- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Ilyesmivel még nem találkoztam. Első nekifutásra megnézném a fájl attributumokat és esetleg ott állítgatnék és utána lehet, hogy törölhető is lesz rögtön.
(Közben kipróbáltam az atrributumosdit, de attól még letörli. Valszeg akkor más lesz a gond.)
Egyébként pont most akartam írni, hogy melóhelyen egyelőre visszaálltam TC-re, mert nagyon zavaróan lassú volt már a távoli meghajtók kezelése. Egy könyvtárlistázás, benne lapozgatás stb. Ezen a területen is kellene valamit javítani rajta, mert idegesítően lassú. Nekem úgy tűnik, mintha minden egyes mozdulatnál újra frissítene. Ezzel szemben meg a TC gondolom lekéri az adatokat és helyben cache-li valahogy és csak tényleges tartalomváltozásnál frissít.
-
glutamin
őstag
Ismét van újabb verzió (build 787), hamarosan megnézem mit sikerült javítani.
-
glutamin
őstag
Csak hogy írjak rosszat is
A tömörítés megoldása nem a legjobb. Ha kibontok egy fájlt, dolgozok benne, mentem, akkor azt nem írja vissza a tömörített változatba. TC-nél ez jól működik.
-
glutamin
őstag
Időközben megtaláltam végre a proxybeállítást is. Így már működik rendesen a nyelvi fájlok, témák letöltése a szerverről.
-
glutamin
őstag
Első észrevételek:
- a másoláskor, áthelyezéskor most már jól frissíti a forrás mappa tartalmát
- proxy mögül továbbra sem tudom a nyelvi fájlokat, témákat stb-t automatikusan frissíteni -
glutamin
őstag
Pár napja kikerült a honlapra a 0.96 (build 782). Lehet töltögetni és próbálgatni.
-
glutamin
őstag
válasz
k-rock-atona #33 üzenetére
Ezek a változások a mostani verzióban. Elég sok:
Version 0.96. Release date: October 29, 2009
* Added: New panel redrawing system
* Text comparison mode
* Multiple archive extraction
* Multiple file hashing
* Hash file check by click
* Possibility to keep the program's ini files in the user profile directory
* Colored drag and drop cursors
* ARJ archiver support
* Panel scrolling while dragging and dropping
* Striped mode (code name "zebra")
* Possibility to change the fonts in directory tab headers, file table headers, and FTP client status bar
* Possibility to cancel task size calculation
* Prior deletion of existing files when uploading a file with the same name over FTP
* Choosing the copy direction of all directory files when synchronizing
* Manual file name editing in the multi-rename tool
* Automatic plugin installation system
* Assigning the server’s file date when downloading over FTP
* Possibility to copy/move directories’ comments
* Empty directories deletion after synchronization (optional)
* Network and FTP caching
* Colored icons for buttons F3-F8 (function buttons)
* Shadowing background windows (optional)
* Bigger icon button size
* Possibility to start the program having another user’s rights
* Possibility to start a copy of the program from any directory's context menu
* Use of SSL/TLS for FTP connections
* Showing tasks queue in the cancel dialog
* Automatic hot keys assigning modeFixed:
* Program's hanging after directory changing or file group renaming
* Panel's hanging while scrolling line by line
* Wrong speed calculation while downloading/uploading files
* Wrong files search in hex mode
* Wrong sorting of national symbols (in some cases)
* Problem with uploading a directory when a directory with the same name already exists on the FTP server
* Incorrect comment saving to .bbs files
* No possibility to delete a directory when it has a description file
* Flash disk blocking when the user has changes the drive
* File blocking while comparison -
glutamin
őstag
Nemrég jelent meg a 0.96-os verzió. egyelőre béte állapotban, de sok hibát javítottak állítólag. Hamarosan tesztelgetni fogom.
-
glutamin
őstag
válasz
petersonal #29 üzenetére
fülek: CTRL-T - új fül, CTRL-W - aktuális fül bezárása
dőlt betűk: nem tudom pontosan melyik részre gondolsz, de testre szabható szinte az összes szöveg betűtípusa, mérete, színe stb. -
glutamin
őstag
válasz
petersonal #27 üzenetére
Lehet háttérben másolni vele. Sőőőt, még alul egy kis státuszcsík is mutatja, hogy éppen hol áll vele.
-
glutamin
őstag
válasz
huskydog17 #25 üzenetére
Ilyet nem találtam benne. Annyi, hogy létezik Quick View poanelbeállítás és akkor a megjeleníti a kijelölt képet, de listát szerintem nem tud.
-
glutamin
őstag
Ma sikerült egy éredekes hibával találkoznom. Lépkedtem a mappák között és egyszercsak nem frissítette tovább a listákat. először az egyik majd a másik oldalon sem. Ugynakkor afejlécben látszott, ha feljebb/lejjebb léptem egy mappányit.
-
-
glutamin
őstag
Látom nem sok érdeklődés van, úgyhogy írnék pár saját tapasztalatot. Mivel a legtöbben Total Commandert használunk, így ehhez hasonlítanám. A kezelőfelületet közel 100%-ban be lehet állítani a TC-hez hasonlatosra. Van egy két extra, amit én ugyen nem használok de mindenképp megemlítendő.
- a navigációs paneleknek lehet háttérképet beállítani
- a fenti elérési útvonal bármelyik részére kattintva rögtön az adott mappában köthetünk ki.
- itt is vannak fülek, bár én ezt nem nagyon használtam (inkább nyitottam általában több példányt, bár tényhogy vannakesetek, amikor jól jön)Amit legutóbb próbálgattm az az FTP hozzáférés. Ez is lényegében hasonló a TC-nél megszokottnál. Egyelőre nekem viszint úgy tűnik, hogy lassabban kapcsolódik. Valamint nem lehet háttérbe leküldeni a folyamatot.
Ami még így szemet szúrt, hogy lassabba a panelek frissítése. Lassabban jelenik meg az aktuális tartalom.
Amúgy egészen jól használható.
És nem elfelejteni, hogy teljesen ingyenes mind otthonra, mind céges környezetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest