- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
hátha vki tudja amegoldást...
armor 17 pro m van, yetteles flottába mentem pár hónapja, és nem tudják aktiválni a nem fogadott hívásokról az sms értesítést. (tcomnál nem volt ilyen probléma, ezek meg beállítás problémára hivatkoznak...)
esetleg valakinek, valamitippje a megoldást illetően? elég fontos lenne
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
szabz
tag
én a 25w os samu töltővel használom, hibátlan..... a gyári izom töltő kint van a műhelyben, de szinte soha nem kell
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
szabz
tag
válasz novinyul #139 üzenetére
olvasgatok masszívan, miféle config lehet ideális?
gcamm -ból dobott a play vagy 3 at, melyiket szeressem?
[ Szerkesztve ]
-
-
szabz
tag
megjött és máris szeretem
-
szabz
tag
rendeltem én is, várom már nagyon
tokot honnan rendelted? Magyarba nem találtam, csak a gyári karabinerest... Nincs javaslat kéne, ami védi az üveget is
-
-
szabz
tag
Tudom almát almával, de akkor, hogy miért gondolkodom így. (nem a pénz a főszempont)
cat s41 em volt a note 10plus előtt imádtam. nem kímélem soha a telefonjaim, a note ot se kíméltem 3 évig bírta, _ .
Ha mailt nyit, és pdf et akkor jó.
Az infra kamerát meg imádnám, a vezetéknélkülitöltés is fontos, a frissítés nekem nem mérvadó, ha rendesen fut minden rajta.
Am mi12 ő tűnik praktikusabbnak, van 220k töltő is van vele, s21fe 255k töltő nélkül.
8/256gb mind2 a kamerája elég ennek is, játék nélkül megvagyok (gondolom).
fontos h ne keljen napközben tölteni, arra nincs mindig lehetőségem.
ha most akciósan vennék 22ultrát 130k a nettóban a különbség, a 21fe között és az ultra között.
Az is opció, csak tipródom..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest