- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
köszike,kiprobaltam de nem tolti le a gmailes leveleim pedig mindent ugy csinaltam ahogy az utmotatoban van ..
hat kernel forditasban nem tudok segiteni annyira meg nem vagyok majer , majd egszer
nekem rendesen olvassa ntfs-t bar mikor vint inditok nekem is elindul a chkdsk.
2.6-os kernel a legjobb tudomasom szerint nem tudja irni az ntfs-t bar lehet neten talani olyan segedprogikat amivel tobb kevesebb sikerrel lehet irni linux alatt ntfs-t, probalj ki parat ha nagyon akarod
Szerintem annyir nem fontos mundjuk kenyelmi szempontbol jo lenne, de win tudja olvasni linuxot ha onnet akarok valamit nezni atmasolom, linux is tudja wint, plusz a win-em egy 20gb-os fat32 particion van ide tudok linuxal is irni valamit ha nagyon kell
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest