Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
köszike,kiprobaltam de nem tolti le a gmailes leveleim pedig mindent ugy csinaltam ahogy az utmotatoban van ..

hat kernel forditasban nem tudok segiteni annyira meg nem vagyok majer , majd egszer
nekem rendesen olvassa ntfs-t bar mikor vint inditok nekem is elindul a chkdsk.
2.6-os kernel a legjobb tudomasom szerint nem tudja irni az ntfs-t bar lehet neten talani olyan segedprogikat amivel tobb kevesebb sikerrel lehet irni linux alatt ntfs-t, probalj ki parat ha nagyon akarod
Szerintem annyir nem fontos mundjuk kenyelmi szempontbol jo lenne, de win tudja olvasni linuxot ha onnet akarok valamit nezni atmasolom, linux is tudja wint, plusz a win-em egy 20gb-os fat32 particion van ide tudok linuxal is irni valamit ha nagyon kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest