Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
Melyik részére gondolsz, hogy az igényeimet nem fedi le? Szted miért nem tetszene nekem? Csak kíváncsi vagyok a véleményedre
Amúgy külsőre nagyon tetszik, kijelző nekem bőven elég, sztem 60-90 Hz szememnek tökéletes, most mate 20 pro kijelzője is tökéletes..
8/256 Gb király, ritkán használok kamerát, sztem az is megfelelne bőségesen.
Android 12 is bőven jó, most maten 10 van és azzal sincs bajomszóval a támogatás hiánya annyira nem hat meg....
A strapa része meg hát brutálisan jó lehet. Ez csak plusz lenne számomra.
Anyaghasználatra minden tesztben jót mondtak.A méretére vagyok kíváncsi (ezért lenne jó másik telefon mellett látni) és az akkura....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest