Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
Döbbenetes újdonságok, ezért kár volt külön bemutatót csinálni.
-
Ununqatrium
aktív tag
Akkor ezek szerint a két kisebbnél marad a "banán" és a f*s fotós képességek? S23-ról a kritikán aluli kamera miatt terveztem váltani valami kompaktabbra, hát a remény nem meghalt, hanem előreláthatóan megdöglött.
-
Gyulafilu
csendes tag
Ez egy vicc! Jó lenne, ha a vásárlók ezt végre a samsung tudtára adnák
-
mhydas99
aktív tag
válasz
enginev3.0 #91 üzenetére
Telefonos "life assistant"-nak nem jo a ChatGPT. Arra beepitett asszisztensek valok, azok kozul meg a Google a legjobb. Persze mas, nem szemelyes dolgokban a ChatGPT valoban jobb es osszetettebb termeszetesen.
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #83 üzenetére
Igen, de ismerve a hazai közösséget a nagy kínaellenességgel stb, meg az egy rétegnek van csak, és az ára se épp baráti. Nem sokan fogják venni.
Német szolgáltatók pl be se vették, csak a Lite-t és Pro-t. Telekomnál nincs Honor forgalmazás.. -
-
mhydas99
aktív tag
válasz
noPublicFG #86 üzenetére
Tavaly mar tudtam jegyet venni a Google assistant-tal. Persze angolul. Igaz nem vette meg azonnal, azert a summary-t le kellett okeznom. De en is igy voltam nyugodt. Mindenesetre megsporolt nekem minimum 15 percet. A Gemini meg mar biztos hogy jobb is annal.
Tapasztalataim szerint az osszes asszosztens kozul a Google-e messze a legjobb es legmegbizhatobb.
Ralan majd a Microsoft ChatGPT-n alapulo segedje (nem a CoPilot) lesz jobb annal ha kieresztik. -
mhydas99
aktív tag
S20-rol erdemes valtani. 21 meg most fogja megkapni az android 15-ot es meg 1 ev bizt. frissitest is. Sosem volt meg ilyen hosszan telefonom megtartva de a mai napig gyors es eleg amire kell. Elotte Huawei P20 prom volt 40 mp-es kameraval, az S21 ugye 12 mp, van is kulonbseg. Ebben visszalepes volt az S21. Barki barmit mond, a Samsung messze nem kamerabajnok meg ma sem. Eros felso-kozepkategorias a kamerai teljesitmenye evek ota, de nem csucs. Honor, Huawei, Vivo, Xiaomi Pro felette vannak.
Jovore valtok majd h mar nem lesz tobb frissites ra es ha addig nem jon ki valami jo ajanlat, akkor majd S24 vagy Pixel lesz. -
Szena67
aktív tag
Samsung megvelósította a tökéletes újrahasznosítást a régit csak befogják a satuba kicsit reszelnek rajta átcimkézik és kész van. Egy Oppo Find N5-ben úgy tűnik több innováció lesz, mint amennyi náluk 10 év alatt terem. Csak azt nem tudom akkor mit csinálnak egy teljes éven keresztül?
-
(küldd el Bélának, hogy hétfőn melyik vonattal tud odaérni az esedékes meetingre az irodából)
Azért, ha nem baj, még hitetlen vagyok ilyen irányú fejlesztések terén! Eddig négy AI-val biztosan kipróbáltam, a repülőjegy vásárlást, sajnos az olyan alapvető információkkal bajban vannak, mint a "REPÜLŐ" - mit is jelent? Az olyan összetett dolgokról, mint az X napon kell ott lennem, előtte, utána + - 1 nappal keressen... Majd megoldásképpen felhozza a Flixbuszt. Hát köszi! -
-
-
autotaxmo
őstag
Hát en dobbentem neztem vegig ezt az egesz unpacked esemenyt. Annyira zavaro volt a fovezer angolja es beszede, hogy egy ponton ki kellett kapcsolnom a közvetítest es visszakapcsolni amikor mar nem o beszelt. Amugy kva unalmas es vontatott volt az egesz esemeny. Ezt az AI dolgot meg tenyleg nem ertem, hogy mire jo. Eszmeletlen, hogy evek ota tenyleg ugyanaz a kamera rendszer, egy kva makrot nem tudnak belerakni az S25-be sem, nem tudják novelni a wireless toltes sebesseget sem es meg lehetne sorolni a dolgokat. Fura egy fejlesztes. Amugy mi a legalacsonyabb lekuponozhato ar egy S25-re? Csak kivancsi vagyok, en tovabbra is boldogan hasznalom az S23-at amit anno 2 eve vettem megjeleneskor 280-290 ezer kornyeken
-
stewe780
őstag
Tényleg nem javítottak az alap s25 kameráin semmit?!? Gratulálok...
-
attika89
senior tag
S22 ultráról szeretnék leválni már. szerintem meg fogom lépni.
Kis kuponozós ismerős kellene már csak mellé, hogy jobban nézzen ki a vége.... -
classic B
senior tag
Remélem a virtuális közelségérzékelőt is meghagyták!
-
Szar ide vagy oda. Nekem soha nem volt meg ultram. Iden biztos veszek egyet. Jekem tetszik a lekerekitett dizajn meg hogy a sulya is csokkent egy picit...
Remelem kamera nem lesz kaka. -
sisley76
tag
Jó estét. Fórumtagok, olvastatok v hallottatok vmit a közelségérzékelőről? Van, vagy S24 féle lesz itt is?
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr.FantastiK #70 üzenetére
És nem is fog visszatérni. Honor meg még gyenge ebbe a menetbe.
S9+ óta várok egy remek Samsungot, 22U óta a design is nagyon bejön (bár térnek vissza a kerek formára, ami nem tetszik), de mivel nálam a kamerák elsőbbséget élveznek, és pont abban a leggyengébb, így várok még... Már most a Xiaomi14Ultrám 2 évre megfog, addig az S27Ultra csak hoz valami érdemit, max szappantartó formát ismét -
klaya86
senior tag
Szánalmas az egész széria. Tavaly is azt éreztem, hogy lófax a fejlődés, na de most... Az ultrát sikerült egy tucat phone külsőbe öltöztetni. 100 éve ugyanaz az aksi, töltes ,kamerák.A sima S-ek ,hm kb S23 széria harmadjára kiadva. Iszonyat csalódást mind. Maximum s22 szériáról érdemes váltani. Felette abszolút nem.
-
Chrys_
addikt
válasz
LosBlancosRM #71 üzenetére
S10 tabletről Wireless DEX-n keresztül néztem a TV-n a műsort
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Dr.FantastiK #66 üzenetére
Hogy mi? Dexet se használják elegen?
-
Chrys_
addikt
válasz
Dr.FantastiK #66 üzenetére
Hogy mi van a DEX-szel??
-
Aryon87
félisten
Azkomoly. Nesze semmi fogd meg jól. pár alap kötelező és ennyi, és az egyik legnagyobb potenciálos erősséget (kamera) meg hagyja ahogy van, lassan 4-5 éve. És nyakam rá, hogy az is szr lesz Gratulálok. Mindezt 600+-ért (kuponos bohóckodást meg hagyjuk).
Ja a 45W az meg hab a tortán..
Köszönjük meg USA-nak az egyik legnagyobb és innovativ rivális kicsinálását, itt az eredménye. -
mhydas99
aktív tag
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
Akkora vallalat mar hogy semmilyen blamat nem engedhet meg maganak mert eros a helyezkedes. Azert az uj tipusu akkumulatorok kb. 1 eve vannak jelen tehat meg nincs kiforrott tapasztalat veluk. Majd ha 2 ev mulva sem lesz tele a sajto fwlrobbano telefonokkal vagy erosen degradalodokkal, akkor majd atveszik.
Az teny hogy nagyon lassan fejlodnek a telefonjaik. Egyertelmuen a szoftverre es AI-ra helyeztek a hangsulyt mar 2. eve. Ujramarketingelt neven eladjak a mar reg letezo google fejleszteseket...
Unalmas mar, de elmondom megint, ha lenne meg Huawei ugy mint regen, akkor a Samsung mar reg lecsuszott volna a dobogorol. Mivel a fo konkurenciaja az iPhone, ami meg teljesen mas ecosystem, igy gyakorlatilag nincs a sarkaban kozvetlenul egy gyarto sem es a marketingje is eros, ugyhogy nem is fognak oriasit fejleszteni amig nem jon egy gyarto aki leverheti oket... -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
enginev3.0 #61 üzenetére
na akkor basszak meg magukat ,, es az meg ezenkivul hogy a DEX se fog menni az UI 7 -el , total bukta!
-
Ricardo
titán
Egyetlen dolog ami eszembe jut erről a bemutatóról, hogy Ez most komoly
Akku kapacitása, töltési sebesség, kamera rendszer, és szinte minden más is évek óta ugyanaz.
De a tollat butították az ultrában, ezzel kvázi kiherélve azt amitől egyedi volt a piacon.
Új processzor van, és ennyi.
Ez így egy rossz vicc
-
válasz
Dr.FantastiK #60 üzenetére
nem
-
Dr.FantastiK
őstag
na megmaradt a Bluetooth az SPen -be ?????
-
Luki26
csendes tag
128GB belső tárhely és 25W töltés az S25-ben...
Nem tudom, hogy lecserléjem-e a 256GB-os 45W-os töltésre képes S22+ telefonomat... -
ParmaBoy
junior tag
válasz
LosBlancosRM #57 üzenetére
Igen, a samsung szerint nem hasznaltak ki a felhasznalok.
Bog a videoban kiter ra, erdemes megnezni, ha nem vagy videos, akkor is, sok uj infot tartalmaz.
-
Chrys_
addikt
Mi lett volna az S25 Edge? Valahogy hirtelen vége lett a show-nak...
-
Hihetetlen hogy samsung sem rak 6000res akksit a telefonba, mikor a kínaiak igen
Tényleg ennyire fillérb.... megy ezeknél a nagy gyártóknál?Mindent legombolnak az emberekről
Remélem minél kevesebben veszik évről évre a telefonokat ilyen 0 fejlesztések mellett -
A Galaxy S24-gyel indult el igazán a Samsung mesterséges intelligenciára támaszkodó termékstratégiája, aminek leginkább az volt az eredménye, hogy a csúcsmodellek hardveresen épp csak annyit változtak, hogy megfeleljenek a kötelező elvárásoknak,
Nem, nem felelnek meg. Ennyi pénzért nem.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #46 üzenetére
23U- ról ugrottam a 24U- ra, de nem bántam meg. Most a 25- bemutatót megnézve, még nem tudok dönteni. Biztos ami biztos, majd elmegyek élőben megnézni. Még az S- szériából, egyik sem maradt ki. Fanatikus telefonos.
A Galaxy Ring, jobban megmozgatott. -
PedroPascal
őstag
Sziasztok. Samsung-tól az S25U 1Tb milyen áron lehet most kuponokkal rendelni? Azaz hány %-al, kedvezményt lehet kínozni az alap ajánlatból?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
LosBlancosRM #17 üzenetére
Az az igazság, hogy ezzel egyáltalán nincs semmi bajom
-
szami777
addikt
Rosszabb az elrendelés mint tavaly, mert most a készülékbeszámításért nem ad extra kedvezményt...
Nem váltok s24-ről most s25-re, ez nem lett az igazi idén.
Az alap s25 szériát kb 3 éve úgy kezeli a samsung, mint ha valami kelés vagy kényszercucc lenne, szép lassan lealacsonyítja a tudását... -
-
kengyel
nagyúr
Szerintem, 24- szériáról semmi értelme váltani. Na ez is megvolt, jöhet a One UI 7.
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
Elit3Zotya #40 üzenetére
Most nezem Bog videojat es igaza van: ha elkezded epiteni az okoszisztemat, akkor abban nem ugrasz ki, es a 3 nagy teljesen elkenyelmesedett. Magamon is erzem. (Ios karosult
)
-
Dilikutya
félisten
Hát ez nem sok. Nem bántam meg, hogy 2 hete vettem egy S24 Ultrát, kár lett volna +200 ezerért megvárni ezt.
-
Nem mondom, jól oda tette magát a samsung.
Mondjuk annyira igen, mint az Apple.
Kamera szenzorokat még most sem cserélte a sima változatokban, ez már durva kicsit.
Az ultra is kb semmi kamera fejlesztés, eléggé meg lesz alázva.. -
zzola
titán
Eddig néztem az eseményt online. AI-ra épül szinte minden, persze lesz 1-2 új szoftveres trükk is. Szerintem még S23-as szériáról sem érdemes váltani, annyira nincsen új a nap alatt, sajnos. Mondjuk az előzetesekből ez várható is volt.
-
macikos
addikt
Manapság többet számít az akku újrahasznosítás, mint az igazi fejlesztések
-
Sasa WRC
csendes tag
Számomra érthetetlen, hogy nincs az ultra tollban Bluetooth funkció többé. Az egyik kedvenc funkcióm volt, hogy lehetett a tollal fényképezni.
-
mhydas99
aktív tag
Eltunodve az arakon es a szoftverfrissitesen, tavaszra nagyon megeros lesz az S24. Ha csak nem vagjak arcon szandekos kirekesztessel, akkor ugyanazokat az AI funkciokat mev kell kapja mint az S25. Leszamitva a teljesitmenyemelkedest, ami a legtobb esetben nem szukseges, nem igazan fejlodott sokat a tavalyihoz kepest ahogy az varhato volt. Legalabbis nekem igy tunik. Ketlem hogy fotozasban a hangyanyinal jobb lenne az uj. De majd kiderul...
-
ParmaBoy
junior tag
Nos, a hosszu szofveres tamogatas... amit konnyu ugy tartani, h teljesen belassult a termekfejlodes. (Samsungtol fuggetlenul)
-
Ricardo
titán
válasz
undercover #25 üzenetére
Nem leszel előrébb. Ott is ezt a fejlődési ütemet követik. Csak ott pofibb a terelés, hogy miért jó neked ha évről évre ugyanazt kapod
-
tt1991
csendes tag
Most nézem, hogy nincs hozzá nyitható tok, mint például a smart view tokok voltak régen. Erről tudunk valamit, hogy később érkezik? Vagy idén ezek kimaradnak?
-
undercover
őstag
Nos... Én is azt tudom mondani S23 tulajként, hogy ez egy kalap kaki.
A végén még tényleg iphonos leszek
-
vacs
veterán
Bog, kimaradt a cikkből, hogy mekkora kijelzője van az Ultrának?!
Megnéztem máshol, szóval csak jelzésként írtam le. -
Juhaszatti
addikt
Ilyen fejlesztési tempóban szerintem marad az S23-am kb az S27 megjelenéséig. Mondjuk jobban belegondolva, ezzel egyáltalán nincs baj.
-
LosBlancosRM
őstag
Vajon mi késztet egy 23U,24U tulajt a váltásra? Mert még a kinézet is negatívan változott, a többi meg semerre. Minden évben azt hiszem, hogy ennél kevesebb fejlődés már nem lehet, erre mégis. Kamera design hihetetlenül gagyi, mintha aliről vett volna valaki felragasztható kamera matricát.
-
TaaT
nagyúr
MKBHD videója alatt írta valaki hogy elég lenne két évente új telefont kiadni, annyira nincs fejlődés.
Amúgy azt hittem mostanra már betolja a samsung a kijelző alá az előlapi kamerát.
-
nozs23
addikt
S22 S23 S24 S25 - Totalisan valtozatlan kameraszett. Kemeny.
-
S@c@
őstag
Off:
Ki mennyire tudja lekuponozni az s25 256gb verziot?
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Bananagate vol 4. hamarosan..
-
Ricardo
titán
A felkiálójel négyes akart lenni
De eddig az volt hogy a 128-as azért "csak" 3.1, mert abból nincs négyes. Ezek szerint mégis van?
Mert itt már nem említenek 3.1-et. [link]Még benne van a pakliban, hogy elírás, de ha nem akkor kíváncsi vagyok eddig miért volt a 128 lassabb, mint a többi.
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek nem nagy eresztés. A kamera kávái meg undorítóak. Ott az S24U és S25U hátlapkép. Az S24U sokkal szebb nekem.
-
Bazsi84
aktív tag
Hát értem én,h nem változtak az árak,de nem is lett jobb semmi.Kapott ai funkciokat amit senki nem használ.Very nice..
-
TomPack
őstag
Vajon a kijelzők is maradtak 8 bites színmélységen?
-
bollokcs80
Korrektor
És megcsinálták, belerakták a négy éves kameraszettet a kisebb modellekbe! És megint 128 GB meg 25 watt az S25ben! Elmennek a fenébe.
Reméltem, hogy az S21FE-m utódja családon belül lesz, de ezek után biztos, hogy másfelé nézelődök.
Az egyetlen pozitívum, hogy az árak nem letttek magasabbak.
Köszönet a részletes tudósïtásért, mindjárt nézem a videót is.
Danitól is nagyon jó anyagot kaptunk a Xiaomiról.
-
Ricardo
titán
128-as is van? azt már illet volna elhagyni. de azt olvasom az összes UFS!
Most akkor mégis létezik 128as méretben 4,0-ás verzió? -
LaPedite001
csendes tag
Semennyire sincs "must have" érzésem egy S23 tulajaként.
Majd nagyon talán jövőre, ha érdemi előrelépés lesz kamerában, akksiban, esetleg egy kevésbé melegedő procival...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alig-alig változott a funkcionalitás, de tovább erősödött az AI szerepe.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest