- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Ezek mind eltérőek, minden felhasználó másképp láthatja, hallhatja, használja a telefonját. De szerintem itt már írtam ezekről. De a kijelző ips 120Hz, ide teljesen rendben van, ahogy a G99 proci is elvisz a hátán mindent(melegedés nélkül). Sztereó hangszórók szépen szólnak, de max. 70%-ig érdemes emelni a hangerőt (akkor már nagyon hangos) beszéd közben nem volt probléma, bár én Bluetooth headset használok folyamatosan, de az is stabil több eszközzel is.GPS szintén rendben van, tartja stabilan a jelet. Van FM antenna beépítve a rádiónak, simán jól lehet hallgatni elég sok csatornát. MagSafe működik, már ha valaki akarja használni, vezeték nélküli töltéssel sincs gondom, Blitzwolf állványon kapja a naftát. A készülék háza masszívan össze van rakva, nincs lötyögés a gomboknál, én vettem rá szilikon tokot mert csúszott ki a kezemből. Ujjlenyomat olvasó a bekapcsoló gomba van, pontos és gyors, van dupla koppos kijelző bekapcsolás is. Viszont még azt is mondanám rá hogy jól néz ki, főleg a hátlap kialakítása tetszik. Ráadásul belső szigetelés van a csatiknál, így nem kellett dugókat használni. Akkumulátor nálam masszívan használva 1nap kényelmesen( maradt még 20%) normális használattal 2 nap. Kamera meg kategóriába nézve nagyon jó(van Gcam rá) képeket meg raktam fel a fotós topikba. Nagyjából ennyi
Ezért maradt nálam a teszt után, tartalék telefonnak tökéletes nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest