- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Csak egy gyors review, megjött kínából (alibaba) az Ulefone Armor 11T, bontatlan, új kondícióban, a gyári fólia hibátlan, sehol egy feljövés, sehol egy buborék, szöszmösz, semmi (kínai telefonoknál nem is találkoztam még ennyire tökéletesen felrakott gyári fóliával), a telefon 96%-ig feltöltött akkuval érkezett, érzetre valóban új gyártás, tehát nem régi akksi van benne, a telefon nagyon jól néz ki, és tökéletes a mérete. Egyelőre csak belakom, setupolom a fiókjaimat, és megvárom, amíg az aliexpressről illetve ebayről rendelt szilikon fekete TPU tokjaim megérkeznek hozzá, használni csak onnantól fogom. A FLIR kamerát még nem teszteltem, de fogom (meg használni is), eddig minden tökéletes a cuccal, egy nagyon jó telefon, habár az Android főverzió nem a legfrisebb rajta de engem nem zavar egyáltalán (főképernyő elhúzással google hírfolyam már van a 11-ben, security patch jön, a többi nem érdekel).
-
bepe79
addikt
Na végül a méret miatt a 11T 5G mellett döntöttem, és friss gyártást szállítanak, nem a több éves akkuval. Rendeltem hozzá tokot is, a telefon alibabáról jön megbízható sellertől, akitől korábban már rendeltem, a tok pedig aliexpressről.
-
bepe79
addikt
Akkor vagy négy ember is van, aki használja innen az MA-ról?
Mennyire jelent méret többletet a jól megszokott cc ~ 161-165 mm-hez képest ez a 172 (tokkal inkább 173-173) mm? Zsebben már neccesen fér el, és kényelmetlen? Nekem most a strapás telók itthon egy Armor X8 és egy Blackview BL6000 Pro, de gondolkoztam egy vérfrissítésen.
Viszont a méret kicsit elgondolkodtat, AGM H6 is nagy, Ulefone Armor 17 Pro is nagy, és Blackview BV9200 is nagy, amikkel szemeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest