Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
net91
senior tag
Tegnap megkaptam a CB-t. Beüzemeltem.
Reggelre már nem volt internet.
Fél óra zene hallgatása után kerültem telefonos ügyintézőhöz.
Javaslatára reseteltem a CB-ot, amellyel megszakadt vele a kapcsolat, mivel UPC vonalas telefonról hívtam.Második kör, ismét fél óra várakozás az ügyintézőre, majd sikerült technikushoz jutni.
Az első ügyintézőtől három dolgot kérdeztem, majd ugyanezeket a technikustól. A technikus válaszai pont az ellenkezői voltak mint, amit az első ügyintéző mondott.
A végeredmény az lett, hogy azért nem volt internetem, mert a CB két frissítést kapott, amelyek lefagyasztották.Erre mondtam neki, hogy a Cisco 3208-as hat év alatt egyszer sem fagyott le, stabilabb volt, ezért élni szeretnék a 14 napos felmondási idővel és visszatérek a Cisco 3208-hoz. (Direkt nem adtam vissza, hogyha gond van tartaléknak ott legyen.)
Erre a technikus azt válaszolta, hogy CB regisztrálása után, technikai okból kifolyólag már nem lehet visszaregisztrálni a Cisco 3208-at. Ez nekem érthetetlen, miért ne lehetne?Valaki CB regisztrálása után tért már vissza az előző eszközhöz? (Most van internetem, addig nem akarom piszkálni új regisztrációval még működik.)
(szerk.: ....és modemként üzemeltem be nem is routerként.)
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple MacBook
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest