- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
Secretive #6620 üzenetére
Tekintettel arra, hogy sem az ide írásom, sem a jelentésekbe részletesen leírva, sem pedig közvetlenül minden infót részletesen a szerkesztőknek e-mailben elküldve a mai napig senki sem reagált semmit a problémára, így a hardverapró hírdetéskezelő sms szolgáltatását csak saját felelősségre és annak minden rizikóját (pénz beszed, és nem kapsz semmit érte) felvállalva használja bárki.
Engem, kábé nagyívben lesz...tak!Egy icipicit többet vártam el mind a Hardveraprótól, mind a PH-tól, bár nem is tudom,miért!?
-
válasz
Secretive #3206 üzenetére
még mindig azt gondolom, hogy feleslegesen nagy feneket kerítettél a dolognak, és most is tovább ironizálsz
, ámde, örülök, hogy megoldódott. és természetes, hogy ha valami nem kerek, akkor jelezd, itt jelezd. jó helyen vagy, én is figyelem a topikot. a dolgot pedig komolyan vesszük összegtől függetlenül, láthatod az eredményét is, mindössze az "okozott kár" nagyságát, a sürgetést, a számonkérés lendületét vitattam
de a hibákért mindentől függetlenül elnézést kérünk, nekünk sem jó, ha valami nem jó.
-
válasz
Secretive #3204 üzenetére
lyézusom, picit azért minket is megpróbálhatnál emberszámba venni..
mindenkinek és mindig megoldottuk minden panaszát, de tudod, sokkal többen írnak ám ide ilyen-olyan hibákkal, amikről aztán kiderül, hogy user error, de én a saját pénzemen a programozóval nyomoztattam összességében órákon át.
azért bátorkodtam megkérdezni (elnézést, leülök magamtól), mert ezt már nézték be páran, így kézenfekvő volt először kizárni. ezt csinálja egyébként minden ügyfélszolgálat, meg mindenki, azonnal igyekszik kizárni a user errort, hogy világos legyen, hogy van-e mit nyomozni.
ha ugyanis egyszer a rendszer tényleg bugmentes lesz, akkor alapvetően nem lesz erőforrásunk arra, hogy mindenkinek elmagyarázzuk, hogy mit rontott el... és értem, hogy neked most roppant sürgős a kb. 200 ft-ért megvásárolt up-od, de kérjük, hogy vedd figyelembe, hogy itt is emberek dolgoznak, q sokat dolgoznak, nincs feltétlenül lehetőségünk azonnal megoldani minden egyes problémát. annyit tudunk tenni, hogy megoldjuk így vagy úgy, és legrosszabb esetben visszatérítjük a pénzt.
kérdezném, hogy milyen böngésző és os alól, mi történt egész pontosan, meg a szokásos dolgokat, elvégre ki is van írva, hogy mi kell nekünk a bugreporthoz... de gondolom "nyomozzuk ki". meglesz, idővel, rajta vagyunk.
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest