-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
válasz
Faterkam #7534 üzenetére
Nekem is volt hirdetésem, amit ma módosítani akartam, de csak úgy tudtam, ha a szövegtörzset lerövidítettem, és a linket is kivettem belőle. Ettől mondjuk nem fogok kardomba dőlni, de örülök, hogy megszűntek a hetek, hónapok óta tartó hibák, amire a korábbi üzemeltető magasról tett, és sokkal nagyobb bosszúságokat okozott mint az, hogy kevesebb van 500 karakterrel.
Ja, és a linket végül betettem az első hozzászólásba.
-
-
válasz
Faterkam #3568 üzenetére
Máshogy kezdte el számolni az algoritmus azokat az értékeléseket, ahol nem volt bejelölve egyik rádiógomb sem az értékeléseknél. Eddig ezt pozitívnak könyvelte el, mostantól, ahogy nézem, ezek az értékelések nem változtatnak sem a pozitív sem a negatív mérlegen. Megnéztem azokat az értékeléseket, és módosítottam. Kérlek majd legközelebb a jelentéses rendszeren keresztül írj nekem / nekünk.
-
válasz
Faterkam #3214 üzenetére
Sziasztok!
Értékeléssel kapcsolatosan nekem is lennének problémáim, nem csak az előttem hozzászólónak.Filip77 kolléga megvásárolt tőlem egy kis értékű processzort, ami után értékelni szeretett volna. Az értékelés rendben megérkezett, viszont a szokásos privát üzenet, hogy x és y értékelni szeretne, valóban eladtam-e neki a terméket üzenet nem jött meg, csak a piros pontok és a szöveges értékelés. Én, mint vevőt nem tudom értékelni és ez azért is probléma, mert külön megigértem neki, hogy kapni fog pontokat.
szerk.: úgy 4 napja értékelt...Azóta egy másik sráccal is sikerült üzletelnem, macfanky kollégával, ő viszont egyáltalán nem tudott értékelést adni nekem.
Ha ezzel a problémával kapcsolatban tudtok valami biztosat mondani, kérlek irjátok meg.Rendszeresen fogom figyelni a topikot. Vagy legalább is az értesitőt oldalt
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged