- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Szerinted ez normális, hogy így küldték? Vajon miért bontották fel? Maga a telefon látszólag érintetlenek tünt. Ahogy levettem a védőfoliát hozta magával az eredetit is, ezt később vettem észre. Úgy, hogy már rá is raktam az edzett üveget. De akkor te is az Alzától rendeltem?
-
motofi
aktív tag
Minden tartozék meg volt. Mágneses kitámasztó, edzett üveg, simtű kiszedő (az kék gitárpengrtő), az a feltehető hordozó akasztó. De se leragasztva, sem fóliázva nem volt. Alzától rendelve Prága. Csodálkoztam is amit közvetlen az Ulefone oldalárol rendeltem anno Armor 10 az fóliázott volt.
-
novinyul
veterán
NFC fizetést én nem használom
Viszont mióta nálam van, nagyjából eseménytelenül lehet használni. Egy bug-t találtam, ha kikapcsolod a telefont majd vissza, akkor a dupla koppos ébresztést újra be kell állítani
Egy gombnyomással letudva, de ezt még nem javították. Frissítés 3* volt rá eddig, 2022 decemberi a security patch. Tokot pedig csak kintről lehet hozzá rendelni, itthon teljesen ismeretlen.
Ja és jöhet a saját teszted. -
novinyul
veterán
Ezek mind eltérőek, minden felhasználó másképp láthatja, hallhatja, használja a telefonját. De szerintem itt már írtam ezekről. De a kijelző ips 120Hz, ide teljesen rendben van, ahogy a G99 proci is elvisz a hátán mindent(melegedés nélkül). Sztereó hangszórók szépen szólnak, de max. 70%-ig érdemes emelni a hangerőt (akkor már nagyon hangos) beszéd közben nem volt probléma, bár én Bluetooth headset használok folyamatosan, de az is stabil több eszközzel is.GPS szintén rendben van, tartja stabilan a jelet. Van FM antenna beépítve a rádiónak, simán jól lehet hallgatni elég sok csatornát. MagSafe működik, már ha valaki akarja használni, vezeték nélküli töltéssel sincs gondom, Blitzwolf állványon kapja a naftát. A készülék háza masszívan össze van rakva, nincs lötyögés a gomboknál, én vettem rá szilikon tokot mert csúszott ki a kezemből. Ujjlenyomat olvasó a bekapcsoló gomba van, pontos és gyors, van dupla koppos kijelző bekapcsolás is. Viszont még azt is mondanám rá hogy jól néz ki, főleg a hátlap kialakítása tetszik. Ráadásul belső szigetelés van a csatiknál, így nem kellett dugókat használni. Akkumulátor nálam masszívan használva 1nap kényelmesen( maradt még 20%) normális használattal 2 nap. Kamera meg kategóriába nézve nagyon jó(van Gcam rá) képeket meg raktam fel a fotós topikba. Nagyjából ennyi
Ezért maradt nálam a teszt után, tartalék telefonnak tökéletes nekem.
-
novinyul
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest