- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
molvany
aktív tag
válasz
vinibali #4784 üzenetére
Sajnos nemigen. Nekem sem tudtak reggeltöl estig a kérdésemre válaszolni és az utolsó fél nap kiemelésemet is " eltulajdonította valaki valami oknál fogva ".
Nem beszélek lopásról, mert nem ismerem a hátteret. De tény hogy valamit nem kaptam meg teljes egésszében, amiért fizettem. Tehát függetlenül a csekéj összegtöl, meglettem károsítva.
Továbbá nem is az összeg a bosszantó, hanem az, hogy reggel fél nyolctól este fél nyolcig nem volt senki, aki érdemben válaszolt volna a megkereséseimre !
Az utóbbi idöben állandóan voltak kiemeléseim. Azt hiszem, ha nem kapok elfogadható választ, meggondolom a további kiemelések mértékét. -
válasz
vinibali #3351 üzenetére
itt a válasz: "A másodiknál ellenőriztem újra, a hosszabbítás a fizetés időpontjától hosszabbít, ha a hirdetés már lejárt, ha kosár oldalon a kosárba rakott hosszabbítás linkjére klikkeltél, ott megjelent egy oldal a hirdetés
adataival és itt jelent meg az is, hogy mettől meddig hosszabbít, itt még a régi módszer szerint számolt, ezt javítottam." -
válasz
vinibali #3351 üzenetére
megnézzük az összeset. fulladozunk a teendőkben, én meg csak elkeseredve látom, hogy nem tökéletes a rendszer még mindig, pedig már százszor javítva lett minden. remélhetőleg apróságok ezek és megoldódnak.
viszont az is egy picit szomorú, hogy a mai napig képtelenek sokan egy rendes bugreportot leadni. a "nem megy a kiemelés" elég tág dolog, ha ott egy link a hirdetésre, aminél nem ment, ott a leírás, hogy pontosan mi történt, meg böngésző + os meg van adva, akkor van mit ellenőrizni. így maximum a ködbe szurkálunk. ugyanez igaz a "nem a megújítás napjától megy" részre. melyik hirdetés, mikor járt le, milyen státuszból és mikor lett hosszabbítva, mivel lett fizetve, milyen os, milyen böngésző, mi történt és mikortól hosszabbította?
köszi!
-
molvany
aktív tag
válasz
vinibali #3291 üzenetére
Uppolásnál a sebesség sajnos " katasztrófa ".
Kattintás után legtöbbször fözhetsz egy kávét, vagy ehetsz vagy ...... mire jóváhagyja és katttinthatsz a követketö Uppolásra.
Na jó, ez az idözítés lehet kicsit túlzás, de valóban katasztrófális a " sebesség ".
Ha nem figyelsz, garantáltan 2x uppolod ugyan azt a hirdetést.
Nem tudom, mit lehet ezen javítani, de nagyon kellene -
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Renault, Dacia topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kompakt vízhűtés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest