- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
hátha vki tudja amegoldást...
armor 17 pro m van, yetteles flottába mentem pár hónapja, és nem tudják aktiválni a nem fogadott hívásokról az sms értesítést. (tcomnál nem volt ilyen probléma, ezek meg beállítás problémára hivatkoznak...)
esetleg valakinek, valamitippje a megoldást illetően? elég fontos lenne
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
bepe79
addikt
Csak egy gyors review, megjött kínából (alibaba) az Ulefone Armor 11T, bontatlan, új kondícióban, a gyári fólia hibátlan, sehol egy feljövés, sehol egy buborék, szöszmösz, semmi (kínai telefonoknál nem is találkoztam még ennyire tökéletesen felrakott gyári fóliával), a telefon 96%-ig feltöltött akkuval érkezett, érzetre valóban új gyártás, tehát nem régi akksi van benne, a telefon nagyon jól néz ki, és tökéletes a mérete. Egyelőre csak belakom, setupolom a fiókjaimat, és megvárom, amíg az aliexpressről illetve ebayről rendelt szilikon fekete TPU tokjaim megérkeznek hozzá, használni csak onnantól fogom. A FLIR kamerát még nem teszteltem, de fogom (meg használni is), eddig minden tökéletes a cuccal, egy nagyon jó telefon, habár az Android főverzió nem a legfrisebb rajta de engem nem zavar egyáltalán (főképernyő elhúzással google hírfolyam már van a 11-ben, security patch jön, a többi nem érdekel).
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Na végül a méret miatt a 11T 5G mellett döntöttem, és friss gyártást szállítanak, nem a több éves akkuval. Rendeltem hozzá tokot is, a telefon alibabáról jön megbízható sellertől, akitől korábban már rendeltem, a tok pedig aliexpressről.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Akkor vagy négy ember is van, aki használja innen az MA-ról? Mennyire jelent méret többletet a jól megszokott cc ~ 161-165 mm-hez képest ez a 172 (tokkal inkább 173-173) mm? Zsebben már neccesen fér el, és kényelmetlen? Nekem most a strapás telók itthon egy Armor X8 és egy Blackview BL6000 Pro, de gondolkoztam egy vérfrissítésen. Viszont a méret kicsit elgondolkodtat, AGM H6 is nagy, Ulefone Armor 17 Pro is nagy, és Blackview BV9200 is nagy, amikkel szemeztem.
-
Sógi
addikt
Nah, legalább jött android augusztusi biztonsági frissítés
Remélem nem ez lesz az utolsó... -
asimov
aktív tag
Akkor mindenki szereti ezen
telóját ha jól értem, mert pillanatnyilag én is erre a készülékre jutottam.''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas
-
motofi
aktív tag
válasz novinyul #170 üzenetére
Kössz szépen! Nos a tapasztalatom az, hogy bár 15 wattos vezeték mentes töltést is tud, de nagyon forrósodik vele. Nekem van gyári tehát Ulefone 15 wattos wireless töltő és Ulefone 18 wattos adapter de az Armor 10 is hasonlóan melegszik vele azzal sem használom. Próbáltam xiaomi 20 wattos töltővel mindenféle adapterrel de azzal is forrósodik. Egyedül a 10 wattos tronsmart vagy 10 wattos xiaomi wireless és max 2 amperes töltőfej esetén nem forrósodik. De látom a tiéd is 10 wattos töltő. Egyelőre most kábelen töltöm amikor bedugom a konnektorba kissé szikrázik, de amúgy nem melegszik nagyon töltés közben. Kellemes meglepetés amit a mobilaréna teszt nem így mondott, van EIS elektronikus képstabilizátor és jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
válasz novinyul #165 üzenetére
Hali! Ne haragudj, hogy zavarlak. De leirnád pontosan milyen töltő adaptert és vezetékmentes tőltőtt használsz? Azt vettem észre, hogy a 10 vagy15w tőltőhőz magasabb tőltésű adaptert használok nem vagy nem megfelelően működik ( melegszik, összevissza kapcsolat a lassú és gyors tőltés között). Egyáltalán van erre valamilyen szabály, hogy mit mivel lehet?
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
válasz novinyul #165 üzenetére
Azért kérdezem. Mert már több féle vezetékmentes töltővel próbáltam: Tronsmart 10wattos újraindul vele, Xiaomi 20 wattos nem tölt, Gyári 15 wattos Ulefone vele tölt de szörnyen felforrósodott tőle és ezért elkezdtem cserélgetni az adaptereket de nincs változás.
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Akkor minden ok, ha benne voltak a tartozékok, lehet, csak fel bontották és ellenőrizték a készüléket...
A fóliát finoman kell eltávolítani illetve kellett volna , hogy fent maradjon a gyári, de végülis mindegy, mert ott az üveg, ami nyilván jobb! Sztem aggodalomra semmi okod
Nem alza, én egy másik nagy szlovák elektronikai webshoptól rendeltem. -
motofi
aktív tag
Szerinted ez normális, hogy így küldték? Vajon miért bontották fel? Maga a telefon látszólag érintetlenek tünt. Ahogy levettem a védőfoliát hozta magával az eredetit is, ezt később vettem észre. Úgy, hogy már rá is raktam az edzett üveget. De akkor te is az Alzától rendeltem?
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
Minden tartozék meg volt. Mágneses kitámasztó, edzett üveg, simtű kiszedő (az kék gitárpengrtő), az a feltehető hordozó akasztó. De se leragasztva, sem fóliázva nem volt. Alzától rendelve Prága. Csodálkoztam is amit közvetlen az Ulefone oldalárol rendeltem anno Armor 10 az fóliázott volt.
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
válasz novinyul #157 üzenetére
Remek kis készülék! Az armor 10 hez képest jóval kézre állóbb. A kamerája egyértelműen, videorögzités is jobb. Kijelző kb egy szinten. Ha működne a hívasrögzites első számú használatban lenne, így másodlagos. Tegnap és ma a playaruhaz összes hívásrögzitő alkalmazását kipróbáltam, de egyikkel sem működik de erre valahol számoltam. Kíváncsi lennék az Ulefone oldalán fent lévő nem eu-s szoftverrel mi és ,hogy mükodne.
-
motofi
aktív tag
válasz novinyul #153 üzenetére
Kössz szépen! Most néztem a Blizwolf weblapján 20 w -ban most nincs, de akkor érdemes innen beszerezni. Olyan munkakörnyezetben dolgozom, esetenként, hogy nem fér bele a telefon babusgatása több kollégámnak repedt már meg az iPhone kijelzője csúszott ki a zsebéből bele a vízbe ezért én nem is használom. Egy dolog hiányzik a hívásrögzités ami az armor 10 ben még megvan.
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
válasz novinyul #151 üzenetére
Csak nem tudtam ellenállni megrendeltem az alzán keresztül. Pedig a cég ad egy iPhone 13-at az XR helyett, de valahogy azok sosem érdekeltek gyakorlatilag nem is használom használtam. Milyen vezetékmentestöltőt használsz? Jelenleg egy 10w léghütéses tronsmart amit használok az amor 10 hez ami ugyan lassú de nem melegszik vele a telefon a xiaomi 15 wattos gyorsabb de nagyon melegszik vele abban nincs ventilátor.
-
szabz
tag
én a 25w os samu töltővel használom, hibátlan..... a gyári izom töltő kint van a műhelyben, de szinte soha nem kell
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Sógi
addikt
válasz novinyul #145 üzenetére
Hány wattos?
Nekem előző telefonomnál is volt ilyen, lassú töltéssel nem volt olyan jó az akku, de, ha 2-3 amperes naggyal töltöttem, akkor igen!
Miért kizárt?
Nem lehet, hogy az erősebb töltés másképp hat az akkura teljesítményére?...Vagy csak most állt be az akkum....
Előzőleg lassú vezeték nélküli töltés volt maxra és alig ment el 2 napot 4 óra kijelzővel. Most meg 3,5 napnál járok 3 óra sottal és 48%-on vagyok, ugyanazokkal a használati szokásokkal... -
Sógi
addikt
Amit észre vettem, hogy, ha vezeték nélküli töltéssel töltöd, azaz lassú töltést használod, akkor az akku hamarabb lemerül!!!!!
Ha normál töltést nyomatsz, akkor viszont sokkal jobb az akku!
nem is értem, de biztos van észerű magyarázat -
szabz
tag
válasz novinyul #139 üzenetére
olvasgatok masszívan, miféle config lehet ideális?
gcamm -ból dobott a play vagy 3 at, melyiket szeressem?
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Most már okés, hogy a led is megy + zárt képernyőnél bekapcsol értesítésre a kijelző.
Bár hétvégén naviztam vele, azért azt tudja szopni az akkutHibával nem találkoztam, meglepően kib*szott jó fotókat lehet vele készíteni, videóban nem a legerősebb, de nálam bőven elég.
Telefonáltam is vele sokat, nekem szuper a hangszóró, fülnél és kihangosítva is.
Már csak a tokra várok (de nagyon), mert egy egéralátét-zokni kombóval készítettem neki tartó "tokot"
-
Sógi
addikt
válasz novinyul #129 üzenetére
Én is kikapcsoltam, brutál jó
Figyu, meg kell mondjam, pár napja használom a telefont és hát, qurwa jó!!!! Nagyon bejött! Minden faxán működik
Akku is nagyon adja! Nyilván enm 8-10k mah...de simán tudja a legjobb 5k mah telefonok szintjét, sőt sztem kicsit többet is.
köszönöm a segítséget en-ber
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Elbeszélgetek itt magamban
Amúgy akku sztem szupi lesz, általános használat melette 3 óra SOT és 73%, üzemidő 1 nap.
-
Sógi
addikt
Ami nem működik vagy csak elállítottam valamit:
Zárolt képernyőn, azaz zárva a telefon, képernyő nem aktív és ekkor jön valami értesítés és nem ébred fel a kijlző!!!
Csak értesítési hang van és fekete a kijelző, amíg be nem kapcsolom...
Ez miért lehet? Nálad is ez van? -
Sógi
addikt
Az értesítési led csak kéken tud villogni?
Alig lehet észrevenni...Ez mondjuk egy kis negatívumAmúgy nagyon jó! Már szeretem is a gépet
NFC gyorfizetés is simán működik. -
Sógi
addikt
Kezdem megkedvelni ezt a készüléket
Telefon hangminőség meglepően jó és hangos, kihangosítva is, bár itt túl tolták/vezérelték sztem a max hangerőt, mert az már élvezhetetlen és fél hangerőn bőven hangos.
BT headsettel is megfelelő a minőség.Nagyon jól kézre esik és nincs az az érzésem, hogy ki akar csúszni/esni a kezemből.
4G jól működik, hibát nem tapasztaltam. Wifi is ok. Hotspot is megy szépen.
Kijelző szép és jók a színek, fényerő is elég erős, sőt, az én szememnek sok is.
Alkalmazással gyűlt meg a bajom, egy nem playes alkalmazás nem lép tovább a bejelentkezésen + messengerben már nincs chatfej (?) valami új neve van? Buborék?
Akku eddig nagyon jó 1 töltés után, kellemesen csalódtam benne, eddig csak wifivel használtam jórészt, meglátjuk még, hogy alakul....
Android 12 furcsa nekem, 4 éve kb 10-est használtam.
Jah igen, a gesztus vezérlés nagyon adja és hatékony, régi telómon katasztrófa volt, ki is kapcsoltam, gombokat használtam.
Azért volt 1-2 apróbb döccenés, de elhanyagolható!
Am, látom nem túl népszerű telefon, de sztem ár/értékben kiváló telefon!
novinyul:
Üvegfóliát feltetted már?[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Azt a +5 Gb ramot hol lehet beállítani?
Nem találom sehol...Vagy nem létezik? -
-
Sógi
addikt
válasz novinyul #111 üzenetére
Okés, várom a tokot, addig nem használom
Koszos helyen dolgozok és mindig vigyázok a cuccaimra.
Nem szeretnék karcokat a kicsikéreMeglepően jó a kijelző, oled után, tetszik, jó a fényerő, jól veszi a tapizást, most 90hz..Elég smooth, de még azért ez az első benyomás....Akkukímélő módban nyomom, a másik telefonon megszoktam a fekete témát.
Már beállítottam, amit lehetett, majd még cuccaimat át költöztetem holnap.
Vezeték nélküli töltés működik, Wifi jó, kamerával löttem pár képet, nekem bőségesen megfelelő 12 Mpixelen is
Videó is tűrhető, nyilván 1 videó után...Érdekes a "hardveres" képstabilizálás, nekem tetszik, de nyilván még majd tesztelgetem a kamerát, ha lesz időm.Frissítés nem érkezett rá, ez érdekes is volt....Melyiknek kell lennie vagy Ulefone oldaláról kell letölteni és kábelen frissíteni?
Nem, mintha gond lenne a verzióval, csak kérdezem...Első blikkre ennyi, majd még kíváncsi vagyok a hanghívásra, kihangosításra.
Szóval pozitívan csalódtam a vélt/képzelt félelmeim után!
Nem kell félni tőle, de sztem nem lesz nagy hype itt a topicban -
-
Sógi
addikt
válasz novinyul #102 üzenetére
Nah, örülök, akkor előre, mármint (tok), ha az alisról beszélsz te is..? Am, passzolással nem szokott gond lenni, inkább az anyag minősséggel...
Fekete vagy átlátszó a jobb?A tokok sokszor zavarják a kamerát. Más telefonomnál is vakut zavarta...vissza tükröződés volt a képen.
Éjszakai teszt lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz novinyul #100 üzenetére
Én is ebben reménykedek, hogy unalmasan megbízhatóan fog működni és persze, hogy nem kapok hibás darabot!
Azért olvastam volt jópár hibás készülék, ujjlenyomatolvasó hiba, alaplap hiba, hibás hangszóró.....stbRemélem lesz rá még legalább 1-2 frissítés rá, bár annyira nem izgat android 10 és 2022 áprilisi security után...
Tokot, átlátszót már megrendeltem...Neked is az van ugye? Amikor fotókat felraktad, rajta volt a tok? Gondolom az a gagyi fajta vékony, fényes szilikon tok...?
-
novinyul
veterán
NFC fizetést én nem használom Viszont mióta nálam van, nagyjából eseménytelenül lehet használni. Egy bug-t találtam, ha kikapcsolod a telefont majd vissza, akkor a dupla koppos ébresztést újra be kell állítani Egy gombnyomással letudva, de ezt még nem javították. Frissítés 3* volt rá eddig, 2022 decemberi a security patch. Tokot pedig csak kintről lehet hozzá rendelni, itthon teljesen ismeretlen.
Ja és jöhet a saját teszted.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Sógi
addikt
THX
Nagy kínlódás, tesztek és videók olvasgatása és nézegetése után, megrendeltem.
Nézegettem ebben az árban jobb "sima" telefonokat is, de nem fogtak meg...Majd későbbikben írok véleményt, ha van rá igény...
Remélem napi szinten használható lesz és minden működik.NFC-vel szoktál fizetni?
-
novinyul
veterán
Ezek mind eltérőek, minden felhasználó másképp láthatja, hallhatja, használja a telefonját. De szerintem itt már írtam ezekről. De a kijelző ips 120Hz, ide teljesen rendben van, ahogy a G99 proci is elvisz a hátán mindent(melegedés nélkül). Sztereó hangszórók szépen szólnak, de max. 70%-ig érdemes emelni a hangerőt (akkor már nagyon hangos) beszéd közben nem volt probléma, bár én Bluetooth headset használok folyamatosan, de az is stabil több eszközzel is.GPS szintén rendben van, tartja stabilan a jelet. Van FM antenna beépítve a rádiónak, simán jól lehet hallgatni elég sok csatornát. MagSafe működik, már ha valaki akarja használni, vezeték nélküli töltéssel sincs gondom, Blitzwolf állványon kapja a naftát. A készülék háza masszívan össze van rakva, nincs lötyögés a gomboknál, én vettem rá szilikon tokot mert csúszott ki a kezemből. Ujjlenyomat olvasó a bekapcsoló gomba van, pontos és gyors, van dupla koppos kijelző bekapcsolás is. Viszont még azt is mondanám rá hogy jól néz ki, főleg a hátlap kialakítása tetszik. Ráadásul belső szigetelés van a csatiknál, így nem kellett dugókat használni. Akkumulátor nálam masszívan használva 1nap kényelmesen( maradt még 20%) normális használattal 2 nap. Kamera meg kategóriába nézve nagyon jó(van Gcam rá) képeket meg raktam fel a fotós topikba. Nagyjából ennyi Ezért maradt nálam a teszt után, tartalék telefonnak tökéletes nekem.
-
Sógi
addikt
Egy utolsó kérésem lenne
Le tudnád írni részletesen, kérlek, hogy számodra milyen használni, mit szeretsz benne és esetleg mit nem annyira?
Milyen számodra a kijelző, akku, gombok, hívás/hangszórók minősége, kamera, fogása, teljesítménye, ujjlenyomat olvasó, amit te érzel és gondolsz ezekről -
Sógi
addikt
Köszi és elnézést, hogy zaklatlak a kérdésekkel, csak jól szeretnék dönteni....
Biztosra szeretnék menni, 100-nál többet nem adnék most telefonért.
Galaxy A33, xiaomi note pro-k (10-11) , realmi 9 Pro amiket nézegettem 100 körül....
De valahogy ez olyan extrás, különleges a többi felsoroltakhoz képest!
Hozzá teszem nem vagyok HC user.A nagyságra kíváncsi vagyok nagyon, ha bárkit kérhetek szépen más telefonnal vagy egyéb tárggyal, ha nincs más, gondolok pl nem is tudom mire cigis doboz vagy egér mellet....le tudná fotózni, esetleg több képet, sokat segítene
-
-
Sógi
addikt
Melyik részére gondolsz, hogy az igényeimet nem fedi le? Szted miért nem tetszene nekem? Csak kíváncsi vagyok a véleményedre
Amúgy külsőre nagyon tetszik, kijelző nekem bőven elég, sztem 60-90 Hz szememnek tökéletes, most mate 20 pro kijelzője is tökéletes..
8/256 Gb király, ritkán használok kamerát, sztem az is megfelelne bőségesen.
Android 12 is bőven jó, most maten 10 van és azzal sincs bajom szóval a támogatás hiánya annyira nem hat meg....
A strapa része meg hát brutálisan jó lehet. Ez csak plusz lenne számomra.
Anyaghasználatra minden tesztben jót mondtak.A méretére vagyok kíváncsi (ezért lenne jó másik telefon mellett látni) és az akkura....
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Szerintem amiket írtál, inkább vegyél egy Samsung Xcover 6Plus-t. Lehet drágább de, méretben és tudásban a te igényeidet fedi le. Jó telefon a 17Pro, de neked nem biztos hogy bejönne. Holnap teszek fel képet mert most otthon van lerakva, más telefon van nálam teszten.
-
Sógi
addikt
Tudnél feltenni képeket róla a tokkal együtt légyszíves? Köszi
Nekem most egy mate 20 pro-m van és 100k körül nézek új telefont, ezt és a galaxy A33 5G-t néztem.
Ez nagyon tetszik, nekem inkább a jó akkuidő, gyors működés a fontos, de nem vagyok hardcore user...
Sok tesztet néztem erről és mindnhol dícsérik..Napsütésben milyen a kijelző? Jól látható?
5G amúgy nem érdekel, viszont gondolom ehhez nem nagyon lesznek frissítések, mint a samuhoz több év támogatás jár alapból, erről vélemények?
-
Sógi
addikt
Üdv, valaki esetleg tudna feltenni képet, Pro 17 mellé másik hasonló vagy kicsivel kisebb telefont?
Szeretném látni mennyire nagy, de sehol nem találtam összehasonlítós képeket....Az akkuja vajon jobban bírja egy galaxy A33 5G-vel szemben?
Nem találok akkuról órában kifejezett teszteket... -
AttiMM
csendes tag
Sziasztok! valaki lenne olyan kedves és megmérné nekem pontosan (lehetőleg tolómérő (alias subler) segítségével) a készülék teljes vastagságát? Mindenhol 12,5 mm-t írnak, de az az érzésem, hogy a kamerasziget vastagságát nem számolják hozzá sehol. Nekem viszont pont 13 mm-t tud befogadni a telefontartóm a motoron, ezért kellene tudnom.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
motofi
aktív tag
Szia! Milyen ulefone -od volt? Nekem is van kettő armor 6e ez három éves az akksi már gyengül, illetve amit még kettő éve nyertem az ulefone jàtékon armor 10 5g jó készülék de ez utóbbi elég nagy mindennapi használatra. Most gondolkodom a 17 pro-n. Hol vetted az Alzán-?
[ Szerkesztve ]
-
-
novinyul
veterán
Ráadásul az Alza nagyon jó akciót dobott rá Jelenleg szerintem az egyik legjobb vétel ebben a kategóriában. Nem lett brutál méretű(viszonylag kényelmesen használható) van vezeték nélküli töltés, jó és takarékos a proci, magsafe kompatibilis, 120hz kijelző, nincsenek gumi dugók a csatlakozókon(nem törik le) van jack csatlakozó, stereo hangszórók, jó kamera. Egyedül az akkumulátor lehetne kicsit erősebb, de így is meg van 6-8 óra SOT
-
törölt tag
3 napja használom és teljesen meg vagyok vele elégedve. Több Ulefone strapatelóm volt már, messze ez a legjobb. Játszani nem játszom, net, navigáció, zene, stb-re használom. Eddig szuper. Az hogy az almenük helyenként nincsenek lefordítva, engem nem zavar. Aki már találkozott okostelefonnal, nagyjából úgyis tudja, és nem is bogarászom nap mint nap.
-
szabz
tag
megjött és máris szeretem
-
novinyul
veterán
Érkezett frissítés a telefonra. Méretéhez képest sokat elszüttyög vele. Most decemberi a security patch, de nem írják hogy még mit javítottak.
-
szabz
tag
rendeltem én is, várom már nagyon
tokot honnan rendelted? Magyarba nem találtam, csak a gyári karabinerest... Nincs javaslat kéne, ami védi az üveget is
-
novinyul
veterán
[link] Pár kép Gcam-l Szerintem nem olyan rossz, sőt egy középkategóriás Xiaomi-t tud hozni.
-
novinyul
veterán
Végre megérkezett a szilikon tok a telefonhoz Kivételesen rekord gyorsan(2 hét) megérkezett. Majd eset rakok fel képet a tokról Kénytelen voltam venni hozzá, eléggé csúszott a hátlap.
-
novinyul
veterán
Dög unalmasan teszi a dolgát Egy bug amit találtam, kikapcsolás után a "dupla koppos ébresztést" újra be kell kapcsolni. Akkumulátor hozza a 6 óra SOT-t 4G hálózaton(wifi-n több) Digi kártyával van Vowifi, hibátlanul működik, ahogy Volte is rendben van. Kamera ebben a kategóriában remek, ahogy a stereo hangszórók is, bár a beszéd hangszóró lehetne teltebb hangzású(híváskor) FM rádió zsinór nélkül is működik Mondjuk a vezeték nélküli töltésnél kicsit válogatós, az IKEA-s padot nem szereti, a Blitzwolf-n viszont nagyon szépen tölt.
-
-
novinyul
veterán
Igazából szerintem nálam marad majd, mert megtetszett Tavaly a Doogee V10 is maradt, de ez hatalmas ugrás ahhoz képest is. Persze igazából legalább 2 hét kell mire minden beáll a telefonon. Utána már lehet mondani pozitív, negatív dolgokat róla.
-
szabz
tag
Tudom almát almával, de akkor, hogy miért gondolkodom így. (nem a pénz a főszempont)
cat s41 em volt a note 10plus előtt imádtam. nem kímélem soha a telefonjaim, a note ot se kíméltem 3 évig bírta, _ .
Ha mailt nyit, és pdf et akkor jó.
Az infra kamerát meg imádnám, a vezetéknélkülitöltés is fontos, a frissítés nekem nem mérvadó, ha rendesen fut minden rajta.
Am mi12 ő tűnik praktikusabbnak, van 220k töltő is van vele, s21fe 255k töltő nélkül.
8/256gb mind2 a kamerája elég ennek is, játék nélkül megvagyok (gondolom).
fontos h ne keljen napközben tölteni, arra nincs mindig lehetőségem.
ha most akciósan vennék 22ultrát 130k a nettóban a különbség, a 21fe között és az ultra között.
Az is opció, csak tipródom..
-
novinyul
veterán
Pénteken kaptam meg. De amiket leírtál telefonokat, na azok teljesen más kategóriába tartoznak. Az Armor 17Pro réteg telefon(Ütés, csepp, porálló), S21fe, Xiaomi 12 meg a felső kategóriás(nem flagship)telefonok. Neked kell eldönteni hogy mik a fontosak egy telefonnál. Neked ahogy gondolom, fontos lehet a kamera, folyamatos frissítések, amoled kijelző, vezeték nélküli töltés. Inkább vedd az S21FE-t meg egy brutál tokot hozzá. Az Ulefone egy nagyon jó outdoor telefon, sok extrával a kategóriába, de neked lehet hogy csalódás lenne. Nekem sem a fő telefonom
-
-
-
motofi
aktív tag
Köszönöm a választ. Kár, hogy nincs nem működik a hívásrögzítés, mert különben elsőszámú jelölt az új telefonra. Abban reménykedek, hogy van vagy lesz valami megoldás. Eddig is úgy működött Android 10 alatt az ulefonnál, hogy amikor létrejött híváskor a kapcsolat akkor jelent meg a tárcsázon a hívásrögzítés gomb alapból nem látható volt. Reméltem meghagyják a kiskaput.
-
novinyul
veterán
Kijelző magas éjszakai fényerejét is megoldotta a gyártó, kicsit érdekes megoldással A gyors panelről lehet egy mozdulattal bekapcsolni az "extra sötét" módot, na igy máris tök jó az esti fényerő. Persze ezt lehetett volna automatikusan is állítani, de legalább van lehetőség állítani
-
novinyul
veterán
Sokat fejlődtek Nem várható el hogy, olyan legyen mint egy kamerára kihelyezett telefon. Viszont így már nyugodtan lehet hagyatkozni erre a telefonra is. Most éppen stereo Bluetooth headset próbálom(Tronsmart Apollo Air+) de hála istennek pont olyan jó mint a Neo 3 vagy Oneplus 9Pro-n volt. Na meg van Jack csatlakozó is Rádiót fogom kipróbálni, elvileg van beépített antenna Kipróbálva! Működik ahogy kell
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz --HARDCORE-- #33 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, főleg hogy nem is néz ki ütés, csepp és porálló telefonnak Szerintem az akkumulátor is rendben lesz, főleg hogy takarékos a G99. Ma kamera teszt lesz
-
novinyul
veterán
Alap Google alkalmazás van rajta, szóval nincs hívás rögzítés(GDPR miatt) Viszont maga a telefon tényleg nagyon egyben van, méretileg is meglepően kezes darab. Realme Neo 3-m raktam és bizony alig hosszabb, szélessége meg megegyezik(persze tokkal nézve a Neo 3-t) Proci(G99) gyors, nincs melegedés, szépen fut 120Hz a telefon. Stabil wifi, gps, ujjlenyomat olvasó pontos és gyors. Kijelző szintén szép, nagyon hasonlít a Samsung Xcover 6 Pro kijelzőjére. Viszont a minimum fényerő sajnos elég magas. Digi kártyával is van viszont Volte és van lehetőség Vowifi használatra! Akkumulátort még nem írnám hogy mit bír, kell pár töltés mire beáll. Hangszórók viszont hála istennek sokat fejlődtek, szépen és 70% hangerőn tisztán szólnak(van egy kis tere, kellemes középpel és egy kis mély is akad). Rezgő motornak sincs már zetor hangja, persze még hagyományos verzió van benne. Szoftveres oldalon még vannak le nem fordított részek, ezeket nem ártana javítani. Eddig 2 frissítés érkezett rá, szóval azért foglalkozik vele a gyártó(maradjon is így) Kamerákat ma már elkezdem tesztelni, tegnap csak gyorsba lőttem pár képet, de itt nagy a fejlődés(kategóriába nézve) Szerintem fogja hozni egy középkategóriás telefon szintjét. Hirtelen ennyit tudtam eddig megnézni, de majd a napi használatban mutatja meg hogy mit is tud
-
Fred23
nagyúr
Meglepően jó ajánlatnak tűnik. Említésre méltó lehetett volna -vagy átsiklottam felette?-, hogy végre az IP védelmet belső szigeteléssel oldották meg, nincs gumidugó.
-
novinyul
veterán
-
Bagoly01
senior tag
Megér ez a telefon 135 ezret?
-
csongi
veterán
Ujabb illuzionista .
Hardveresen jo, szoftveresen betonozott allapot.
Mar az is jonak mondhato, ha fel ev mulva lesz egy frissites.
De azert jelentos elorepes tortent. Egy pici kell a hajo egyensulyba tartasahoz. -
novinyul
veterán
válasz fatpingvin #19 üzenetére
Én pont hogy örülök a vezeték nélküli töltésnek, így nem kell az usb c aljzatot használni. Én inkább ezt a mágneses vackot hagytam volna ki. Igazából egy "normális" méretű telefont akartak csinálni, szerintem így el lehet nézni a kisebb akkumulátort. Persze egy 6-7000mAh akkumulátor jobban hangzott volna, de a 7-10 órás SOT 2-2,5 napra elég lehet.
-
novinyul
veterán
válasz --HARDCORE-- #17 üzenetére
Szerintem a vezeték nélküli töltő tekercse, meg a magsafe mágnesei is helyet vettek el. Tovább meg már nem akarták növelni a méretet, arra ott a nagytesó. Viszont még így is szép a 7-10 óra SOT 120Hz mellett. Nekem tetszik a telefon, januárban már remélhetőleg tudom is használni.
-
--HARDCORE--
senior tag
-
motofi
aktív tag
Szia Bone! Köszönjük a tesztet. A hivásrögzítés működik?
-
Solten
őstag
Eleg jora sikerult ez a keszulek.
Saor Alba
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Örülök a tesztnek, épp szemezgettem a készülékkel. Ismerem a márkát, jók a tapasztalataim armor 6e illetve armor 10 5G. Az nagyon érdekelne, hogy tudja- e a hívásrögzítést?? Meghagyták-e benne? Tudom Android 12 de hátha ,10 alatt még működik náluk. A tárcsázónál hiváskor amikor a kapcsolat létrejön megjelenik a hívásrögzítés opció igymüködik az Android 10 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egyetértek veled. A szoftver többet számít már, mint a hardver.
Sok helyen még mindig vállrándítás a "de mit is lophatnak el tőlem??" beidegződések.
A kijelzőért nagy kár. Picit több kereséssel a gyártóknál jobbat is kaphattak volna. Gondolom ez olcsó volt. Cserébe sz.r.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bali
tag
Kissé túl van értékelve a strapabíró telefon kategória. Sosem értettem, hogy mi a létezésüknek célja, mikor ma már mindenféle vízálló, strapabíró, bumper tokot vehetsz a legtöbb telefonhoz. Az Ulefone kínál egy telefont, amire semmiféle frissítési ciklust nem igér. Ez most komoly 2022-ben?
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Egész jó telefon lett.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Egész jó , rosszabbra számítottam . Picit drágán találom , de manapság mi nem az.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kekegsm
őstag
Nekem Armor 6E volt, nagyon szerettem. Ujjlenyomatolvasója szar volt, az igaz, kamerája sem hozta a normális szintet, de tényleg mindent kibírt, közte 8m esést betonra, 4 órás úszást a tengerben, kb 1m mélyen, és egyszer egy Kraz is átment rajta, betonon. Semmi baja nem lett.
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
fatpingvin
addikt
ennyiért egy korrekt telefon. mondjuk azért azt valahol elvártam volna ha már ezekkel a csicsás
grafikus szenzoradat-kijelzőkkelszerszámosláda-appletekkel bolondítják a népet hogy a szenzorok legalább egyszer a gyártás után kalibrálva legyenek. nullára legyalulva és egy személyesebb alkalmazáskészlettel feltöltve viszont egy nagyon korrekt eszköznek tűnik még így is.
bootloaderről lehet tudni valamit? root opció mennyire van?A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Somatom
veterán
A 18T -ről is lesz teszt?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
novinyul
veterán
Végre elkezdték komolyan venni, bár még van hová fejlődni. De az irány tetszik. Kamera kellemes meglepetés, sokkal rosszabbra számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest