-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
molvany
aktív tag
A legnagyobb gond az, hogy sokan még a Települést sem olvassák el. Tehát legtöbbször hiába való a Telepües megadása, semmit sem érsz el vele.
Ma reggeli esetem ( ami sajnos nem egyedi, heti szintem legalább 1 -2 eset ):
Megkérdi, hol veheti át BP - en.
Annak ellenére, hogy a hirdetésben ez van: Külföld, csomagküldés.
Egy érdekes pikantériája ennek, hogy " Vidéki édeklödö " egy a százból kérdezi meg ( 99 BP - i) -
Mr X
veterán
Ha valaki nem ad meg települést, azoknak tesz keresztbe, akik erre szűrnek rá. Nem olyan nehéz dolog megadni a legközelebbi listázott települést és beleírni a szövegbe a pontos helyet. Így én sem esek ki a lehetséges vevők közül, csak mert nincs megadva város.
Ha a legközelebbi település nem jó, akkor egy egész megye mitől jobb?
-
Mr X
veterán
Az, hogy kötelező, nem baj, a régi apróban pont ez volt a baj, hogy sokan nem adták meg, így nem lehetett rákeresni. A "hivatalos megoldás" a problémátokra az, hogy megjelölitek a legközelebbi települést, ha pedig nem akartok személyes átvételt, akkor kiválasztjátok a külföldet. A pontos települést pedig még mindig beleírhatjátok a hirdetés szövegébe, vagy privátban az érdeklődőknek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A hibákat ebben a topic-ban jelezd!
Köszönjük!
-
ezekről mind volt szó már ebben a topikban, nem is egyszer. kérlek, hogy olvass vissza. az utolsó hozzászóló arcképe nem látszik most már sehol az újban, de ez nem is baj, sőt, így sokkal áttekinthetőbb. egy tök fölösleges oszlop volt a régiben, évek óta csak kerülgetem én magam is.
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest