Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
válasz
novinyul #170 üzenetére
Kössz szépen! Nos a tapasztalatom az, hogy bár 15 wattos vezeték mentes töltést is tud, de nagyon forrósodik vele. Nekem van gyári tehát Ulefone 15 wattos wireless töltő és Ulefone 18 wattos adapter de az Armor 10 is hasonlóan melegszik vele azzal sem használom. Próbáltam xiaomi 20 wattos töltővel mindenféle adapterrel de azzal is forrósodik. Egyedül a 10 wattos tronsmart vagy 10 wattos xiaomi wireless és max 2 amperes töltőfej esetén nem forrósodik. De látom a tiéd is 10 wattos töltő. Egyelőre most kábelen töltöm amikor bedugom a konnektorba kissé szikrázik, de amúgy nem melegszik nagyon töltés közben. Kellemes meglepetés amit a mobilaréna teszt nem így mondott, van EIS elektronikus képstabilizátor és jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- E-roller topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest