Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernath
tag
válasz
woodlandarts
üzenetére
Nekem is ez a problémám...Nincs 4G hálózatom
Kipróbáltam egy másik sim-mel ami egy másik telcsin full 4G hálózat volt s csak 3G-re volt hajlandó felmenni,hálózat választásnál feldobja 4G (javasolt) illetve mobilszolgáltatóknál is ki lehet választani a 4G-s hálózatot,regisztrálja a hálózaton s marad 3G-n. Megnéztem az MTK Engineering progival s Band mode az LTE mode Band1,Band3,Band7,Band8,Band20 működik.
Sztem ez nem hardveres hanem szoftveres probléma,rengeteg alkalmazással teszteltem s azok szerint hardveresen nincs gond....Gyárilag android 6-ossal kaptam s otan frissítettem.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kipróbáltam egy másik sim-mel ami egy másik telcsin full 4G hálózat volt s csak 3G-re volt hajlandó felmenni,hálózat választásnál feldobja 4G (javasolt) illetve mobilszolgáltatóknál is ki lehet választani a 4G-s hálózatot,regisztrálja a hálózaton s marad 3G-n. Megnéztem az MTK Engineering progival s Band mode az LTE mode Band1,Band3,Band7,Band8,Band20 működik.
Meggyi001