- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
Livius
őstag
Nálam az lenne a minimum, hogy legalább lehessen linket berakni, akár még limitálva is, mondjuk max 2 vagy 1-et hirdetésenként. Számomra eddig az egész hardverapró abban volt több, az összes többinél, hogy tudtam értelmesen megformázott leírást csinálni, egy-egy linkkel, ami mondjuk mutatott egy gyártói oldalra (tudom hogy van erre külön, de rohadtul nincs szem előtt és rá se kattintanak), vagy mondjuk postai díjakra linkelhettem valahova, vagy GPU-Z, CPU-Z képet linkeltem hogy a hülye is lássa, miről van szó és ne kérdezzék naponta hogy mi a CPU kódja. Ahogy írták is mások, sök a gyökketes, és legalább így szájbarágós leírást tudtam írni.
-
Livius
őstag
Még kb 4 napja volt, linkelési lehetőség, de akkor most már látom, mi lesz ebből.
Sok sikert az oldalhoz a továbbiakban így, én lassan akkor kiszállok az itteni hirdetgetésből. Már eddig is az utolsó 3 cuccomat facebookon vagy épp jofogáson sikerült eladnom (és a háztól-háziggal gyakorlatilag már sokkal jobb és biztonságosabb is mint itt), itt már szinte csak használt IT cuccos nepperek hirdetnek amúgy is, és majdnem hogy csak azok is érdeklődnek, szarért-hugyért megvéve a cuccaimat, hogy ő is haszont csináljon utána belőle. -
SUPREME7
őstag
Hááááát, tényleg csak építő jelleggel, de ez elég kicsinyes húzásnak tűnik, aki fizet a kiemelésért (gondolom akkor lehet használni linket) az nem azért fizet, hogy linket szúrhasson be, és megkockáztatom megfordítva, de kb senki nem fog azért fizetni, mert egyébként nem rakhat be linket, viszont eléggé ellenszenves ez a hozzáállás. Tudom kell a lóvé meg sok a belefektetett energia, de ez szerintem nem a free juzereken fog bejönni, kb egyedüli IT apró lévén inkább az üzletszerűen/cégként hirdetőket kellene (pontosan látni kikről van szó ha valaki körbenéz, van nem kevés) kicsit akkor jobban megvámolni, így is eléggé elnyomják a rengeteg kiemelt hirdetéssel az átlagjuzereket.
-
Dealer95
őstag
Rendben
Gondoltam egyszerűbb összeszedve írni, mint mindig egyesévelIlletve a kiemeléses rendszerrel kapcsolatban is lenne egy hm... kérésem vagy inkább ötletem...
Ha valamit kiemel/előresorol valaki mondjuk 1 hónapra, de eladja 3 hét alatt, akkor ugye utána vagy átszerkeszti a hirdetést és mást hirdet vagy törli, de akkor a maradék 1 hét kiemelések/előresorolásnak annyi és "bukja" az arra is kifizetett napi x Ft-ot.
Nem lehetne, hogy azt levásárolható pontként visszakapjuk?
Így nem kéne mindig átszerkeszteni a hirdetést, ha elkel valami kiemelt cucc, hanem lehetne újakat feladni és tovább vinni másik hirdetésre a kiemelést.
Remélem érthető voltam és tetszik az ötlet -
törölt tag
Ha én azt tudnám...
Illetve van egy olyan problémám is, hogy 7 aktív hirdetésem van (plusz 3 inaktív), és egy archivált hirdetést szeretnék újraaktiválni (augusztusban járna csak le), de hiába kattintok a "Visszaállítás" gombra, semmi nem történik. Se hibaüzenet nincs, se a visszaállítás nem történik meg.
-
parlamentpc
csendes tag
Sziasztok, nem vásárolni szerettem volna, hanem hirdetést adtam volna fel pay-pal-lal fizetve.Íme a link:
MSI GeForce GT 1030 2GB VGA kártya dobozában, garanciával akciÓÓÓ!
és a bizonylat amit mail-ban kaptam:This charge will appear on your credit card statement as payment to PAYPAL *HARDVERAPRO.
Merchant information:
PROHARDVER Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság
parci@prohardver.hu
http://hardverapro.hu
0036703716655 Instructions to merchant:
None provided
Shipping information:
Shipping method:
Not specified
Description Unit price Qty Amount
Plusz hirdetéscsomag
Item #: PH-uad-bundle-01
250 HUF 1 250 HUF
Plusz hirdetéscsomag
Item #: PH-uad-bundle-01
250 HUF 1 250 HUF
Subtotal: 500 HUF
Discount: -0 HUF
Insurance: ----
Total: 500 HUF -
Livius
őstag
Ez már teljesen új, tegnap vagy inkább ma éjjel raktam fel újra. A legjobb az, hogy ha csak rámegyek a módosításra, és változtatás nélkül újra elmentem, akkor minden többszörös sortörésemet elfelejti és teljesen elrontja a formázást.
A gyártót amit megadok, azt meg vagy elmenti vagy nem, a következő szerkesztésnél már eltűnik az előzőleg már beírt gyártó.
-
Livius
őstag
Semmi javulás!
Ilyen szerkesztést akarok csinálni:
És mentés után ez lesz az eredmény:
Láthatóan nem menti el jól a beállított gyártót, valamint a többszörös sortöréseket a formázott sorokban képtelen kezelni. De a legrosszabb az egészben az, ha rámegyek a módosításra, akkor minden sortörést újra ki kell törölnöm, és megint beírnom a szövegbe, különben a már régebbieket is elveszíti az elején egy újabb módosításnál.
-
törölt tag
Mindezektől független a dolog, tehát mindegy, hogy milyen gép, böngésző, OS alól próbálom, a helyzet ugyanaz. Eleve azzal indult éjfél után a számláló ma, hogy csak 4 up-om van.
Közben arra már rájöttem, hogy a 4 helyett valójában 5-öt enged upolni, tehát amikor már szerinte nincs egyetlen db up-om sem, akkor még +1-et mégis enged, így összesen 5 db-ra van lehetőség a 4-es számláló ellenére. Viszont a 8 az nincs meg sehogyan sem. Nem is tudtam róla, hogy 8-ra lenne lehetőség, míg itt nem írták mások. -
DS39
nagyúr
Zsír.
Viszont utálni fogsz, mert ez felvet egy újabb hibát:keresés1 - csak Samsung
találati lista 6 db.
keresés2 - Samsung és Budapest
találati lista 0 db.
Miközben az első listából ez megfelelne a feltételeknek: [link]
a probléma gondolom ott van, hogy a régi rendszerben simán településként volt kiválasztva a hirdetésben a Budapest, míg most csak kerülettel együtt lehet azt keresésnél kiválasztani, ha simán akarod, akkor a megyéknél tudod ezt megtenni, a kettő meg nem ugyanaz.
-
NvidiaRTX
őstag
Csak egy kérdés.
Miért nem lehetett valami Beta teszt oldalt próbaképpen egy másik címen indítani ahol a felhasználók ki tudták volna próbálni az adok veszek részt?
Akkor most nem kellene bugokat javítani hanem mehetne a kész oldal hiba nélkül.
Ez most úgy jött le mint egy Ubisoft-os játék.Ők adnak ki béta verziókat majd felpecselik a játékot.
Amúgy nem kaptam választ a dologra: Nem is lesz ár vagy név szerinti rendezés opció?
Vagy csak én vagyok noob és nem találom. XD -
dr.Mura
tag
OK, értem. A régi rendszert valószínűleg már megszokta a szemem - és ez az új sem az régi itteni, sem az eBay-es tranzakciós rendszer alapján nem tűnik logikusnak. Majd átáll az agyam - de mindenesetre ez a mostani állapot számomra nehezen értelmezhető. Talán idővel majd megszokom.
-
kisselandras
senior tag
Mi vágjuk ezt nem kell fel kapni a cukrot
csak nem értjük mért? én elhiszem hogy ezt könnyen ki tudtátok ütni a pont rendszert nem is nehéz de hát..
(#7274) AuraSync
Válasz mert 1 pont 1 üzlet után jár(#7271) belan
Mondasz valamit ott legalább nem veszik el a pont ami nincs -
-
Burgusslajos
újonc
Hello Házigazda!
Nem tudom ,megkapta-e a bejegyzésemet. Új vagyok
ezen az oldalon ,nem igazán tudom hogy működik.
A lényeg ,hogy nem tudom felvenni a kapcsolatot
mert sikeres bejelentkezés ellenére ,ahelyett hogy
írhatnék az eladónak, visszadob az előző oldalra.
Ebben kérem a segítségét.
Köszönöm. Burgus S. Lajos -
Bandi995
aktív tag
Srácok van egy hirdetés, megvettem a kollégától a terméket, rányomtam az értékelésre, ez az ő részéről meg is történt, de én csak napokkal később jutottam el addig, hogy írjak róla, viszont akkorra már archiválva lett. Most be van ragadva a rendszer, azt írja, már megvettem és kezdeményeztem az értékelést, ugyanakkor levelet nem kaptam róla a ph-tól, hogy írjam meg a véleményem. Mit lehet ilyenkor tenni, ki tud ebben segíteni?
Köszi! -
-
Winner_hun
félisten
Nem volt látható a listákban, nekem az lett gyanús. De ekkor nem néztem meg a hirdetést csak néhány órával később, mikor egy hozzászólás jött hozzá és arra válaszoltam. Ha jól emlékszek akkor az archív hirdetések között ott volt. Aktiváltam, ezután látszódott a listákban és annyi.
-
Örülök, hogy rajta vagytok az aprón, és hogy vissza fog kerülni. Szerintem ennek itt mindenki örülni fog. Végre eljutottunk ide, és jó, hogy beszéltünk róla. Szerintem minden user meg fogja érteni (még én is
) és türelmesebben állunk hozzá a hibás működéshez is.
Két hete vagyok kint Írben, pár nap és megyek vissza. Igazából rokonlátogatás volt, és persze az ország felfedezése is. Hihetetlen, milyen nyugi van itt, nincs az a rohanás, pörgés mint otthon. Az emberek nem állnak egymás elé, mindenki udvarias, nem tartanak be egyásnak. És így viszonyul az állam is a polgáraihoz. Már szinte unalmas
Ez a hozzáállás tetszik, de nekünk magyaroknak nem tudom, sikerül-e valaha is eljutni idáig. Mondjuk itt egy bevándorló takarítónő is jóval többet keres bejelentve egy hónapban, mint 1000 euro (netto), és két év után már a szociális ellátásokra is jogosult. Mennyit kereshet egy IT-s szakember... csak ne lenne ilyen hideg.
-
Szomorúan hallom, de hát ez van. Lassan nem marad apróhirdetési oldal Magyarországon, amit ne egy nagy multi birtokolna. Ha jól számolom, ti vagytok még egyedül. Ezért is sajnálatos, amit írtál. Egyébként nem tudom elhinni, hogy te vagy egyedül, aki érdemben tud nekünk válaszolni a kérdéseinkre, úgy tudom csapatban játszotok.
Nem lenne jó ötlet kiadni valakinek azért a kb. 300 ezerért? Csinálja ő, ezzel levenné a terhet a vállatokról, ti meg foglalkozhattok a számotokra fontosabb dolgokkal. Nem nagy összeg az tény, de talán akadna rá valaki.
-
Akkor mi a fenének nem hagytátok úgy az aprót, ahogy volt? Könyörögtünk érte talán több százan is, emlékszel? Nem az írországi kontra magyar témát kellene itt feszegetni, hanem tükörbe nézni és belátni: igen, a fafejűség nem vezetett eredményre, kár volt. Legközelebb majd hallgatunk a felhasználóinkra, akik önzetlenül elmondták a véleményüket, de süket fülekre találtak.
Más:
Nem én látom egy hónapja, hogy bugos, hanem amikor már kezdett rendszeressé válni, beírtam ide a topicba, de ez még nincs egy hónapja. Visszaolvasva láttam, hogy régóta jönnek a hsz-ek ugyanerről a hibáról. Fizetni azért fizettem, mert nem tudtam, hogy ez egy hiba. Lejárt a hirdetés, fel kellett tenni újra, ennyi. Sok helyen hirdetek, sok mással is foglalkozok, nem ástam bele magam a HA hibáiba. -
Ha már témánál vagyunk, és személyeskedünk: milyen hozzáállás az, hogy egy hónapig nem válaszolsz a kérdésekre? Nem csak te, senki illetékes! Elnézést kérsz azután, hogy fenyegetőztem? Nem előtte kellett volna? Ez a sunyi hozzáállás. Most már tétje van a dolognak, ezért eltereled a témát a lényegről, és engem próbálsz befeketíteni. Eddig le se tojtad a problémát.
Tisztára úgy viselkedsz, mint a magyar politikusok. Na ez az, amiről beszéltem, ez az a "kép".
Egyébként pedig ha figyelmesen olvasnál: kiemeltem, hogy nem én foglak feljelenteni titeket. Az első és a legutóbbi hsz-ben is. De - mivel a kép ilyen - előbb-utóbb lesz valaki, aki megunja hogy nem működik rendesen az oldal, és kárba vesznek a forintjai. Olvass vissza, többen is írták, hogy a fizetett hirdetések is lejártba mentek, nem csak az ingyenesek! Mindketten tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akik szeretik hasogatni a szőrszálat, és simán megírnak egy feljelentést több hivatalba is. FVF, GVH, PSZÁF, stb-stb. Biztosan te is, és én is találkoztam már ilyenekkel. Ezt kellene elkerülnöd.
Nem tudom mi a tulajdonosi háttere a HA-nak vagy hová tart, de a konkurencia is szívesen dörzsölgetné a tenyerét ha tudna erről és nyakatokba akasztana egy eljárást, büntetést. Ezt neked kellene a legjobban tudnod, és önuralmat gyakorolni, mielőtt felbőszítesz másokat.
Nem fenyegetésből írtam, amit írtam. Ha megtenném a lépéseket, akkor nem itt tudnád meg tőlem, hanem az illetékes szervtől egy határozatban. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Akkor kell majd tartani tőlem, ha befogom a szám, és nem a nyilvánosság előtt próbálom elérni, hogy történjen végre valami.
Nem én keltek hangulatot, nagyon el vagy tévedve. A hangulatot ti keltitek a nemtörődömségetekkel, azzal, hogy hetek óta tojtok mindenki fejére, aki jelezte a problémát. Én annyit tettem, hogy kiugrasztottam végre a nyulat a bokorból. A zabos leveleknek saját magad vagy az oka, ha az elsőkre válaszolsz, ne adj' Isten még elnézést is kérsz a hibákért, most nem tartanánk itt.
Még egy dolog: ha fizetek egy hirdetésért és az nem jelenik meg, akkor kár ér. Ez elég nyilvánvaló még egy három éves gyereknek is. Ne gyere már itt nekem azzal, hogy engem milyen előny ért a hirdetésekből, és ezt vessem össze a kárral. A pénzemért szolgáltatást várok, fizettem érte, megvásároltam. Jogom van megkövetelni, hogy meg is kapjam!
Egyébként pedig: ha meg tudjátok oldani a hibát (persze, hogy meg tudjátok) akkor inkább törődjünk ezzel. Felesleges személyeskedni, nem vezet jóra. Írjatok privátot a hirdetőknek, hogy van ez a bug, hogyan lehet megoldani addig, amíg ki nem javítjátok. Ennyi kellene csak, és ha ez megvan, részemről peace.
-
közben látom, hogy statisztikát követeltél korábban, hogy pontosan milyen "kár" ért a kiesések miatt. ez komoly? megteszed, hogy csinálsz egy statisztikát, hogy pontosan milyen előnyök értek áttételesen és konkrétan, anyagilag, amióta létezik hardverapró?
valóban kínos és hosszútávon nem megengedhető, hogy bugos legyen egy rendszer, amiben ráadásul pénzt is lehet költeni. meg fogjuk oldani, de sajnos nincs annyi erőforrásunk, hogy ezt prompt tegyük. addig jobb híján csak elnézést tudok kérni, illetve azt, hogy ne feszkózzunk már egymással! hatóságokkal fenyegetőzni, irreális dolgokat követelni, hangulatot kelteni egy cseppet sem szimpatikusabb hozzáállás, mint amit rólunk feltételezel. sőt, kifejezetten rosszindulatú.
és egyébként rémlik, hogy meglehetősen hasonló módon viselkedtél akkor is, amikor elindult az oldal és a bugokat vadásztuk. ez mennyire fér bele az írországos képedbe, miszerint ott segítik egymást az emberek?
-
Ez a hiba azért több, mint egyéni felhasználói észervétel. Ezzel neked is tisztában kell lenned, és gondolom tisztában is vagy vele.
A dolog arról szól, hogy ha fizetek valamiért (mindegy hogy kötelező-e vagy én választom, megvenni semmit sem kötelező sehol), akkor azért meg kell kapjam a szolgáltatást. Ergo ha elfogadjátok a 180 forintomat egy hirdetés feladásáért vagy hosszabbításáért, akkor annak folyamatosan kint kell lennie aktív hirdetésként, és pont. Ha nem tudjátok ezt megoldani, akkor jön létre az az állapot, amit fentebb írtam pár hsz-el korábban. Lehet, hogy szabin van a programozó, stb, de ez a hiba már egy hónapja jelezve lett felétek! Az is rendben van, hogy pl. nyaraltok és nem törődtök a hardverapróval, ehhez semmi közöm, de az oldalt akkor is üzemeltetni kell, vagy írjátok ki, hogy "bocs nyaralnuk, bugos az oldal, ezért most ingyenesek azok a szolgáltatások, amikért egyébként pénzt kérünk".
Annyi lenne a minimum, hogy szóltok mindenkinek, hogy igen, van ez a hiba, de amíg meg nem oldjuk, ezt és ezt kell tenni, hogy aktívak maradjanak a hirdetések.
Ebben az esetben a hozzáállásotok a nullával egyenlő. Olvass vissza, egy hónapot kellett várni, hogy beírj ide nekünk valamit! Nagyon kíváncsi lennék, mit mondana erre a felügyeleti szervetek, és mekkora lenne a büntetés. Ha nektek ez hiányzik, akkor lehet tovább menni ezen az úton, és előbb-utóbb a nyakatokba fog szakadni.
De hangsúlyozom, nekem (és minden felhasználótoknak) is az lenne a legjobb, hogy normálisan működjön az oldal. Fene megeszi hogy ilyen drága lett, még mindig termel forgalmat, de nincs rá minden nap időm, hogy átnézzem, ma melyik hirdetésemet tette inaktívba a bugos rendszer.
-
Na végre!
Örülök, hogy írtál, bár lehettél volna gyorsabb. Annyit még megtehetnétek, hogy - mivel szinte mindenkit érint - szóltok, hogy aki ilyet tapasztal, mit tegyen. Pl. egy privátot küldhettek róla. Naponta érkezik ide ezzel kapcsolatban észrevétel.
Még egy kérdés: ha panasz, észrevétel, stb. van, hová címezhetjük? Nem találok kontaktot, csak ez a topic van.
-
SUPREME7
őstag
De!!
Tudom, hogy "nem bug" meg van fontosabb dolog is, de nem lehetne kivitelezni a hírdetésből privátolást felugró layer helyett úgy mint mindenhol máshol, hogy lenyílik egy blokk?
Mert ez így elég vicces mobilról, hogy egy nyomorult privátot nem lebet írni rendesen, mert a layer vertikálisan is középen van (legalább annyi kellene, ha már fixed position, hogy az az oldal tetejéhez legyen fixálva, hogy legalább azt lássam amit írok...) Tudom, 1280x720 már kevés vegyek fhd telefont, de azért reménykedem, hogy van kompromisszumos megoldás
-
KisBundi
őstag
Az a baj, hogy a paypal nem a valós időpontot mutatja! Tegnap este fizettem 18:27-kor egy netes oldalon 10 dollárt és a paypal szerint ez reggel 9:27:24-kor történt ez! Ugyan ez a prohardveren is, hogy reggel 6:25-kor fizettem és a paypal szerint ez 27.-én este 21:25:03-kor történt meg! Szóval van egy durva időeltolódás!
-
cidalain
veterán
vagy legyenek gyorsgombjaitok hogy
-oké vettük, -ismert hiba, megoldás folyamatban, -alacsony prioritású ismert hiba...
mert én sem tudom eldönteni hogy a komment folyamban csak átsiklottatok az általam tapasztalt hiba fölött, vagy alacsony prioritású, vagy most mit csináljak? -
brd
nagyúr
Miért nem alakítjátok át a topicot úgy, hogy bizonyos szavakat bele kelljen írni a hozzászólásokba, különben hibát írjon ki postoláskor? Mint pl. "böngésző", "hirdetés linkje" (jó, ez nem feltétlen kellene, átgondolandó), cookie törlés, "hibajelenség", vagy "a hiba leírása", ilyesmik? A postoláskor feljövő hibaüzenet pedig kiírhatná, hogy mi hiányzik. Tudom, ez is teendő (lenne).
-
Rycki
csendes tag
Engem is ugyan ez fogad.
Böngésző: FireFox 27.0.1
Hirdetés: [link]
Sorrend.1. Hirdetéseim adminisztrációja
2. Archív hirdetések
3. Opciók lenyit a hirdetés alatt
4. Hirdetés státusza legördülő menüből kiválasztom az aktívot és rányomok az OK-ra
5. Felugró ablak."Ezt a hirdetést már kétszer ingyenesen meghosszabbítottad, további hosszabbítás egy minimális díj ellenében lehetséges. Szeretnéd most meghosszabbítani?"
Bezár és OK gombok vannak, rányomok az OK-ra.
Ezután üres a kosár
-
Böngésző: Chrome 33.0.1750.117 m
Hirdetés: [link]Mit csinálok:
1. Hirdetéseim adminisztrációja
2. Archív hirdetések
3. Opciók lenyit a hirdetés alatt
4. Hirdetés státusza legördülő menüből kiválasztom az aktívot és rányomok az OK-ra
5. Kapok egy popupot:"Ezt a hirdetést már kétszer ingyenesen meghosszabbítottad, további hosszabbítás egy minimális díj ellenében lehetséges. Szeretnéd most meghosszabbítani?"
Bezár és OK gombok vannak, rányomok az OK-ra.
6. A kosár fogad, így:
-
04ahgy
nagyúr
10 évi munkátokat kísértem és kísérem figyelemmel a PH!-n regisztrálva, előtte pedig olvasóként. Az alapján Ti sokkal magasabb színvonalon meg tudtátok volna csinálni az új aprót. Tényleg.
Nem tudom, milyen a szerződésetek a külső céggel, de remélem részükről vállalásként benne van minden, és javítanak mindent, és kötbérre is kitér...
HGyu
-
Secretive
aktív tag
igen, én is úgy érzem, hogy túlragozzuk (egymást), én fizetek, jelzem a hibát, a szakik meg csendben és gyorsan (vitatás nélkül) elhárítják a valós problémát, ez az én üzletpolitikám!
az irónia csak hobby!
...de, most már boldog ember vagyok és remélem ebből a szempontból (értsd: további hibamentes vásárlások), az is maradok!
mégegyszer köszi mindent! (ne hívj vissza még egy körre!)
-
Secretive
aktív tag
Parci!
Én nem emléxem arra, de idézz be nyugodtan, hogy bármivel is embertelen számba vettelek volna akár Téged (mint k. régi őstagot),akár mást, ezt próbáltam hangsúlyozni a több vigyorjellel is. Figyeld, kb. így:
Hogy nem érted vagy nehezebben dolgozod fel a picit és joggal sugárzó iróniát, az sem feltétlen az én hibám, de én is elnézem Neked, Te is bocsás meg.
A segítséged köszönöm, megjelent az up, és tényleg igazad van, akár lehetett volna 200Ft-os is (de pont nem annyi volt), de most őszintén, ha ez egy 10000 Ft-os Up,akkor megjelent volna??? Még mindig úgy gondolom, és nyugodtan cáfold meg így nyilvánosan, ha valamiért fizetek,akkor elvárom, hogy jól működjön. Hogy ingyen mit és hogyan fejleszt bárki,az teljesen más kérdés, de az enyém pont nem az volt. NYILVÁNOS ELNÉZÉST KÉREK A MIATTAM MEGHURCOLT ÁRTATLAN ÁLDOZATOKÉRT!Igen, tudom, hogy sokan sokmindent benéznek, és az autizmus talán kortól függetlenül népbetegség itt is, de Te se feltétlen egyből a 'hülye vagy-e kisfiam?' oldalról kell, hogy megközelítsd egy sokéves múltú PH tagot.
Nincs 'bugriportom', mivel minden normálisan (az elvárt módón) történt, a fizetés, a visszaigazolás, a kapott e-mail, nem volt hiba, elszállás, csak egyszerűen nem jelent meg a vásárlás értéke. Mivel már helyre raktátok, így Ti biztos jobban látjátok, mi okozhatta ezt és aban is biztos vagyok, hogy se nem az oprendszerem, se nem a böngészőm ezért nem hibáztatható.
MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM A GYORS HATÁSTANULMÁNYT ÉS HIBAELHÁRÍTÁST!
-
Secretive
aktív tag
Parci!
Konkrét tényállás megnézése helyett már vártam egy ilyen sejtelmes kérdést!
Ugye azért ettől többet fogtok tudni segíteni?Nem, nem ott kerestem, de van az az elkeseredettség, hogy az oldalon lévő össze olyan klikkelhető elemre rábök az ember, ahol az UP szó szerepel!...de wazze, valahogy semelyik alatt sincsen semmi!
A vásárlásom viszont látszódik azon a helyen,ahol látszódnia kell!...csak az up-ok nincsenek sehol!
De ne barkóbázzunk az én pénzemen, tehát rákérdezek: Hová dugtátok???!
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest