- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz
SUPREME7 #7524 üzenetére
Tehát aki fizet az fizessen még többet, aki meg nem fizet, az járjon jobban?
Egyébként:
Kiemelésért/előresorolásért nem jár link használat, csak ha hirdetéscsomagot veszel, szóval pl. hiába van kiemelve/előresorolva 10+ hirdetésem, egyikhez sem jár link használat a leíráshoz. -
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #7434 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből.
+1 bug, kedvencekhez adásnál a hirdetés eredeti címével rakja be a kedvencek listájába, pl: https://hardverapro.hu/apro/8_3
-
darvinya
titán
válasz
SUPREME7 #6044 üzenetére
Akkor miért nem írják ki, hogy Lassított net mellett nem működik.
De ez jó ki diszkrimináció, mert eddig működött.
Ráadásul legtöbbször mobilról megy a hirdetés feladás, mert azon készül a kép és egyszerűbb egyből onnét elvégezni a feladást.Az viszont fura, hogy felhőtárolónál nincs ilyen probléma (azaz időkorlátos hülyeség).
Másik, hogy miért csak megjelenítéskor adja a hibát, mert feltöltés megtörténik. -
Bandi995
aktív tag
válasz
SUPREME7 #5792 üzenetére
+1 Egy ideje itt vagyok már, több helyen is megnéztem, a help-et is áttanulmányoztam, sehol sem volt leírás róla, vagy legalább is nem találtam, azt hittem, hogy ebbe a topikba egyszerű technikai kérdésekkel lehet jönni direkt módon, ha az ember elakadt, nem hiszem, hogy ezért ilyen stílust érdemlek. Egyébként tényleg nem fórumozok annyit, fogalmam sincs sajnos, melyik vagy milyen témaösszefoglalóról beszélt a kolléga. Talán az, amelyik az első posztban van? Ott nem gördült le semmi fontos, csak egy "report előtt" rész, általános leírásokkal.
Szerk.: Oké, megvan az említett guide
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SUPREME7 #3855 üzenetére
Nem hinném, hogy így működne a rendszer, felettébb érdekes megoldás lenne.
Nekem is volt már ilyen bugom, sőt, a legutóbbi értékelésemmel is volt gondom. Csak jelentés után tudtam pirosakat adni az eladónak, ő viszont még akkor sem kapott értesítést róla, mondtam, hogy jelentsen ő is engem, de még azóta sem tette meg, valószínűleg már nem is fogja.
-
Deller2010
tag
válasz
SUPREME7 #3595 üzenetére
Oké, a 13+2=15 és véletlen sem 16...
Már két különöző gépen próbáltam, 3 böngészővel és nem engedi visszahelyezni jegeltből aktívba: "Egyszerre 15 aktív apróhirdetésed lehet ingyenesen, ez a hirdetés a 16-ik." - és a hibaüzenetet sem jeleníti meg mindig...A múlt héten ez még simán ment.
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest