- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Bocsi, de már rengeteg ilyen topic van, mazsolázz közülük:
Bővebben: link -
Maximusz
aktív tag
Az IrDA és a távirányító vevőegysége egyáltalán kompatibilis?
-
Maximusz
aktív tag
Én a miroPCTV com portos távirányító vevővel próbálkoztam, és megy a gyári távirányítóval.
Elméletileg a TVm távirányítójával is megy, de ott nem minidg detektálja pontosan a távirányító szignált
esetleg tudtok valamit a www.tavir.hu-ról? Az ott kapható cucc tökéletesen működik? -
Maximusz
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A minap találtam egy programot, amivel PC-nket lehet távírányítani infra (nem feltétlen IrDA) vevővel.
a program uICE névre hallgat és a http://www.mediatexx.com/ lapon lehet fellelni.
Szeretném, ha megosztanátok a véleményeteket a programmal kapcsoaltban... - de ha tudtok jobbat ajánlani, arra is nyitott vagyok.
Sajnos még csak a winamp teljes konfigurálása sikerült (hála a winampos beépülő uICE pluginnak). Próbáltam a Bs-Playerrel is, de nem megy.
Várom építő tartalmú hozzászólásotokat.
Maximusz
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest