajtot iger, az at fog baszni, ez teljesen biztos.Ennyi tapasztalatot tudok mondani.
-
-
Kantorpe
tag
Nezz korul a seedszerverek.info oldalon, talalsz parat.
Annyit mondanek, hogy erdemes elkerulni a tul nepszeru helyeket, es a kozepmezonybol szemezni, ok esetleg foglalkoznak kezdokkel, 50-100 felhasznaloval rendelkezo helyeken ez nem olyan biztos.Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
Csekkold meg itt, van valasztek boven.
-
Kantorpe
tag
válasz cbrfireblade #1464 üzenetére
Jol kell valasztani. Ennyi.
Fogalmam sincs mennyit fizetsz de annyit sem er, bar oldalal valogatja.
Engem megszolnak az oldalon, ha init seednek csak 10 korul nyomom, kaposabb cuccnal ez 50 70 korul szok lenni.
Termeszetesen , nem 3k es nem is 5 amibe kerul, de mindent meg kell fizetni.Kekmen: Nem rossz, bar en nem lennek 100% elegedett, mivel ennel tobbet is lottem mar.
Termeszetesen ez nem kritika, vagy kotozkodes, csupan tenykozles, semmi szemelyes, foleg nem feled.
Tisztaban vagyok vele, hogy regi megbizhato motoros vagy.Ugyan az van itt mint az oldalaknal, pistike behany valami csozehosztingra celeront, es rarak 10 embert, aztan orul a feje, hogy o nagy szolgaltato.
A nepek meg szopnak, mert soherolnak 2 forinton, aztan meg hoborognek, kozben ok valasztottak szarul.
Mindenesetre en jol elvagyok, ez biztos.
-
Kantorpe
tag
A kinek mennyi beallitas felkeresre reagalva a csekboxos resz nallam az alabbi szamokat tartalmazza, 999 200 20, ez a gyari beallitas x5.
Mindezek melett ~400 sloton fut valami.Ezekre a szamokra gondoltal ?
Az en gepem ezek melett eleg jol produkal.
-
-
Kantorpe
tag
Az ajanlat jo, de ha csak az a 100 as link van, az szuk lesz 5 fore, nem atlagban, hanem csucsidoben.
2/Fo melett, miert 5 ?Direkt megnevezni nem neveznem meg az en altalam jonak itelteket, es azt sem mernem mondani, hogy mind az "oco, cak occaa" kategoria, sot inkabb nem, ellenben igen jo az ar ertek aranyuk mindnek.
Termeszetesen, minden helyre lehet talalni olyat aki elegedetlen volt vele, ez torvenyszeru, de nemmindegy hogy 400 felhasznalobol 2 vagy 10 bol 3......
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest