- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
Nem csak Budapesti és városi viszonylatban kell gondolkozni, vannak a főbb útvonalaktól félreeső települések, és hiába jársz Balassagyarmaton, nem fogsz 30km-re elmenni egy 2-3ezer forintos író miatt; itt jön a posta.
Vagy ha mindenáron meg kell adni a települést, kell egy olyan lehetőség, ahová be lehetne írni a nevét, nem csak a kijelöltek közül lehetne választani. -
Bjørgersson
félisten
Attól, hogy sokkal logikusabb (számomra), mint egy várost megadni. Hajdú-Biharon belül legalább 10 város lehet szerintem bejelölni, én viszont rohadtul nem akarom egyesével végignézni mindet, hogy hátha az egyikben árulják, amire nekem éppen szükségem van. Ilyen szempontból lenne jó a megyerendszer, hogy akkor az összes megyében található várost kidobná a kereső.
-
Ottó58
senior tag
Nem az, hogy nem akarok személyes átvételt, csak a megjelölés, mint írtam nem valós, a legközelebbi 30km. Félrevezető adat. Megjelölöm Balassagyarmatot és tőle 30km-re egy kis faluban vehető át. Így nincsen értelme a személyes átvételi lehetőségnek.
"A pontos települést pedig még mindig beleírhatjátok a hirdetés szövegébe, vagy privátban az érdeklődőknek." - aki érdeklődik privátban úgyis megkapja a települést, és a posta sem véletlenül van megjelölve, pláne vidéki viszonylatban. Elég lenne csak a megye megjelölése, mert aki Zalában lakik úgyis látja, kevés esély van a személyes átvételre Nógrád megyei hirdetésnél.
Ha valaki meg akarja adni, az oda is írja, hol vehető át személyesen, ha valaki nem ad meg települést, külföldöt jelöl meg és postát, nem hiszem, hogy sokan érdeklődnének az áru iránt. -
-
Szerintem megint csak azok kaptak, akik írtak már ebbe a topic-ba.
Így inkább bemásolom neki:
(#1370) cs.zs.:
"A belépés átmenetileg le lett választva a lapcsalád többi oldaláról, tehát külön kell belépni a Hardverapróra. Ez nem marad így, csak addig, amíg kiirtjuk a belépést végző és szinkronizáló script hibáit." -
Arlekim
aktív tag
Én dettó ugyanígy vagyok ezzel.
A logikám az hogy ha valaki fizet azért hogy a hirdetését prioritással kezeljék, akkor ha tőle megveszem, kifizetem a kiemelési költségeket is, hiszen meg kell hogy érje az eladónak. Azonkívül van bennem egy masszív rendszerellenes beütés, ami nem engedi hogy szimpatizáljak a nagy, globális, és tökés dolgokkal, és a kisemberektől vásároljak. Piac és hardverapróUgyanakkor: Gondolom az üzemeltetők nem pacsira, meg köszire dolgoznak az oldallal, fizetik az azzal járó költségeket. Senkinek nincs joga felháborodni pláne úgy, hogy előtte x üzlet megkötéséhez segítette hozzá egy INGYENES oldal.
-
a piros pont talan kevesbe zavaro, mint a design... meg az up is elmegy bar az csorbitva lett... es ok nem lehet hibamentesen kiadni dolgokat ez is ertheto, de azert elesbe allitani igy egy oldalt szerintem egy ilyen szintu lapcsaladhoz nem melto... Alltalaban az ujitasnak az a lenyege, hogy jo vannak hibak de jobb mint volt... es 1-2 finomhangolastol eltekintve, ami hatranyt elszenvednek a felhasznalok nem igazan ertem ez miert eri meg / illetve ertem mi lenne a cel, a fizetes bevezetesevel, de akkor legalabb a regibe raktak volna bele es az uj designt majd kiadni ha kesz, mert felesleges feszultseg keltes most az egesz.../ Szoval a minimalis pozitivum, finomhangolasban erezheto, de napi rendszeres felhasznalokent inkabb idegesit hogy, ami jo volt eltunt amit megszoktam nincs.
-
Lapajbacsi
aktív tag
És nem lehetne valahogy integrálni a régit az újba..?
Így ez sajnos tényleg fals lesz, mert sokakat félrevezet, akik újonnan érkeznek és nem ismerik a PH-t... A régi jó kollegák érdemtelenül fognak nullásnak tűnni, míg a piti bűnözők tobzódni fognak ismét... szerintem kicsit alá van ez becsülve... jön egy új kartács vásárolna, azt látja nulla... ugyan oda van linkelve egy uw-s link, de arra gondolhatja azt, hogy "hmmm ez valami másik oldal, valami ingyenes, tehát kamu..." és odébbáll, vagy legalábbis a bizalmi indexe tévedésben fog leledzeni... nemde?
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest