- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Csak egy gyors review, megjött kínából (alibaba) az Ulefone Armor 11T, bontatlan, új kondícióban, a gyári fólia hibátlan, sehol egy feljövés, sehol egy buborék, szöszmösz, semmi (kínai telefonoknál nem is találkoztam még ennyire tökéletesen felrakott gyári fóliával), a telefon 96%-ig feltöltött akkuval érkezett, érzetre valóban új gyártás, tehát nem régi akksi van benne, a telefon nagyon jól néz ki, és tökéletes a mérete. Egyelőre csak belakom, setupolom a fiókjaimat, és megvárom, amíg az aliexpressről illetve ebayről rendelt szilikon fekete TPU tokjaim megérkeznek hozzá, használni csak onnantól fogom. A FLIR kamerát még nem teszteltem, de fogom (meg használni is), eddig minden tökéletes a cuccal, egy nagyon jó telefon, habár az Android főverzió nem a legfrisebb rajta de engem nem zavar egyáltalán (főképernyő elhúzással google hírfolyam már van a 11-ben, security patch jön, a többi nem érdekel).
-
bepe79
addikt
Na végül a méret miatt a 11T 5G mellett döntöttem, és friss gyártást szállítanak, nem a több éves akkuval. Rendeltem hozzá tokot is, a telefon alibabáról jön megbízható sellertől, akitől korábban már rendeltem, a tok pedig aliexpressről.
-
bepe79
addikt
Akkor vagy négy ember is van, aki használja innen az MA-ról?
Mennyire jelent méret többletet a jól megszokott cc ~ 161-165 mm-hez képest ez a 172 (tokkal inkább 173-173) mm? Zsebben már neccesen fér el, és kényelmetlen? Nekem most a strapás telók itthon egy Armor X8 és egy Blackview BL6000 Pro, de gondolkoztam egy vérfrissítésen.
Viszont a méret kicsit elgondolkodtat, AGM H6 is nagy, Ulefone Armor 17 Pro is nagy, és Blackview BV9200 is nagy, amikkel szemeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ashes of Creation (MMO)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged