- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dealer95 #7525 üzenetére
Nem jár jobban, csak nem jár szarabbul mint eddig, mert ugye pont ez az, hogy eddig lehetett egy tök alap dolgot ingyen, most meg fizetős, pedig szerintem azon kívül, hogy ellenszenvet vált ki, kb semmi "pénz értéke" nem lesz, csak köpködés lesz. A kép-videó oké, eddig se volt, most extra fícsör, legyen pénzes. Bocs de ja, aki üzletszerűen nyomja, annak valószínűleg azért belefér, aki cégként hivatalosan annak meg főleg, pont azért mert nincs még egy ennyire ismert IT apró.
(#7526) Parci : Ez a baj, hogy sokan mások után mennek, miért ne lehetne ez valamiben jobb?
/offsztori
Egyszer írtam egy étteremnek, hogy miért van az, hogy a kedvenc ételünk ára fél év alatt apránként megduplázódott? Odabaszták válasznak, hogy a környékbeli éttermekhez igazították az áraikat. Azóta nem rendeltünk onnan.
Sokszor én is gyorsabban/drágábban eladok valamit a jófogáson, mégis ha itteni vevő inkább neki adom, mert ezt jobb helynek tartom, nem kéne azért szarabbul csinálni mert mások is úgy csinálják.
-
-
sysdec
csendes tag
válasz
Dealer95 #7439 üzenetére
Köszi, már látom a megtekintéseket ( ha megnyitom a hirdetést, bár ez kicsit macerásabb. Meg úgy látom lenullázták a régi számokat vagy minden upolásnál újra kezdődik ? Mindegy... )
Ja, azt tudom hol voltak a régi, archív hirdetések, de én törölni is szeretném őket. Nem láttam rá opciót...
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest