Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
Nah, legalább jött android augusztusi biztonsági frissítés
Remélem nem ez lesz az utolsó... -
Sógi
addikt
Akkor minden ok, ha benne voltak a tartozékok, lehet, csak fel bontották és ellenőrizték a készüléket...
A fóliát finoman kell eltávolítani illetve kellett volna , hogy fent maradjon a gyári, de végülis mindegy, mert ott az üveg, ami nyilván jobb! Sztem aggodalomra semmi okod
Nem alza, én egy másik nagy szlovák elektronikai webshoptól rendeltem. -
Sógi
addikt
válasz novinyul #145 üzenetére
Hány wattos?
Nekem előző telefonomnál is volt ilyen, lassú töltéssel nem volt olyan jó az akku, de, ha 2-3 amperes naggyal töltöttem, akkor igen!
Miért kizárt?
Nem lehet, hogy az erősebb töltés másképp hat az akkura teljesítményére?...Vagy csak most állt be az akkum....
Előzőleg lassú vezeték nélküli töltés volt maxra és alig ment el 2 napot 4 óra kijelzővel. Most meg 3,5 napnál járok 3 óra sottal és 48%-on vagyok, ugyanazokkal a használati szokásokkal... -
Sógi
addikt
Amit észre vettem, hogy, ha vezeték nélküli töltéssel töltöd, azaz lassú töltést használod, akkor az akku hamarabb lemerül!!!!!
Ha normál töltést nyomatsz, akkor viszont sokkal jobb az akku!
nem is értem, de biztos van észerű magyarázat -
Sógi
addikt
Most már okés, hogy a led is megy + zárt képernyőnél bekapcsol értesítésre a kijelző.
Bár hétvégén naviztam vele, azért azt tudja szopni az akkutHibával nem találkoztam, meglepően kib*szott jó fotókat lehet vele készíteni, videóban nem a legerősebb, de nálam bőven elég.
Telefonáltam is vele sokat, nekem szuper a hangszóró, fülnél és kihangosítva is.
Már csak a tokra várok (de nagyon), mert egy egéralátét-zokni kombóval készítettem neki tartó "tokot"
-
Sógi
addikt
válasz novinyul #129 üzenetére
Én is kikapcsoltam, brutál jó
Figyu, meg kell mondjam, pár napja használom a telefont és hát, qurwa jó!!!! Nagyon bejött! Minden faxán működik
Akku is nagyon adja! Nyilván enm 8-10k mah...de simán tudja a legjobb 5k mah telefonok szintjét, sőt sztem kicsit többet is.
köszönöm a segítséget en-ber
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Elbeszélgetek itt magamban
Amúgy akku sztem szupi lesz, általános használat melette 3 óra SOT és 73%, üzemidő 1 nap.
-
Sógi
addikt
Ami nem működik vagy csak elállítottam valamit:
Zárolt képernyőn, azaz zárva a telefon, képernyő nem aktív és ekkor jön valami értesítés és nem ébred fel a kijlző!!!
Csak értesítési hang van és fekete a kijelző, amíg be nem kapcsolom...
Ez miért lehet? Nálad is ez van? -
Sógi
addikt
Az értesítési led csak kéken tud villogni?
Alig lehet észrevenni...Ez mondjuk egy kis negatívumAmúgy nagyon jó! Már szeretem is a gépet
NFC gyorfizetés is simán működik. -
Sógi
addikt
Kezdem megkedvelni ezt a készüléket
Telefon hangminőség meglepően jó és hangos, kihangosítva is, bár itt túl tolták/vezérelték sztem a max hangerőt, mert az már élvezhetetlen és fél hangerőn bőven hangos.
BT headsettel is megfelelő a minőség.Nagyon jól kézre esik és nincs az az érzésem, hogy ki akar csúszni/esni a kezemből.
4G jól működik, hibát nem tapasztaltam. Wifi is ok. Hotspot is megy szépen.
Kijelző szép és jók a színek, fényerő is elég erős, sőt, az én szememnek sok is.
Alkalmazással gyűlt meg a bajom, egy nem playes alkalmazás nem lép tovább a bejelentkezésen + messengerben már nincs chatfej (?) valami új neve van? Buborék?
Akku eddig nagyon jó 1 töltés után, kellemesen csalódtam benne, eddig csak wifivel használtam jórészt, meglátjuk még, hogy alakul....
Android 12 furcsa nekem, 4 éve kb 10-est használtam.
Jah igen, a gesztus vezérlés nagyon adja és hatékony, régi telómon katasztrófa volt, ki is kapcsoltam, gombokat használtam.
Azért volt 1-2 apróbb döccenés, de elhanyagolható!
Am, látom nem túl népszerű telefon, de sztem ár/értékben kiváló telefon!
novinyul:
Üvegfóliát feltetted már?[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Azt a +5 Gb ramot hol lehet beállítani?
Nem találom sehol...Vagy nem létezik? -
Sógi
addikt
válasz novinyul #111 üzenetére
Okés, várom a tokot, addig nem használom
Koszos helyen dolgozok és mindig vigyázok a cuccaimra.
Nem szeretnék karcokat a kicsikéreMeglepően jó a kijelző, oled után, tetszik, jó a fényerő, jól veszi a tapizást, most 90hz..Elég smooth, de még azért ez az első benyomás....Akkukímélő módban nyomom, a másik telefonon megszoktam a fekete témát.
Már beállítottam, amit lehetett, majd még cuccaimat át költöztetem holnap.
Vezeték nélküli töltés működik, Wifi jó, kamerával löttem pár képet, nekem bőségesen megfelelő 12 Mpixelen is
Videó is tűrhető, nyilván 1 videó után...Érdekes a "hardveres" képstabilizálás, nekem tetszik, de nyilván még majd tesztelgetem a kamerát, ha lesz időm.Frissítés nem érkezett rá, ez érdekes is volt....Melyiknek kell lennie vagy Ulefone oldaláról kell letölteni és kábelen frissíteni?
Nem, mintha gond lenne a verzióval, csak kérdezem...Első blikkre ennyi, majd még kíváncsi vagyok a hanghívásra, kihangosításra.
Szóval pozitívan csalódtam a vélt/képzelt félelmeim után!
Nem kell félni tőle, de sztem nem lesz nagy hype itt a topicban -
-
Sógi
addikt
válasz novinyul #102 üzenetére
Nah, örülök, akkor előre, mármint (tok), ha az alisról beszélsz te is..? Am, passzolással nem szokott gond lenni, inkább az anyag minősséggel...
Fekete vagy átlátszó a jobb?A tokok sokszor zavarják a kamerát. Más telefonomnál is vakut zavarta...vissza tükröződés volt a képen.
Éjszakai teszt lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz novinyul #100 üzenetére
Én is ebben reménykedek, hogy unalmasan megbízhatóan fog működni és persze, hogy nem kapok hibás darabot!
Azért olvastam volt jópár hibás készülék, ujjlenyomatolvasó hiba, alaplap hiba, hibás hangszóró.....stbRemélem lesz rá még legalább 1-2 frissítés rá, bár annyira nem izgat android 10 és 2022 áprilisi security után...
Tokot, átlátszót már megrendeltem...Neked is az van ugye? Amikor fotókat felraktad, rajta volt a tok? Gondolom az a gagyi fajta vékony, fényes szilikon tok...?
-
Sógi
addikt
THX
Nagy kínlódás, tesztek és videók olvasgatása és nézegetése után, megrendeltem.
Nézegettem ebben az árban jobb "sima" telefonokat is, de nem fogtak meg...Majd későbbikben írok véleményt, ha van rá igény...
Remélem napi szinten használható lesz és minden működik.NFC-vel szoktál fizetni?
-
Sógi
addikt
Egy utolsó kérésem lenne
Le tudnád írni részletesen, kérlek, hogy számodra milyen használni, mit szeretsz benne és esetleg mit nem annyira?
Milyen számodra a kijelző, akku, gombok, hívás/hangszórók minősége, kamera, fogása, teljesítménye, ujjlenyomat olvasó, amit te érzel és gondolsz ezekről -
Sógi
addikt
Köszi és elnézést, hogy zaklatlak a kérdésekkel, csak jól szeretnék dönteni....
Biztosra szeretnék menni, 100-nál többet nem adnék most telefonért.
Galaxy A33, xiaomi note pro-k (10-11) , realmi 9 Pro amiket nézegettem 100 körül....
De valahogy ez olyan extrás, különleges a többi felsoroltakhoz képest!
Hozzá teszem nem vagyok HC user.A nagyságra kíváncsi vagyok nagyon, ha bárkit kérhetek szépen más telefonnal vagy egyéb tárggyal, ha nincs más, gondolok pl nem is tudom mire cigis doboz vagy egér mellet....le tudná fotózni, esetleg több képet, sokat segítene
-
Sógi
addikt
Melyik részére gondolsz, hogy az igényeimet nem fedi le? Szted miért nem tetszene nekem? Csak kíváncsi vagyok a véleményedre
Amúgy külsőre nagyon tetszik, kijelző nekem bőven elég, sztem 60-90 Hz szememnek tökéletes, most mate 20 pro kijelzője is tökéletes..
8/256 Gb király, ritkán használok kamerát, sztem az is megfelelne bőségesen.
Android 12 is bőven jó, most maten 10 van és azzal sincs bajom szóval a támogatás hiánya annyira nem hat meg....
A strapa része meg hát brutálisan jó lehet. Ez csak plusz lenne számomra.
Anyaghasználatra minden tesztben jót mondtak.A méretére vagyok kíváncsi (ezért lenne jó másik telefon mellett látni) és az akkura....
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Tudnél feltenni képeket róla a tokkal együtt légyszíves? Köszi
Nekem most egy mate 20 pro-m van és 100k körül nézek új telefont, ezt és a galaxy A33 5G-t néztem.
Ez nagyon tetszik, nekem inkább a jó akkuidő, gyors működés a fontos, de nem vagyok hardcore user...
Sok tesztet néztem erről és mindnhol dícsérik..Napsütésben milyen a kijelző? Jól látható?
5G amúgy nem érdekel, viszont gondolom ehhez nem nagyon lesznek frissítések, mint a samuhoz több év támogatás jár alapból, erről vélemények?
-
Sógi
addikt
Üdv, valaki esetleg tudna feltenni képet, Pro 17 mellé másik hasonló vagy kicsivel kisebb telefont?
Szeretném látni mennyire nagy, de sehol nem találtam összehasonlítós képeket....Az akkuja vajon jobban bírja egy galaxy A33 5G-vel szemben?
Nem találok akkuról órában kifejezett teszteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest