- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
Kezdem megkedvelni ezt a készüléket
Telefon hangminőség meglepően jó és hangos, kihangosítva is, bár itt túl tolták/vezérelték sztem a max hangerőt, mert az már élvezhetetlen és fél hangerőn bőven hangos.
BT headsettel is megfelelő a minőség.Nagyon jól kézre esik és nincs az az érzésem, hogy ki akar csúszni/esni a kezemből.
4G jól működik, hibát nem tapasztaltam. Wifi is ok. Hotspot is megy szépen.
Kijelző szép és jók a színek, fényerő is elég erős, sőt, az én szememnek sok is.
Alkalmazással gyűlt meg a bajom, egy nem playes alkalmazás nem lép tovább a bejelentkezésen + messengerben már nincs chatfej (?) valami új neve van? Buborék?
Akku eddig nagyon jó 1 töltés után, kellemesen csalódtam benne, eddig csak wifivel használtam jórészt, meglátjuk még, hogy alakul....
Android 12 furcsa nekem, 4 éve kb 10-est használtam.
Jah igen, a gesztus vezérlés nagyon adja és hatékony, régi telómon katasztrófa volt, ki is kapcsoltam, gombokat használtam.
Azért volt 1-2 apróbb döccenés, de elhanyagolható!
Am, látom nem túl népszerű telefon, de sztem ár/értékben kiváló telefon!
novinyul:
Üvegfóliát feltetted már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest