Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
térjünk vissza a kérdésre egy hónap múlva, addigra letisztul minden. dolgozunk az ügyön. amúgy meg nem lesz fizetős és modik nélkül is lehet linkelni a pirosakat, ahogy eddig!
-
Akkor itt is elpanaszolom magam, bár nem sokat érek vele tudom, de a kis lelkemnek egy kicsivel jobb lesz.
Borzasztó lassú és körülményes az oldal, ráadásul állandóan kilépődik, előbb is el akartam küldeni egy privátot, amit negyed órán keresztül fogalmazgattam erre amikor leokéztam kijött, hogy lépjek be

Másrészt igen, sokkal áttekinthetetlenebb és zavaróak a színek, nem a régi komoly, de barátságos hatást kelti. Ráadásul a piros pontjaimat is felnyomhatom rövidesen, ha megszűnik a phmegbizhatosag oldal, és egyébként is idővel feledésbe fog merülni.
Nagy nehezen összegyűjtöttem annyit, hogy az emberek elismerjék, hogy nem vagyok bohóc és mernek tőlem vásárolni illetve nekem eladni postai úton, ugyanis a hollétem miatt erre vagyok kényszerülve az esetek 98%-ában.
Nyithatnátok mittudomén októbertől novemberig egy olyan topikot, ahol a userek megkérhetik a modikat, jelenítsék meg a régi pirosakat az új hardveraprón. Van akinek ez fontos, de gondolom legtöbbjük leszarja..Nem ítélem el az újítást (bár ami jó azon miért is kell változtatni?), még ha fizetős is lesz, mivel szeretem a lapcsaládot, nagyon sokat informálódok tőlük, ezért támogatni is hajlandó lennék, de ez a valami ami most van az bocsánat, de kész katasztrófa

-
aram01
nagyúr
én meg változtatni akartam a cuccaimat, erre kiírja hogy az arcképmezőt kötelező kitölteni

-
Dany007
veterán
Kitartást!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hooray
csendes tag
Talán még nem volt: [link]
Bizonyos felhasználók nick-je nem jelenik meg (FF alatt próbáltam).
-
-
reményeink szerint mostantól jó lesz a login. mivel át lett alakítva, most törölni kell a sütiket. ha mégis lesz benne bug, megint így lesz. ezzel nem tudunk mit csinálni, de szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy 24 óra (!) telt el az átállás óta. kicsit legyetek már türelmesebbek légyszi!
-
andreas85
csendes tag
Felhasználói adatoknál lehet törölni az MSN-t.
-
powergoku
tag
Ne màsok kàràn legyen tesztelve ez az egész.Igy lehetetlen üzleteket kötni.
-
-
powergoku
tag
Töröltem a sütiket mégsem tudok bejelentkezni.Ez nem kis hibànak tűnik.
-
james001
veterán
Bejelentkeztem miután kitöröltem minden sütit,utána pár óra múlva megint be akartam jelentkezni de nem tudok. Most állandóan ki kell törölgetnem a sütiket ahhoz belépjek??

-
powergoku
tag
Nem tudok bejelentkezni.Nem tetszik az új hardverapró ,ahogy a multkor sem tetszett.
-
Chaser
legenda
1-2 hsz-szel fentebb?

szerk: csak összejött

Ha már itt vagyok, kaptam mailt értékelésről. Azt egyből látni fogom amint a másik fél megadta, vagy nekem is értékelnem kell hozzá?
szerk2: AGE-T: Nálam borult az előbb a bili, mikor HA-ról küldtem privátot. Rendesen betojtam, valami popup áttörte a rendszert
de vágom, most ezek mellékesek, első a működés optimalizálása, addig túléljük jobb híján. -
Peethy
őstag
Nekem nagyon tetszik az új hardverapró. Kicsit szokni kell a dizájnt, az általatok is leírt kontrasztosítás biztos jót tenne neki, de így is nagyon korszerűnek, gördülékenynek néz ki, és az új upolós elvek is bejönnek, nem üzletszerű hirdetőnek nagyszerű. Két észrevétel: a kis avataroknál nem az egyéni arckép jelenik meg, hanem a régi, valamint - nem tudom, hogy ez hiba-e vagy sem, de - nem látom a PH-s felületen a saját apróhirdetésemet az "Itt szóltam hozzá" alatt. Ez csak az új apróknál lesz meg ismét? Nekem kényelmes volt, hogy rögtön a fórumról oda lehetett ugrani.
Szerk: most látom, hogy ugyanezt kérdezték már, épp előttem... mea culpa!
-
Rivaul
addikt
Most látom hogy eltűntek a hirdetéseim jobb alulról az "itt szóltam hozzá" menü alól. Azt lehetne még vissza kérni?
-
Winner_hun
félisten
A fórumost listázási beállítást nagyon hányolom. Csak az itt bal alul található nyíllal tudok olyan nézetet létrehozni ami jó lenne, de ezt minden hirdetésnél eljátszani..
-
d@minator
addikt
Jó lesz ez csak meg kell szokni. Elsőre azt veszem észre hogy a kereső ez irányba nem fejlődött. Pl. GTX660 és GTX 660 más találatokat ad ugyanúgy, mint régen. Lehet ezzel már nem lehet mit kezdeni vagy nem is volt fejlesztve?!
A színek a színek...Engem vakít ez a sok világos. Akármilyen üzemmódban használom a monitort (pedig kontrasztos a-mva panel). Ami most a sötétebb sor azt kellene a világosabb helyére tenni és a sötétebb sorok helyére még sötétebbet. Ehhez társul még az a sok (tört) fehér. Szinte összefolyik. A PH fórum színei jók is lennének. -
br.rak
őstag
Hogy pozitív is legyen valaki: Az új Up nagyon király, logikus (kicsit még lehetne rajta javítani, pl kiszürküljön az amit pl egy órán belül uppolt az ember) Nagy előrelépés.
Arra viszont vigyázzatok, nehogy kamu oldal betámadjon titeket, az előző átalakítás-kísérletnél volt valami oldal, ami a régi hardverapót akarta imitálni és elég sokan bedöltek neki
-
sagem
addikt
Egy olyan hardveraprót létrehozni amilyen a régi volt, nem nagy feladat, de nem is a "motor" adta az értékét, hanem a Prohardver közössége. Létrehozhat bárki bármilyen aprós oldalt, a közösség itt van, itt van marad..

Kiforrja magát az új apró, aztán minden megy tovább a szokott kerékvágásban

-
bocs, de ez úgy, ahogy van, hülyeség. miért volna egyszerűbb megújítani minden egyes oldalt? ne hülyéskedj már! az meg, hogy extra funkciókat lehet térítés ellenében igénybe venni, ne legyen már kapzsiság. az oldal mostanáig veszteségesen működött (naná, nulla bevétele volt kb.
), szeretnénk, ha fenntarthatóvá válna. ezzel együtt úgy csináltuk meg, hogy téged semmilyen kár ne érjen. -
Czmorek
aktív tag
Nekem olyan érzésem van ,hogy profitorientált lett a ph apró.
Valaki látta benne a bizniszt, és a többiek vérszemet kaptak, akik benne vannak, vagy felsőbb utasítás, stb.
Mert ha valóbaj csak újítani akartak volna akkor a teljes ph, és társoldalai megújultak volna.
Valószínűnek tartom ,hogy a régi motort átalakítani 'pénzbeszedősre' macerásabb lett volna, mint egy újat készíteni.
Szerintem nem kell sokat várni, és valakik létre fognak hozni egy új hardveraprót, olyat min a régi volt, és teljesen ingyen, vagy legalábbis a régi szabályokat megtartva.
Ezt azért mondom biztosra, mert ha értenék hozzá, már én csinálnám is. -
Rivaul
addikt
Akkor az elmúlt 1,5 nap észrevételei amit én kérnék megfontolni.
A profil nem tartalmaz hozzászólás/hirdetés adatokat. Új, Régi
Sok üzlet nem is a pirosak miatt hanem azért jött létre mert látható hogy aktív tag az illető s sok eladással rendelkezik. Van akinek többet számít a nick-jek mint egy "iphone" lehúzása.A keresést lehetne feladási sorrendbe beállítani hisz alapból az uppoltakat használja az oldal. Esetleg az új ikonra kattintva listázhatná ezeket.
Ezen kívül a hirdetés fejlécébe a feladási időpontot is ki kéne írni (óra/perc). Nem csak belülre.
Privátokat szeretném ha integrálnák az új profilomhoz is.
Meg van az elmúlt 7 év mindegyike, ezért nem lenne jó mindig ide-oda lépkedni ha kell valamelyik.
Az arculat az egy dolog de kicsit elszeparáltnak hat jelenleg az apró a többi oldaltól, ezt lehetne finomítani.Remélem nem nagyon badarságok. Am nagyon sok minden van ami pótolva lett s rég hiányzott

-
Vasinger!
nagyúr
A hirdetésben a képeim nagyon össze vannak nyomva. Milyen képarányt kéne használni, hogy jó legyen, vagy mit javasoltok? Pl.: ez
+ e-mail értesítés, ha hozzászólás érkezik a hirdetésemhez létezik?
-
Visszakene jeleznem, hogy eladtam valamit amit mar atirtam masra es igaz eladtam de nem azt amit most ir a link, masik... eladtam valamit amibol meg elszeretnek adni... az ertekeles eseten torli a hirdetesemet v nem? mert addig nem reagalnek ra.
(#951) Laci2277 Modositjak csak majd a bugjavitasok utan szoval akar 1-2 honapig ezt kell meg nezni.
(#949) Parci oks arculat valtas, es igen kivan modnva hogy szolgaltatas es kezdeni akartok egy ekkora adatbazissal valamit, de akkor miert nem fizettek meg komoly webdesinereket es csinaljatok profi modon, miert kell egy mukodo dolgot ilyen felkeszen kiadni? Mert en is hirdetek es szeretnem eladni, de ha erezheto lesz akar par heten at, hogy nem tetszik kerulik majd az uj hardveraprot akkor a hirdetesim nagyreszet mashol fogom en is hirdetni, mert a hirdetesek 80% itt hirdetem.
-
törölt tag
-
Laci2277
senior tag
"de a visszajelzéseket igenis figyelembevesszük", mondjuk inkább úgy, hogy némelyiket.
Visszajelzések:
"A szemnek mindenesetre sokkal kellemesebb a régi színösszeállítás"
"de a tesztoldaltól mégis kifolyik a szemem. Túl sok a fehér"
"a sötétbarna és sötétszürke árnyalatokkal kellene kísérletezni, hogy még szemkímélőbb legyen"
" Ez így égeti az ember szemét tableten, meg laptopon is."
"Főleg a a fehér bántó, mert kb 5 perc után a szemem kifolyik"Csak néhányat említettem a visszajelzésekből. Amúgy én is abba a táborba tartozom akiket zavar ez a színkombináció. Ezek a vélemények már a kezdetekkor is napirenden voltak és még sem történt változás, pedig nem hiszem, hogy akkora nehézséget okozna módosítani.

-
reményhal
csendes tag
Harmadjára...van mód az újféle adatlapon valahogy megnézni e-mail és személyes adatok részt...sorry hogy nem az apró szine érdekel

-
jo hogy uj arculat de akkor a ph is megvaltozik vagy kulon valtok? mert jelen pillanatban csak a hardverapro nak van mas arculata ami kulon eletet akar elni latszolag.Nekem a ph eddig egyet jelentett mind1ikkel, de most ugynezki mintha kivasaroltak volna es uj utakon akarna jarni a hardverapro.
-
lefkosia
őstag
Én csak gratulálni tudok az új arculathoz. Igaz még vannak "hibák", de ezt idővel javítani fogjátok. A régebbihez képest rengeteget javult az új arculat!
Egyedül a piros pontokat sajnálom, hogy nem jelenik meg, de ezt szintén a régi hivatkozással belehet tenni az adott hirdetésbe
-
aram01
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nyalis

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
igazán nem mondhatja senki, hogy ne adnánk terepet a véleményeknek, és hogy telibeszarnánk őket. annyi jogunk nyilván van, hogy arculatot váltsunk egy oldalon, azzal tehát, aki azért tombol, mert nem maradt a régi vagy nem kérdeztük meg erről, nem tudunk mit kezdeni. de a visszajelzéseket igenis figyelembevesszük. elég élénken emlékszem még rá, amikor az első átállás utáni közel 3-4 ezer kommentet nyálaztam át egyenként (!), hogy kiírjam, mik a fejlesztendő dolgok. most ugyanezt csináljuk az új topikoknál. ezért is fáj a sok off, anyázás, vélemény mantrázása, mert csak zaj a hasznos visszajelzések között, és úgy sem tudunk mit kezdeni vele.
de köszi a biztató szavakat!

-
margit14
csendes tag
nem tudok belépni de még privátot se tudok irni semmit a hirdetésemiet se látom
-
Nem lehetsz könnyű helyzetben...
Nem tudom mire számítottál, de egy ilyen komoly portál komoly megváltoztatásakor ez szerintem várható volt. Nagy üzlet van a kezetekben, rengeteg felhasználóval, akik véleményt mondanak jóról-rosszról a változással kapcsolatban. Nem olyan nagy baj ez

Szeretjük a PH-t. Én azt szoktam mondani a fiaimnak, hogy arra tudunk a legjobban haragudni, akit a legjobban szeretünk

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ha lázadás = folyamatos nyomatása a véleménynek, akkor annak nincs értelme, de ezt már leírtam. hiába mondja el valaki százszor a véleményét, akkor is egy véleménynek fogjuk számítani. a kedvencem volt ma valaki, aki 2500 (!) haverjával beszélt már, és mind azt mondta, hogy szar

figyelünk, de a zaj akkor is csak zaj marad, és a hasznos dolgok rovására megy.
mindegy, megírom a körprivátot, az talán jóval kevesebb ember figyelmét kerüli el.
-
Sziasztok próbáltam kiemelni egy hirdetésem,és akkor láttam hogy csak a paypal-él,mikor várható bank kártyás illetve sms- befizetés?
-
-
kezdem feladni ezt a topikot

inkább küldök minden kommentelőnek privátot, hogy hol tartunk, min dolgozunk, mi várható, mert itt követhetetlen már minden.
-
törölt tag
Igy van sokan sirnak, de teljesen hiábavalóan!Változni úgy sem fog semmi!
Sajnos ezt kell szeretni!
-
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Mobilrol miért nem tudok belépni az uj oldalra? -
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
azért vicces h ti sírtok a topic "tele fosása" miatt, most mégis ti offoltok

(#928) kovy29 és engem láttál itt sírni?

-
Rivaul
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szigorúbb moderálás mellett gondoltam a dolgot. A józan észre már véletlenül sem hagyatkozom

-
Bjørgersson
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Úgy lesz, hogy ugye az eddigi pontjaid azok ugye megmaradnak és ugye az új rendszerbeli értékelések pedig kettőnek fognak számítani, egynek ugye az új rendszerben és egynek ugye a régiben is. Ugye. Meg majd még választani is lehet majd a régi sokkal átláthatóbb felület között, mert az új az nem jó!!!444!4!négy

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sajnos egyet kell értenem ezzel a mondattal,ilyen formában. 
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Te, nem tudod véletlenül, hogy a pirospontjaimmal azokkal mi lesz? Bevezetik akkor ugye? És azt lehet, hogy ne piros pont legyen hanem rózsaszín?
-
Rivaul
addikt
Nem lehetne egy topicot nyitni ami a véleményeknek van s egyet ahol pedig tisztán a javaslatokat lehet feltenni? Ennek így nem sok értelme maradt sajnos, pedig értelmes kérések is akadnak

-
a legkisebb gond most a piros pont
a nagyobb hogy most hirdeto oldalkent megprobalnak berobbani vagy maradnak kicsiben egy ekkora nagy adatbazissal forumozoknak
az integracio tul nagy falat kene penz es webdesigner stb... A reigek tudjak ki kicsoda az uj vasarlok meg tok mind1, mert ha terjeszkednek akkor a valtas miatt lesznek ujak es majd visszajonnek ujra a pirosak...(#917) B-Man072 felsztod es 2 naponta frissited, ez meg midnig jobb rendszer mint a tobbinel

-
B-Man072
tag
Sziasztok!
Kérdéssorozat:
1. Az eddigi hozzászólások számát nem látom sehol. Megszűnt, és nem e szerint lesz a rangrendszer vagy csak később kerül bevezetésre?2. Az értékelések gondolom be lesznek vezetve, vagy ha nem, akkor minden kezdődik elölről?
3. Ha van valakinek 8 hirdetése, és ebből csak 5-öt tud Up-olni, akkor vegyen még 10-et, hogy a többi hirdetése se legyen a béka
seggefeneke alatt?Köszi előre is a válaszokat!
-
Hihetetlen,hogy milyen rövid az emberek agya...
Most én is leírom még egyszer,hogy a piros pontok nem úsztak el,ott vannak ahol voltak,ugyanúgy be lehet linkelni,mint eddig lehetett,meg lehet mutatni a kedves vevőnek/érdeklődőnek. -
törölt tag
Az UP-olás nekem sem tetszik, az egész úgy ahogy van!De hát ennyi együtt kell élni vele

Jobb lett volna a tagdij bevezetése. -
rovidebben osszefoglalva, eddig a tobbi lapcsaladdal azonos design volt bele ilett a rendszerbe. Nyilvan van ebben tobb penz es megakarjatok az aranybanyat nyitni de rendes hirdeto oldalhoz ez igy keves/ aprod, jofogas, vatera/ a forumos resztol meg a kulovalas ennyire meg keves es szinten nincs osszhanban vele, a regi desingba ennyirr nem lehetett megoldani az ujitasokat, fizeteses reklam belevetelet? a baj hogy nekem elsore valami harmadrangu hirdeto oldalnak tunik, amiben tuti sok munka van de megsem jo... A kulcsinnel lehet sok mindent eladni de elesbe igy, hogy majd a regiek ugyis itt hirdetnek es majd par honap mulva osszeall es akkor jo lesz.. A lapnak lenne penze szerintem ra hogy komolyabban megcsinalja, ugynezki mintha partizan akcioban valaki felvalalta volna hogy majd penzt csinal belole es reszesedesert ingyen megcsinalja csak tul nagy falat megis...
-
Fritotel
csendes tag
Nekem tetszik, bár még kicsit szokni kell a hirdetések kezelését stb...
Amit nem tudok, hogy a hirdetéseket feladásuk időpontja szerint rakja sorba vagy sem?
Az up-olos cuccok tényleg zavaroak kicsit, hogy az új hirdetések közé rakja be egybe....
Gyakorlás teszi a mestert, csak így tovább

-
a piros pont talan kevesbe zavaro, mint a design... meg az up is elmegy bar az csorbitva lett... es ok nem lehet hibamentesen kiadni dolgokat ez is ertheto, de azert elesbe allitani igy egy oldalt szerintem egy ilyen szintu lapcsaladhoz nem melto... Alltalaban az ujitasnak az a lenyege, hogy jo vannak hibak de jobb mint volt... es 1-2 finomhangolastol eltekintve, ami hatranyt elszenvednek a felhasznalok nem igazan ertem ez miert eri meg / illetve ertem mi lenne a cel, a fizetes bevezetesevel, de akkor legalabb a regibe raktak volna bele es az uj designt majd kiadni ha kesz, mert felesleges feszultseg keltes most az egesz.../ Szoval a minimalis pozitivum, finomhangolasban erezheto, de napi rendszeres felhasznalokent inkabb idegesit hogy, ami jo volt eltunt amit megszoktam nincs.
-
Hebehebe
tag
Egy kérdés.
Régi PH-n beállításoknál volt olyan, h mi szerint mutassa a hirdetéseket. Volt olyan h feladás szerint, és akkor az uppolt hirdetéseket nem rakta be (ugye ha elsőre nem kellett akkor ha 5x látom egy nap akkor se fog kelleni) engem most is zavar hogy szinte ugyan azokat a hirdetéseket látom egész nap

Vagy esetleg olyan szűrőt lehet csinálni h megadom h milyen kategória érdekel és csak azt mutatja, kb mintha minden frissítésnél keresnék de nem csak 1 termékre hanem mondjuk eszköz, típus, márka egyszerre.
-
Rivaul
addikt
Huh
Végigolvastam utolsó ittlétem óta írt hozzászólásokat. Az a baj hogy ugyan azon emberek, ugyan azon "véleményét" ha fogalmazhatunk így látom egyfolytában. A hasznos kérések csak elvesznek a nagy lázadásba... Csak az az érdekes hogy a piros pontokkal kapcsolatban Lec kollégát mint ha nem láttam volna. Biztos neki nem kell a 578 piros. Ha ő fel tudja dolgozni a történteket akkor más miért nem? Ez mindig is egy közösség volt (bár most...) ötleteket, javításokat tegyetek ide ne lázadást szítsatok mert ezt a lehetőségünk is elbaltázzátok
Főleg hogy 6 hsz-en ként le van írva ugyan az a válasz.... Aki ismer tudja hogy nagyon türelmes vagyok de én már pihentettem volna 1-2 tagot. -
Sutty66
tag
Nem volna rá valami megoldás hogy legalább a hátterek betűk szinezését egyedivé lehetne tenni, esetleg töbféle szkint alkalmazni? Kisül a szemem, túl világos! (nekem legalábbis) Azonkívül a hirdetéseket képekkel eggyütt nem lehetne listázni. Így olyan ézzésem van mintha a régi express-t olvasnám.
-
S.Feri
őstag
A privát üzenetek oldalankénti törlésére egy gombocska olyan jó lenne, egyesével kissé hosszadalmas ezeknek a törlése... nekem is sikerült felhalmoznom sajnos.
-
Mr X
veterán
válasz
Lapajbacsi
üzenetére
Ez eddig érkező újakkal mit csináltál? Belinkelted a pirosaidat. Ezt most is megteheted. Ha meg annyira új, akkor nem is fogja keresni a pirosakat, mert gőze sem lesz a létezéséről.
Az integrálás azért is nem megy, mert az új értékelési rendszer bővebb lesz a régihez képest, nem csak piros-fekete.
-
Lapajbacsi
aktív tag
És nem lehetne valahogy integrálni a régit az újba..?
Így ez sajnos tényleg fals lesz, mert sokakat félrevezet, akik újonnan érkeznek és nem ismerik a PH-t... A régi jó kollegák érdemtelenül fognak nullásnak tűnni, míg a piti bűnözők tobzódni fognak ismét... szerintem kicsit alá van ez becsülve... jön egy új kartács vásárolna, azt látja nulla... ugyan oda van linkelve egy uw-s link, de arra gondolhatja azt, hogy "hmmm ez valami másik oldal, valami ingyenes, tehát kamu..." és odébbáll, vagy legalábbis a bizalmi indexe tévedésben fog leledzeni... nemde?
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Witcher topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem az előd színvilága jobban bejött. Valahogy komolyabbnak tűnt, mint a jelenlegi. 

de vágom, most ezek mellékesek, első a működés optimalizálása, addig túléljük jobb híján.

Sajnos egyet kell értenem ezzel a mondattal,ilyen formában.
Végigolvastam utolsó ittlétem óta írt hozzászólásokat. Az a baj hogy ugyan azon emberek, ugyan azon "véleményét" ha fogalmazhatunk így látom egyfolytában. A hasznos kérések csak elvesznek a nagy lázadásba... Csak az az érdekes hogy a piros pontokkal kapcsolatban