Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
Kezdem megkedvelni ezt a készüléket
Telefon hangminőség meglepően jó és hangos, kihangosítva is, bár itt túl tolták/vezérelték sztem a max hangerőt, mert az már élvezhetetlen és fél hangerőn bőven hangos.
BT headsettel is megfelelő a minőség.Nagyon jól kézre esik és nincs az az érzésem, hogy ki akar csúszni/esni a kezemből.
4G jól működik, hibát nem tapasztaltam. Wifi is ok. Hotspot is megy szépen.
Kijelző szép és jók a színek, fényerő is elég erős, sőt, az én szememnek sok is.
Alkalmazással gyűlt meg a bajom, egy nem playes alkalmazás nem lép tovább a bejelentkezésen + messengerben már nincs chatfej (?) valami új neve van? Buborék?
Akku eddig nagyon jó 1 töltés után, kellemesen csalódtam benne, eddig csak wifivel használtam jórészt, meglátjuk még, hogy alakul....
Android 12 furcsa nekem, 4 éve kb 10-est használtam.
Jah igen, a gesztus vezérlés nagyon adja és hatékony, régi telómon katasztrófa volt, ki is kapcsoltam, gombokat használtam.
Azért volt 1-2 apróbb döccenés, de elhanyagolható!
Am, látom nem túl népszerű telefon, de sztem ár/értékben kiváló telefon!
novinyul:
Üvegfóliát feltetted már?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest