Hirdetés

Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    csak rettegve írom le és ne is vegye senki semmilyen ígéretnek, de úgy tervezzük, hogy visszahozzuk az apró kódját a saját rendszerünkbe. nem látjuk biztosítottnak, hogy valaha elfogynak a bugok, nekünk is folyamatos stressz, költség és energia az állandó peccselés. levontuk a konklúziókat, a lapcsalád integráns részének fejlesztését többet nem adjuk külső kézbe.

    mindez nem jelenti azt, hogy bármi a kódon/bugokon kívül változni fog az új apróban, ha egyáltalán meglépjük végül. marad az új arculat, az új funkciók, a hamarosan rajtoló mobil verzió stb. de az biztos, hogy az oldal újra gyors lenne és az is, hogy idővel megszüntetjük a bugokat (miként a többi portálnál is megtettük ezt már rég).

    mindez legkorábban őszre lenne meg, addig biztosan marad a jelenlegi rendszer. ami bár bugos, azért a statisztikák alapján legalább használható, a hülyeségeivel együtt is. a kritikus bugokat nyilván próbáljuk javítani közben. erről az egészről légyszi ne kezdeményezzünk most vitafórumot, leginkább csak azért írtam ezt meg, mert eddig is transzparensek igyekeztünk lenni az apróval, felvállalva a hibákat is. nem hülyék vagyunk (bár sokan azt gondolják rólunk :DDD), és bárkinek nyitva áll a pálya, hogy 13 év alatt egyszer se vétsen semmilyen szintű hibát egy ekkora portálrendszernél.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Aktív témák