Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Volkovy_ #1528 üzenetére
ezek 1 cd-n rajtvannak.
xmms -> ua mint winamp még winamp skin is van hozzá
mplayer -> magyar fejl. movie player codekokkal
OO.o (openoffice.org) = microsoft office
total comm -> midnight commander gyk egyenlő (pl kinézet) a norton commal csak többet tud és magyar
fájlrendszer asszem uhunak ext3 -as linux partition
asszem látni foglya a vinyóid
kell neked az 1cd mert az az install a 2cd + progik vannak. ennyi. -
Dilikutya
félisten
válasz
Amit biztosan tudok, hogy irodai programok vannak benne, de szerintem ahhoz hogy mindened legyen, kell mind2 CD. Magához a rendszerhez szerintem az első CD is elég.
Én is a bagolypajtáson agyalok. Mplayer (ha ez azonos a tieddel) van linuxra, asszem mintha ebben is benne lenne. -
twollah
nagyúr
válasz
Amit felsoroltal az mind benne van csak mas neven.
Mplayer videokra
Midnight Commander filelokra
OpenOffice na vajon mire
A meghajtokat a/mnt konyvtartban lesznek.
Eleg az elso CDt leszedned.
Amugy teljesen magyar, es annyira hulyebiztos, hogy szinte nem is lehet elszurni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest