- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sajnos az ftp kliense is szarakodik néha: rányomok, bejön a kisablak, ahol lehet látni, h milyen művelet történik, de tök üres ... aztán másodszori cancelre mexakítja, és csak az egész progi restartja segít ... bezáráskor vmi kivétellel elszáll... 2szer előfordult, legközelebb elküldöm az üzenetet a fejlesztőnek.
-
k-rock-atona
csendes tag
Szia glutamin!
Szerintem is nagyon jó kis program az Unreal Commander, örülök, hogy van egy ilyen téma. Nekem egy bajom volt vele, hogy véletlenszerűen csinált néha olyat, hogy nem állt le, mikor kiixeltem, erre windows leállásakor jöttem rá, ugyanis feljött a szokásos ,,Program befejezése'' kis ablak a telítődő sávval. Megnéztem a folyamatok között, futni valóban nem futott, viszont 30 MB memóriát folyamatosan evett.
S tényleg nem tudtam rájönni, mi okozhatja, mert sokszor rendesen leállt...
Ez Nálad nem mutatkozott esetleg? Nem tudod, az új verzióban ezt kijavították már?
Köszönettel, és jó tesztelést kívánok,
K-Rock
-
Sdi
addikt
Jó kis progi
, én is ezt használom már egy ideje. A 0.93-al kezdtem, de az fagyott a 64 bites vistám alatt kilépéskor, a 0.94 már tökéletesen működik
. Azoknak a TC-seknek akik csak trialban használják, szerintem megéri váltani.
A teljeskörű használata egyébként egy ingyenes kulcsot igényel, de ezt pár pillanat beszerezni a progiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen processzort vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest