- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
Elit3Zotya #594 üzenetére
A kevés fény a gond. És nem is a kicsi szenzor miatt, hanem, mert kevés fénynél egyszerűen nem vált át a zoom kamerára. Sokszor a főszenzorból vágja ki a képet szoftveresen és az aztán meg teljesen értékelhetetlen lesz. Télen beltérben a mai energiatakarékos hulladék lámpák mellett nekem elég sokszor sikerült összehoznom.
-
Shenron
újonc
válasz
Elit3Zotya #46 üzenetére
Ennyi teljesen egyetértek!
-
bigmasterg
addikt
válasz
Elit3Zotya #40 üzenetére
Hát nem kell attól tartanom, hogy az X100 ultráról s25 ultrára váltsak a kamera miatt.
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #83 üzenetére
Igen, de ismerve a hazai közösséget a nagy kínaellenességgel stb, meg az egy rétegnek van csak, és az ára se épp baráti. Nem sokan fogják venni.
Német szolgáltatók pl be se vették, csak a Lite-t és Pro-t. Telekomnál nincs Honor forgalmazás.. -
kengyel
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #46 üzenetére
23U- ról ugrottam a 24U- ra, de nem bántam meg. Most a 25- bemutatót megnézve, még nem tudok dönteni. Biztos ami biztos, majd elmegyek élőben megnézni. Még az S- szériából, egyik sem maradt ki. Fanatikus telefonos.
A Galaxy Ring, jobban megmozgatott. -
ParmaBoy
tag
válasz
Elit3Zotya #40 üzenetére
Most nezem Bog videojat es igaza van: ha elkezded epiteni az okoszisztemat, akkor abban nem ugrasz ki, es a 3 nagy teljesen elkenyelmesedett. Magamon is erzem. (Ios karosult
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest